Подготовка за малкия човек - тема 19

• 36 516
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Аз в началото на кърменето си взех колектора на лансинох. При мен проблемът беше, че лявата гърда постоянно течеше. Когато го стиснех малко по-силно, за да мога да го задържа и да се разхождам из стаята, течеше по-силно. Образува се вакуум и потича една идея по-силно, но не е точно като помпа. На мен ми беше страшно удобен и много полезен.

# 211
Аз опитах с колектор вместо подплънки,  беше ми много неудобно и се събураше нищожно количество... 10мл и просто я хвърлях, иначе пак стерилизиране миене... а мерси...  точно този колектор не съм ползвала,  поръчах си от Али експрес.

# 212
  • София
Аз с колектор докато се цедя от едната гърда събирах голямо количество от другата и много ме облекчаваше като време и усилия. Но според мен е важно КАК и кога се използва. Не си ги представям вместо подплънки. Става въпрос за събиране докато детето суче или докато се цеди жената. Слагането също трябва да се отработи, за да стане хубав вакуум.

# 213
Каква преходна чаша взехте и кога?
Мнение за чашите на Lansinoh?!

# 214
На 6 месеца взехме чаша с мек накрайник на Авент, на 8 месеца шише със сламка.
Неразливната чаша по-късно почна да ползва.

# 215
  • до най-прекрасния мъж
Подариха ни на МАМ 4+. Първо ползваш с биба, после с мек накрайник. Аз уча дъщеря ми да си я държи, на 7 м, но още не схваща добре. Повече си играе с нея, но само с нея давам вода, да свикне и после ще й сложа мекия накрайник.

# 216
Момичета, искам да купя нещо на бебка. Тя след няколко дни прави 2 месеца. Искам нещо, което ще и е от полза. Може и да не го купувам сега, а по-нататък, но не знам какво. Имаме люлка и шезлонг. Искам да и купя и активна гимнастика. Какво друго мога да и взема иначе? Някакво килимче например? Препоръчайте.

# 217
Цветни чорапчета със звънчета. Водна постелка за стоене по коремче (Елислава го показва по-долу). Можеш да видиш аксесоарите за 2-4 месеца на lovevery и да потърсиш сходни.

Сетих се, че коментирахте скоро гнездата. Само оставям снимката тук. Явно детето се наблюдава, след като е снимано, ама... За мен си е стяскащо.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 16:46 от Inferiya

# 218
  • София/Севлиево
Аз като навърши 6 месеца взех тази на Канпол

Засега я ползва повече за чесане на зъби, защото не е голям фен на водата.С големия син имах чашка с твърд накрайник на Авент.Пак на 6 месеца му я взех.И той не обичаше и не пиеше вода до първата си година.
Имаме и това пълно с вода

Нашето е от немския Амазон ,но и тук ги има.Виждала съм в Пепко и в Емаг.Обаче в началото миришеше ужасно и доста седя на терасата докато се махне миризмата.

# 219
Здравейте! Имам колебания относно избора на
бебешка  количка. Какъв бюджет да отделя? Тази https://baby-boutique.uk/noordi-fjordi-leather-3-in-1-travel-sys … eJdxoCtsAQAvD_BwE ми допада, но всички ми казват, че е твърде скъпа.

# 220
  • София
бебешка  количка. Какъв бюджет да отделя? Тази https://baby-boutique.uk/noordi-fjordi-leather-3-in-1-travel-sys … eJdxoCtsAQAvD_BwE ми допада, но всички ми казват, че е твърде скъпа.
Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

# 221
Бюджета си зависи напълно от вас, количката е хубава, единственото което би ме притеснило е, че е еко кожа и може да се издраска или напука кожата, като я закачваш на врати, асансьори или нещо подобно  или да я напича слънцето много и бебето да е като в парник .... Не знам дали съм права, нямам опит с кожени колички, нека кажат и другите мнение, иначе визията е топ  Relaxed

Редактирам : видях че сгъването на количката е само без кош, трябва да махнеш коша и тогава да я сгънеш, измери дали ще влезе в багажника на колата, с цял кош, който не се сгъва.

бебешка  количка. Какъв бюджет да отделя? Тази https://baby-boutique.uk/noordi-fjordi-leather-3-in-1-travel-sys … eJdxoCtsAQAvD_BwE ми допада, но всички ми казват, че е твърде скъпа.

# 222
За цената - който ги има ще ги даде.
Самата количка ми изглежда супер непрактична.

# 223
Аз съм на същото мнение. Но като човек който вижда доста колички в UK. Venicci Tinum бих погледнала, също Inglesina, ABC design, Oyster 3... Малко са завишени цените в този сайт, има ги и на по добри цени, но всеки си преценя Blush

# 224
Ние имаме abc design и я препоръчвам-абсолютен топ е марката, много практична и удобна количка. Вече забравих кой модел е, ако трябва да съм честна, нещо от сорта на salsa 4 air беше, ако не се лъжа. Не беше евтина, около 800 евро, но по немските сайтове сега се намира и за 600 или 600-700. Въпросът е дали ще я ползвате. Аз осъзнах, че съм абсолютно в отбора на бебеносенето. За жалост го разбрах след раждането както и други неща за предпочитанията ми и тези на бебето. Но това е положението. Моето бебе е ревливо в количката и кошът сме го ползвали до 2рия месец и то не толкова често. Имаме вече 2 носилки на ергобейби и ако можех да върна времето назад, бих си купила само тях плюс количката за 6+ месеца на ергобейби, с която може много лесно да се пътува и лети и е значително по-евтина (350 евро някъде) и пак щях да съм дала същата сума като за 3 в 1 количката, но щеше да си е струвало.

Но това според мен при първо дете е трудно да се знае от самото начало преди раждането. Щом можете да отделите този бюджет, може би имате мегдан и за няколко грешни покупки, така че рискувайте и си купете каквото ви е кеф сега, после ще му мислите. Grinning

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 07:09 от snowwhite12

Общи условия

Активация на акаунт