Подготовка за малкия човек - тема 19

• 36 397
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Едно време пералните са били смотани, перяли са с кофти прахове, сушало се е навън. Логично всичко да се глади, за да има дезинфекция. Сега, освен ако не живееш до обор, дори в градска среда, трудно да му стане бебето нещо от неизгладена дреха.
Голямата дъщеря изгледах до годинка без сушилня, гладила съм няколко пъти, време за това нямах. Жива и здрава мома е вече
Малката от новородена всичко се суши в сушилня. Тъкмо навърши годинка.

# 121
Едно време пералните са били смотани, перяли са с кофти прахове, сушало се е навън. Логично всичко да се глади, за да има дезинфекция. Сега, освен ако не живееш до обор, дори в градска среда, трудно да му стане бебето нещо от неизгладена дреха.
Голямата дъщеря изгледах до годинка без сушилня, гладила съм няколко пъти, време за това нямах. Жива и здрава мома е вече
Малката от новородена всичко се суши в сушилня. Тъкмо навърши годинка.

😂😂😂
Аз изгладих преди да се роди. Повече нр съм. Нямам сушилня, сушим на остъклена тераса, зимата в хола.

# 122
  • Германия
Нямам сушилня и не гладя, две деца досега изгледах, нищо им няма. И дрехите не са им намачкани. Не си губете времето с глупости

# 123
Бебетата кихат, така си чистят нослетата. Няма общо с неизгладената хавлия, не е хванало детето вирус, не се притеснявай.
Да, знам. Просто мислех, че е от неизгладеното😂

# 124
  • София/Севлиево
Преди да се роди като изпрах всичкко половината неща минаха през сушилня,другите навън.Което сущих навън изгладих.Доскоро ползвах сушилнята за всичко,но от няколко семици суша на терасата и пак не гладя.Аз с един леко глупав въпрос-оставяте ли бебешките дрехи навън през нощта?Казаха ми,че не било хубаво,но мисля че е някакво суеверие,обаче пак гледам да не замръкват навън...

# 125
Суеверие е, и на мен ми го бяха казвали. Случвало се 1-2 пъти да останат навън през нощта.

# 126
Аз редовно пера и суша вечер....та в този ред на мисли дрехите са все "навън" през нощта.

# 127

Този судокрем подходящ ли е за бебе или само за възрастни?

# 128
  • до най-прекрасния мъж
Аз го ползвам всяка вечер преди нощния памперс след банята. Сутрин след тоалет мажа с нещо по-леко - Бочко, Бепантен. Но моето бебе е по-голямо вече и спи цяла нощ. Като беше по-малка, мажех на всяка смяна с Бепантен, понеже не съдържа цинк. Не ми се е подсичала.

# 129
Судокрема е чудесен за зачервявания. В началото и аз го ползвах само вечер. От около 4тия месец и вечер слагам нещо по- леко, а него ползвам само ако се зачерви.

# 130
Здравейте, какво мислите за анти стрес пелените за новородени ? Ползвали ли сте и чували ли сте отзиви?

# 131
Повиването не се препоръчва, но ако малчо се стряска повивай ръчичккте.

Аз съм ползвала судокрем само, ако е много зачервено.  Иначе мажа с крема на Биодерма за смяна на пелени,  или Джинджира алба, или галофарм.

# 132
Момичета , в списъка за болницата като документи ми се изисква Лична карта ,Лична Амб.карта и Обменна карта само.
Тая обменна карта са всички изследвания(пкк , васерман, хив , микробиология + кръвна група + направление за хоспитализация , нали? Пропускам ли нещо?

# 133
Момичета , в списъка за болницата като документи ми се изисква Лична карта ,Лична Амб.карта и Обменна карта само.
Тая обменна карта са всички изследвания(пкк , васерман, хив , микробиология + кръвна група + направление за хоспитализация , нали? Пропускам ли нещо?
Амбулаторния лист от прегледа, когато е издадено направлението ми искаха на мен също.

# 134
  • София
Обменната карта не бяха изследванията. Беше хвърчащ лист, който проследяващият АГ лекар ми издаде при последният преглед. Последният амбулаторен лист също. И лабораторните изследвания, които си изброила.

Общи условия

Активация на акаунт