Подготовка за малкия човек - тема 19

• 36 529
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
Има универсални препарати, предназначени именно за "бебешки" повърхности - на Фрош и разни други, потърсете в бебешките магазини.

# 346
Аз изпозлвам Фрош. Пурво дезинфекцирах всичко със спирт и после минах с фрош и оттогава само с него чистя.

# 347
  • София/Севлиево
С мокра/влажна кърпа с вода.У дома почти нямам битова химия.Старая се всячески да я избягвам.

# 348
Ако имате въпроси относно бременността и раждането, задайте ги в BG-Mamma към Теодора Артинова - старша акушерка в болница "Света София" и лектор за бъдещи родители!

Ето и какво можете да попитате:

• Как да подготвим тялото си за бъдеща бременност;
• Кои са подходящите добавки и кога да започнем да ги приемаме;
• Как да се грижим за себе си, когато чакаме бебе;
• Всякакви въпроси, свързани с хигиената и грижата за новороденото;
• Въпроси, свързани с кърменето и други.

ТУК можете да се включите в нейната консултативна тема.

Надяваме се с нея да ви бъдем полезни и да ви улесним в грижата за себе си и за вашите бебчета!

# 349
Момичета,въпрос откъде закупихте пелени и хавлиики с качулка?Като бройка също?Какъв вид се използва за след къпане?видях,че има памучни,тензухени,бархетни,бамбукови и не знам още Grinning

# 350
Буквално преди 4 дни се коментираха пелените Simple Smile https://bg-mam.ma/p/1460504/45091106

# 351
Хавлийки с качулка аз имам 2 на Angel baby. Много са мекички и мисля, че дълго ще ги ползваме.

# 352
Хавлийки съм взимала от Iкеа, Косара , а пелени  с качулка от https://www.organic.dafra.biz/

# 353
Аз взех две хавлийки от Джъмбо и Пепко. Сториха ми се хубави и в същото време евтини. Не знам дали съм нацелила или ще ги сменявам в последствие. 
И няколко тензухени кърпи взех от там.

# 354
  • София/Севлиево
От Вис Виталис

# 355
Моля за препоръча за уред за бял шум?
Да не е лампа или нещо подобно, конкретно утре за бял шум и да има непрекъснато звучене?
Консултант ми препоръча, че може да се позлва и за цяла нощ, но да не е от телефон/таблет.

# 356
Най-обикновено радио, "настроено" между станциите Simple Smile

Да не е лампа или нещо подобно, конкретно утре за бял шум и да има непрекъснато звучене?
Консултант ми препоръча, че може да се позлва и за цяла нощ, но да не е от телефон/таблет.

# 357
блутут колонка с флашка за разнообразие на белия шум

# 358
Здравейте,
сестра ми имаше подобно и беше много доволна.

# 359
Много съм доволна от тая въртележка за кошара има бял шум, щурчета и една друга мелодийка. Моя мъник много ги харесва.
https://www.hippoland.net/fisher-price-muzikalna-v-rtelezhka-za- … -mecheta-peperudi

Общи условия

Активация на акаунт