11 клас - годината приключваме и в лятото се впускаме

• 39 025
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Хайде да почерпя виртуално и за моето пълнолетно момче - любимата му шокаладова торта

За първа година няма да я правя аз, но така се случи, че сме на море. Той си е на вилата, там ще среща компанията. Да ми е жив и здрав и все такова добро дете да е /то вече не е дете, ама за мен такова ще си е винаги/

# 586
  • София
Pisa, честито да ти е момчето! 💐
Жив и здрав да бъде!

# 587
Писе, честит да е младежът!Да има щастие,любов, хармония, много успехи в живота си!

# 588
Честит да бъде, Pisa! Да е здрав, щастлив и да следва и реализира мечтите си!

# 589
  • София
Честит да е рожденникът, Pisa! Здрав, успешен, щастлив и да е високо оценяван винаги! Весел празник!

# 590
Честит пълнолетник, Pisa! Успешен да е!

Belinda, уау, това С2 някои и на родния си език не могат да го постигнат 😮

# 591
  • София
Pisa, да ти е жив и здрав, успешен и щастлив!
Хубаво е, че наборите стават пълнолетни! Направо вече не са деца!
Ние чакаме днес шофьорския изпит и вече нЕмам нерви!!!
Да се похваля, че току що се обади, че вече е шофьор Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 14:05 от Super Tedi

# 592
  • В светлината на слънцето
Pisa, честит да е рожденикът! Да върви само напред!

Хайде, и аз да почерпя с шоколадова торта (не моя) за моя рожденик, който днес става на 15 години. И той шоколадова си е поръчал, но ще е купена, че нямам време да правя.

# 593
  • София
Лулу, да е жив и здрав, успешен и щастлив!
Пожеланията ми са малко еднотипни, ама това май е най-важното.
Толкова се развълнувах с успешния шофьорски изпит, че направо се обърках наборите на колко години стават Simple Smile
Мога да похваля и инструктора на сина ми, като преди него и две други приятелски деца взеха изпита от първия път. Въпреки че вече повечето набори караха курс, ако някой още се чуди.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 14:16 от Super Tedi

# 594
  • София
Лулу, да жив и здрав твоят "малчо" Joy!

Теди, безаварийно шофиране на наборчето!

Белинда, браво на младежа за С2!

Joy Много поводи за празнуване, много нещо! Все такова да ни е!

# 595
  • София
Lulu, честит да е и твоят пораснал тийн! Много щур, все по-разумен (възрастта още не го позволява, ама за да си кажа), много здрав и щастлив!
Честито и на новоизлюпения вадач на МПС.
Белинда, браво на набора.
Както казва Слънцето - все да ни е празнично! Много вълнуваща година предстои, да е такава, изпълнена с добри новини и почерпки.

# 596
  • В светлината на слънцето
мандаринке, викаш по-малко бели коси да ми спести. Joy

# 597
Лулу, честито и на другия набор! Жив и здрав да е, моят на 18.07 направи 15г. Оф, моят още не е изкарал курсовете. Сега е взел на баща си скутера, с него се принвижва, което хич не е редно и не ми се нрави. Доста е голям, аз не мога да го поместя ако ми пречи в двора. Поканил бил софиянката, с която се сгаджосаха в Анталия преди няколко години. Не са гаджета вече, нещо го беше засегнала яко, оттогава не е ходил на София при нея, но тя го посещава в Ловеч. Сега щяла да остава на вилата до края на седмицата 🤕

# 598
  • София
Честити рожденици! Честити взети изпити! Какво още празнуваме /да не изпусна нещо/?
Поздрави от Северно море. Тук е 27 градуса, което е невиждана жега за района по принцип. Аз се надявах на малко хладинка, ама няма.
Междувременно голямата щерка се е сдобила с ковид на морето и сега кибичи вкъщи и гледа кучетата.

# 599
  • Варна
Pisa, живо и здраво са ти е пълнолетното момче!
Лулу и на теб да ти е живо и здраво порасналото момче, все така да си движи нещата!
Белинда, чудесен резултат С2!
Безаварийно на всички наборчета!

Общи условия

Активация на акаунт