🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 084
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Тези май се напиха, особено вчерашната девойка, която размахваше вилицата.

# 586
  • София
Опитаха се някои да си сервират и циците... Ужас Disappointed Relieved

# 587
Хич даже не ми идва пошла тази гръд. Жена съм, ама красиво, бе. Напомня ми едно времешните Сабрина, бойс бойс бойс Simple Smile и Сиси Кеч. Някяк лятно, морско настроение с тези хубави сиси.
Стриди и аз не съм яла, ама слузести неща ме погнусяват.

# 588
Явно гледаме различно, защото на мен този бюст никак не ми харесва.

# 589
Който не може да готви, но иска да се бара елитарен предлага морски дарове, сьомги, авокадо. Не ме разбирайте погрешно - обожавам скариди и сьомга, но не изискват майсторлък и не бих се представила с тях.
Сабрина, Сиси Кеч - в моите очи са евтини аграрни булки. Точно те никак не са ми за пример.

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако са леко загатнати ще е секси, ма то всичко на тезгяха.
И за нищо готвене 40т.

# 591
Да,ако бяха леко загатнати,къде,къде щеше да е по-добре.Тя всяка вечер ще си показва вимето.На мен ми е противно.Тоалетите и все едно са от 90те години.
Домакинята НЕзаслужено получи максимален бал.Нито ги покани вкъщи,нито менюто е интересно,нито го приготви сама.Антипатична ми е.

# 592
На мен много ми хареса вечерята, сготви чисто и все любими мои неща. И аз съм морско чедо, дошло на морето от София Wink Харесаха ми много подаръците, играта с прогнозата и самата синоптичка. Много е нежна и красива.

# 593
  • Sofia
Какво им подари?

# 594
Сега пускам и чух пържен калкан. Няма по-хубава черноморска риба, за мен де. На баща ми вуйчо му, Бог да го прости, беше рибар в свободното си време, разкош е калканът.

# 595
На жените ликьор и сладко от рози! Simple Smile

# 596

Ликьор и сладко от рози за дамите, гюлова ракия за господата.

# 597
Какви са тия мъже, дето отиват на гости/подаряват им подаръци/, а те отиват с празни ръце...

# 598
Ликьорът от рози ми е ужасен. Сладко харесвах, когато го правеше баба ми. Беше с нежен естествен аромат. Опитвала съм купено сладко и не ми хареса - мирише на есенция и е с прекалено много захар.

# 599
На мен много ми хареса вечерята, сготви чисто и все любими мои неща. И аз съм морско чедо, дошло на морето от София Wink Харесаха ми много подаръците, играта с прогнозата и самата синоптичка. Много е нежна и красива.

Моето мнение е същото (с разликата, че не съм морско чедо Grinning)
Хубаво меню, красива обстановка, приятна домакиня.

Общи условия

Активация на акаунт