🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 089
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Мисля, че zenata определи Катя като груба и нахална не защото има голям бюст, че да се обиждате. Аз го разбрах, че си развява гърдите (което е факт), и освен това е груба и нахална. А според мен наблягат на морска храна не защото е изискана, а защото е лесна и бързо става. На малко хора им се занимава да шпиковат, запечатват, мариноват, пекат и ТНТ...

# 571
Много флегматична и тегава тая жена.Трудно ми е за гледане.
Снощната беше пълна с живот,тая като умряла скумрия.

# 572
  • ВАРНА
То хубаво,че са с ръкавици,ама космИте да бяха вързали

# 573
Марш, Лора, в седмицата при Калинчето Баткова! Искахме една седмица с хора, които влизат в кухнята. Тази също е помирисвала кухня, ама друг път! Като ми дават такива дето бъркат с мека китка нещо си, са ясни. Оф, да бяха събрали една седмица нормални хора. Аман от лиготевини!

# 574
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ние мислим, че е наказание големия бюст ама я питайте мъжете ни 😄
Ама да го навираш в лицата на хората докато вечерят, ами грозно си е.

И тая си личи, че не е от много готвещите. Тия сорбета и от тях ми писна вече.

# 575
Синоптичките каква заплата взимат, та чантичка за 10 хил. Бре, бре.
Ами това е, че не са нито синоптички, а водещи на прогнозата за времето (не са учили метеорология, хидрология и климатология като истинските синоптици), нито имат големи заплати. Упражняват професията "красива съм" и някой състоятелен господин купува въпросните чантички за 10k

# 576
Като затворнички са с тия дрехи.

# 577
Moonriver, съмсем точно си ме разбрала.
Не очаквам от кифлата да готви.

# 578
  • Пловдив
Голяма класа и възможности показва...
Спомена, дете.
Носът и пипан ли е?

# 579
Ох, този няма ли по-чисти дънчици? Много е ретро вчерашната мома... Има в нея нещо от Ваня Цветкова.
Знае ли се кой е настоящия... собственик на тази... къща, ако ме разбирате?
Ах, каква демонстрация на: "може да са ми мърляви дънките, но редовно ям стриди" 😁

# 580
Много флегматична и тегава тая жена.Трудно ми е за гледане.
Снощната беше пълна с живот,тая като умряла скумрия.
Нормално.Днешната вечер е с морски дарове. Stuck Out TongueИ аз не съм яла стриди.На примависта не са ми симпатични,но иначе обичам риби и др.морски храни.

# 581
  • София
Голяма класа и възможности показва...
Спомена, дете.
Носът и пипан ли е?
Има 9-10 годишна дъщеря.Мъжът и го застреляха май пред някакъв офис.После пак се е женила и развела, сега е с друг бизнесмен.

# 582
  • Пловдив
Ох, тая кака с чокото не се спря да шава докато домакинята разказваше Grinning

# 583
Лора, трябваше да е с Божо-Единицата. Миди, скариди, калкан...и къде без авокадо Smiley

Не са виновни относно менютата, естествено не знаят какво ще готвят останалите участници, но за нас става толкова еднообрзано. Този сезон може да го пишем рибен.

# 584
Дали наистина или не видях добре,ама огромната черна мелница за ч.пипер беше поставена директно на земята...И после точно тази част е върху чинията...бляк !

п.с. Сега отново видях- директо на пода е !!!

Общи условия

Активация на акаунт