🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 127
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Синоптичките каква заплата взимат, та чантичка за 10 хил. Бре, бре.

# 556
  • София
Синоптичките каква заплата взимат, та чантичка за 10 хил. Бре, бре.
Не ги давала тя, все си търсела и намирала богати любовници.Попрочетох малко за нея.

# 557
Калканът е страхотна риба, струва колкото и сьоНгата, но много по-вкусен. Месо има бол, нищо че е плосък. Най-ми харесва ок. 3 кг, по-големите не толкова.

# 558
  • София
Обожавам калкан и то пържен.

# 559
аз също Simple Smile пържен. Цял няма да купя точно заради перките, които ще изхвърля, хрущялите на него и на ватоса с мерак ги хапвам. Миналото лято в Бургас продава нарязан в едно магазинче на пазара (да се вижда, че е калкан), а тази пролет си купих пак на кг от София, дето купувам жабетата. Цената му не е повече от сьомгата, или дивия лаврак. За едно хапване на цялата къща дори ми излиза по-евтино, отколкото да ги заведа и почерпя фамилията на ресторант Simple Smile дори обикновено кръчме да е.

# 560
с това деколте може да се сравнява с Катя от Ритон. Grinning
Катя има голям бюст, но е стилна и не се развява така.

Катя е точно антипод на стилна жена. Връх на кича е, а грозният й бюст е обичайно навън. Изглежда груба и нахална жена.
Да, смело е рибното меню, не всеки яде. Но пък в някакъв момент взеха да го считат за елитарно, та всяка кифла го пробутва

# 561
Много ми хареса Мария. С кеф ще си пия ракийката със салатка и разядка с нея. Има наистина прекрасни сиво-сини очи(ОЧИ!), много земно и нормално момиче ми се струва. 37 точки са си ок, на Боби дадоха много.
И как не знаете Бат Венци с "10 лева"?! Ъпсурт съосновател с Ицо, Буч...само депутати са ви в главата  Smiley
Скрит текст:

# 562
Големия бюст си е наказание. Не знам защо жени си го причиняват нарочно.
Нито дреха ти стои като хората, нито без сутиен можеш да ходиш, тежи, пречи, увисва. Мама имаше гооолям бюст, дребничка, слабичка, но с огромен естествен стегнат бюст, който дори когато стана на възраст не се отпусна и не се повлия от гравитацията. Е, леко, но моя е по малък, а така взе да симпатизира на пръстите на краката ми, че като остарея ще мога да го замятам зад врата си. Joy
И мен така са ме заглеждали и подпитвали. Седя си аз в офиса и един манго влиза и вика: како може ли да питам нещо, викам: питай. Тез истински ли са и сочи бюста ми с блеснал поглед. Joy Да са ми живи и здрави сисите, но определено бих предпочела хубав, малък, стегнат и заоблен бюст. Мъ концерта по желание не бил в тази област, да го ева. Wink Joy

# 563
Споко бе, Азалия, и аз съм с голям бюст, но не го развявам така грозно. Неудобен е, да. И с годините съвсем не става по-красив, особено ако покърмиш няколко деца. Много сте чувствителни към истината, но тя е такава.
А Ритон и двамата са такива, даже и пикантерии мога да ти разкажа за нахалството им.

# 564
Аз не ги коментирам какви са като хора, личи им, че не са божи кравички... Ма с такива думи като опишеш бюста на половината съфорумки и се засягям пък! И на мен ми пречи и тежи, и е като на Катя, кво да направя?! Ма чак пък грозен... 🙄

# 565
Ами грозен е като го облещи и разголи. Ми и моят не е красив така, кво да правиш Joy Е, едно време го показвах, като бях слаба, но с гравитацията....твърдо нье! Пречи, да. Скоро установих, че не мога да правя йога по корем и на една страна. Местя наляво, надясто, премятам ги през рамо. Ми пречкат се изцяло.

# 566
Ох, и аз смятам, че голям бюст тежи и не е удобен. Да не говорим като висне до пъпа след години, но какво да правят жените не си го избират нарочно! Имах една такава дружка, сериозно мислеше за операция за смаляване.

# 567
  • София
Тъкмо да питам с какво са облечени, и те обясниха за някаква модна линия. Само не знам това дрехи ли са или пижами.

# 568
  • Пловдив
Къде ги посреща?

# 569
Не, че нещо, но косите отново съм в свободен режим... миди и калкан, вкусотия, стига да са приготвени както трябва. То и на морските продукти много баене не им трябва, те сами по себе си са вкусни и аромата на море... морско чадо съм и съм пристрастна.
И как може авокадо за ужасТ на г-н Манчев 🙄

Общи условия

Активация на акаунт