Тренировки в домашни условия - 117

• 46 119
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
8/99 30 Min MIGHTY Full Body Workout - Dumbbells | Caroline Girvan
9/99 Гребане 39 мин
10/99 Йога 55 мин
11/99 Колоездене 24 км

# 451
Здравейте. Аз реших да се боря с морския мързел и днес сутринта потичах на плажа. Признавам, беше ми много трудно и правех чести кратки почивки(ходене). Но добре ми се отрази кардиото на гладно и мисля да го продължа.

# 452
Интересен канал (на английски език), който открих тези дни - TeamForNeverLean.

Едно от видеата е сравнение между Каролин и Сидни:

И аз харесвам този канал, следя го от известно време.
Момъкът е изключително компетентен и твори полезно съдържание без крайности, а освен това е и много забавен. Имам проблем с бързото му говорене, невинаги го разбирам напълно и се налага да връщам, за да чуя още веднъж, но усилието си струва.
От него научих доста полезни детайли, свързани с правилното изпълнение на много упражнения.

За протокола - тренирам си редовно, но спокойно, по морски Grinning Този август съм на вълна калистеника и въобще работа със собствено тегло и подбирам основно такива тренировки на Карълайн.

# 453
И аз го харесвам много този канал като замисъл ,но Бритиш инглиша му така ме дразни и тормози ,че реших ,че ще мина без този стрес и се ънсъбскрайбнах ...иначе се изкефих ,че добре беше подредил мацката от Блогилатес дето отслабна драматично ,тя даже му беше блокирала коментарите в нейният канал...

# 454
  • Бургас/Пз
Днес ме домързя да отида до залата и реших, че ще тренирам вкъщи. Естествено с КГ Simple Smile
https://youtu.be/hRpnK0JXY1g
Задно бедро и корем, едночасова тренеровка. Сложих и тежести по 2кг на всеки и едва направих някой от упражненията.

# 455
Днес ме домързя да отида до залата и реших, че ще тренирам вкъщи. Естествено с КГ Simple Smile
Чудесно изглеждаш (видях те днес), поздравления!

# 456
  • Бургас/Пз
Чудесно изглеждаш (видях те днес), поздравления!
Благодаря много G&B. Предполагам говориш за някоя от снимките тук във форума, а не на живо. Защото, ако е било наживо и не си се обадила, ще се "разсърдя" Kissing FaceKissing Face

Момичета, понеже отвреме на време си говорим и тук за добавки, а аз нали все ви мрънкам за моя целулит, споделям какво пия последните два месеца и съм много доволна. Всъщност не знам дали само на него се дължи, но определено имам доста голяма разлика в целулита. Вярно е, че храненето ми не е като през зимата и имам изчистени два-три кг-ма, но все пак споделям.
https://celipharm.com/leanea/produkt/leanea-derma/
https://celipharm.com/leanea/produkt/leanea-l-flow/
https://celipharm.com/produkt/breza-i-gramotran/

Също така по въпроса за магнезия, бих казала, че от всички , които съм пила най-добър ефект върху съня виждам от формулата на бисглицината https://revita.bg/shop/magneziy-bisglitsinat-200-mg-x-60-kapsuli

# 457
Ани, на живо беше, но бяхме 12 човека на плажа, а и и вие бяхте семейно. Реших, че няма да е много удобно. Просто видях едни страхотни крака и после осъзнах, че си ти.
Още веднъж поздравления за формата.

# 458
  • Бургас/Пз
Ани, на живо беше, но бяхме 12 човека на плажа, а и и вие бяхте семейно. Реших, че няма да е много удобно. Просто видях едни страхотни крака и после осъзнах, че си ти.
Още веднъж поздравления за формата.
Ооо, много мило 😘 Благодаря ти още веднъж.

# 459
Добро утро!

Започнах последната седмица от Епик 2. Днес правих ден 47 - прасци и рамене:

След ЕМОМ-а в петък, тази тренировка ми се стори песен. Първите 10 минути са вариации на упражнения за прасец  с дъмбели и собствено тегло. Аз използвах 2*5кг. Останалата част от тренировката беше за рамене, малко трицепс и гръб, като навсякъде се наблягаше и на "стегнатия" корем. Моите тежести бяха 2*4кг.

Успешна седмица на всички! Честит празник! Всеки в живота си има поне една Мария (аз имам две Wink).

# 460
Приключих IRON 🙂, очаквано кантара е +1 кг...пак добре, като знам какви мускулни трески имах и колко изморена се чувствах. Откъм сила имам огромен напредък, за раменна преса с дъмбели вече хващам направо девятките, а щангата 29 килограма си я качвам на гърба без стойка. Определено бях зациклила с Кети на едно място, но като смених треньора и пак потръгнаха нещата. 🙂
Сега ще дам шанс на Fuel, макар че, преди време пробвах някои неща от нея и не ми допаднаха... Но все пак, сега и имам повече доверие на Карълайн и ще я видя Fuel дали няма все пак да се харесаме. 😊

# 461
Оооо браво Арсен! Гордея се с теб! 💪❤️

# 462
Еха, Арсен, браво. Аз съм на 7,5 и мисля да не качвам повече.
Приключих седмицата с две тренировки за крака и една за горна част, мислих и да бягам,
но бях много уморена.
Това нямаше как да не постна.

А дано, ама надали Joy

# 463
Привет! И за днес отчитам плажно бягане - 25 минути като почивах по малко с ходене.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 13:30 от Анонимен

# 464
Виждам, че сме дискутирали обувки за бягане. Най-добрите които съм ползвала - а аз съм с артрит на големия пръст, който доста усложнява нещата са Хока с карбонова подложка.

За миналата седмица беше почти всеки ден 15 мин. спининг и тренировка от тонала за цяло тяло.
За тази ще трябва да съм по креативна защото за лош късмет се подхлъзнах и си навехнах глезена лошо в планината до Ванкувър, Канада. Добре, че не е счупен.

Ето малко снимки:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт