11 клас - годината приключваме и в лятото се впускаме

• 39 023
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Лулу, жив и здрав да е! Теди, безаварийно на шофьора!

# 601
  • София
Честити да са ни рождениците! Здрави, успешни и късметлии🤗
Оффф,ся с тея шоколадови торти как ме разядохте 😡
Леко и безаварийно на всички млади шофьори и...умната!

# 602
Честито на рожденниците.Да са живи и здрави.Моя отиде да се записва на шофьорски курс питах го колко ще струва не питал,човека е над нещата 😁

# 603
  • В светлината на слънцето
Мерси ви много за пожеланията! Hug

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 00:13 от lulumba

# 604
  • София
Лулу, много усмихнат и хубав младеж!
И вече изобщо няма да ти вярвам, като пишеш какъв крив тийнейджър е. 😁

# 605
Много е впечатляващ в цялото това оборудване 😮

# 606
  • София
Честити да са рождениците на Lulu и Pisa! Да бъдат щастливи и удовлетворени от всичко, което правят и да жънат много успехи!
Belinda, кажи ми, че това С2 по АЕ е бонус към немския в НЕГ😜, който най-вероятно е на ниво C3.😂
Браво на сина ти! Помня още от седмокласната тема, че недолюбваше НЕ, но пък с английския очевидно е блестящ!
Ние се завърнахме днес от морето…Много ми е хубаво в София:)
Санака, дано бързо и леко да минава Ковида при щерка ти!

# 607
  • столицата
Моля за помощ с идея за подарък за младеж, който навършва 18г.

# 608
  • София
На моя младеж му подариха скок с бънджи за 18-тия РД. Ние пък подарихме на друг младеж хубава градска раница за предстоящите студентски години и кратки пътувания с отделение за лаптоп - много се зарадва. Зависи какви интереси има.

# 609
Лулу, честит рожденик!Успешно да върви напред!
  Теди, честит шофьор , Господ да ги пази  и да карат разумно!
  Ице , една хилядарка си приготви, брат!
   Нашият не слиза от колата. Понеже си купи на сестра си колата, която така или иначе продаваха, и която е на мое име....но има да дава още едни 400 лв до обяд зет ми е я взема,следобяд набора.
    И се вози цял следобед,  от 21.00 до 6.00 работи, до обяд спи, после живее в колата.  Обаче усещам, че ще спре тоя цирк, щото се жалваше на баща си вчера, че то много пари за нафта отиват. Бързичко ще се наиграе.
   Ама поне ме отменя с пазаруването сега - той ходи.
   Вчера ми обясняваше,че иска от началото на септември да почва уроците по немски и български , и Софт уни ще записва, ама да си събере пари поне за едната такса. Планове ,планове .....половината от тях да осъществи, ехееее!
   И на щерката й бяха подарили скок с бънджи за 18г , но аз изпитвам ужас от високо ,тъмно , тясно и я помолих да не ми казва кога ще скача.И до ден днешен не съм я питала.

# 610
  • София
Ние сме подарявали билети за концерт. Гледах, че есенният сезон се е позапълнил със събития в ивентим, така че според вкусовете, има опции.
Обаче ме замислихте за моя син какво ще му подаряваме...освен някой важен мач на Ливърпул, друго не ми ражда главата засега.
Щерката от сега мечтае да посрещне 18 РД, съзерцавайки северното сияние Close Но пък мечтите са по-добре от "не знам, все едно"

# 611
Честито пълнолетие  на наборчетата на Belinda  и Pisa! Честит рожденик на lulumba! Да са здрави, щастливи, инициативни, адаптивни и с много късмет!
Болните бързо да оздравяват!
Браво на наборчетата със сертификати, които не си губят времето, имат цели и работят за постигането им!
При нас нищо ново под слънцето! Отново наборът няма идея какво и къде иска да учи. В седми клас се шегувахме, че ще избере специалност от справочника на 7 ред от 22 страница/или беше обратното/ и каквото се падне:smiles: После по някаква случайност се оказа, че избраната гимназия е точно на тази страница. Тогава половин точка не му достигна на първо класиране за първо желание/НЕ/ и записа АЕ. Сега НЕ е втори език и  нещо не го долюбва. Та се оказа  щастлив, че понякога желанията не се сбъдват. Брат му още от шести клас знаеше какво иска да учи и не е имало драми при избора. Сега се опитва да насочи и набора в тази насока, но на мен ми се струва мисия невъзможна  - от езиков и хуманитарен профил да продължиш в технически университет. Загатвам кои са силните му страни и да не си пропилява възможностите. Получавам само отговор - "Ще видим!". Зодията Рак са ми трудни за комукация - нещо много отдалеч, ненатрапчиво и завоалирано трябва да му поднасям нещата, докато уж сам узрее за дадено решение. Това лято  отново помага при ММ и работата му харесва, но за по-сериозно включване му трябва завършен технически университет.
mtz, много са красиви твоите любимци! А и явно са послушни!
Аз се оказах възпитател по подразбиране на този палав красавец - собственост на наборчето.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 12:49 от Мари-ана

# 612
  • София
Искам и аз такъв куч! 😍😍😍😍

И на Санака "шоколадчетата" бяха много разтапящи.

# 613
  • София
Belinda, Pisa, lulumba, да са ви честити отрочетата ! Да за здрави, щастливи и с много късмет !
Белинде, нали ? Аз мисля, че вчера ги родих, пък то май дошло време внучета да дундуркаме.Laughing
Голяма тегоба ме наляга, като зная, че времето ми с тях вече е силно ограничено, чак на рев ме избива понякога, но това е животът. Децата не са наша собственост.

# 614
  • София
Голяма тегоба ме наляга, като зная, че времето ми с тях вече е силно ограничено, чак на рев ме избива понякога, но това е животът. Децата не са наша собственост.

Точно така се чувствам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт