🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 299
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Да, на рекламата показаха, че е измислила десрта на Енджи и показаха цветята. Ми Енджи заслужава да й окосиш малко цветя/трева - няма лактоза, глутен...

# 31
Оййй, оййй, обичам миди, правя ги и в този вариант на Божидар с бира. Калкан и крем карамел са ми любими, но продължавам да мисля, че комбинацията не е особено сполучлива и това ризото с бульон от рибена глава. Защо? Силен е аромата, а ти готвиш и пресин гъби.
Божидар каза, че диагностицира болести, но дебело подчерта, че не ги лекува! Хитро. Но ми е чудно кой би дал там такса от незнамколко си лева, да му диагностицират аурата и после да тича на доктор за едва ли не второ мнение и лечение? То направо си е плашещо.
Иначе от неговата прогноза чакам новото правителство и Америка да е добре! Smiley

# 32
Божидар каза, че диагностицира болести, но дебело подчерта, че не ги лекува!

Ами явно и според него ходенето по ясновидци е диагноза.

# 33
Енджи в предното гостуване спретна не толкова диетични неща.
Месо яде нали така ?

От менюто на Божидар бих опитала пържения калкан ,салатата и карамела.

# 34
Злобна женица, с тези точки и начин на оценяване, дори и обувка да сготви, ще спечели. Няма да е ок, но пък нека се видят някои пробойни във формата. Може пък да изненада със супер трапеза и умения, но силно се съмнявам. От такъва хора е токсично да се храниш.

# 35
  • Пловдив
А предният път готвила ли е Касабие? Вероятно ще има помощник... Simple Smile

# 36
Готви, да. Но и тогава имаше помощник, струва ми се.
Ливанска кухня беше. Нали е с такъв произход тя.

# 37

Не помня за помощник предния път. Имаше ориенталски деликатеси.

# 38
  • София
Скрит текст:
Това, някой да не яде нещо, което се тресе, ми е горе долу понятно. Имам приятелка, която не яде желе под никаква форма. Аз не ям пача, никога не съм опитвала, само от вида й. Не съм яла крем карамел от много години, не мога да кажа, че ми е любим десерт. Откакто гледам Черешката, всеки втори прави крем карамел за десерт, не мога да разбера тая страст към карамела. Много неприятна компания от киселяци. Не ми харесват шегите на Башар, но ако не беше той, щяха да заспят намръщени. Оля и Енджи - огромно самочувствие, неизвестно на каква база. Ясновидецът - щеше да бъде интересно, ако го оставеха да каже нещо.
И у нас не сме по желетата, пача също не се яде, но за мляко с ориз и крем-карамел се надпреварват.А много хора и мляко с ориз не обичат.

Калкан не съм яла, миди също, но бих опитала.

Ще е изнервяща тази седмица, един добронамерен човек е капка в морето  сред всичките  заядливци и капризи..

В производствената ѝ кухня готвиха и то други хора. Сега не знам за какво е там, какво ще рекламира.Не помня в кое от участията си летя даже до Ливан.

# 39
Ливанската кухня е една от най-известните. Хапвала съм неща от ливански ресторант, много вкусно беше. С такива ястия може и да спечели.
Мляко с ориз също не ми е любимо.

# 40
Не съм опитвала ливанска кухня. Ако ми се отвори възможност бих пробвала.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 14:16 от femmi2

# 41
брей, че неприятна компания. човекът си сготви съвсем сносно, тази четворка беше абсолютно незаслужена. противна злобарка, ще я видим колко уау ще сготви.
а еднжито що така се прави, че е забравила българкия. позьорка.

# 42
Енджито какви промени е правила по лицето си? За мен са неуспешни.
Преди изглеждаше по-симпатична.

# 43
Оля: „ Не обичам крем-карамел, защото обикновено се клати. И този се клатеше“. ХА-ХА - да не би да е очаквала да ѝ поднесат крема с консистенция на гипсова отливка...

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 10:26 от LadyCharming

# 44
Много харесвам ливанската кухня, но и тежичка ми идва.

Енджи прединя път май готви с ливански пордукти, пратени й с колет/ доставени със самолет, нещо такова беше.

Общи условия

Активация на акаунт