🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 132
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз съм сериозна като казвам, че и съчувствам. Това са 10-15 кг. Трудно се намират дрехи, а тежестта и болките в гърба изобщо не искам да споменавам. Аз съм с по-скромен размер, но пак ми тежи и пречи. Потници нося само в къщи.

# 541
с това деколте може да се сравнява с Катя от Ритон. Grinning
Катя има голям бюст, но е стилна и не се развява така.

Иначе жената готви хубаво и е добра за компания. По-скоро Боби Турбото ме напряга. Никога не ми е бил симпатичен този пренавития. С всяко изречение се опитва да е оригинален и смешен. Ама нещо не се получава.

# 542
  • На брега на реката
Аз съм сериозна като казвам, че и съчувствам. Това са 10-15 кг.
Как 10-15  кг.?
Това значи, че едната  е  5-7 кг. Прекалено ми се струва!

# 543
  • София
С този размер, да. Жената не е слаба, но не е и пълна. Съотношението си е сериозно.

# 544
Чак толкова големи не са ѝ на жената, ще изкарате че с камъни са пълни тия гърди. 5 кила общо да, ама 15 ...

# 545
с това деколте може да се сравнява с Катя от Ритон. Grinning
Катя има голям бюст, но е стилна и не се развява така.
О, 'ич не се развява...
Скрит текст:
Да и за мен е наказание големият бюст - тежи, пречи и кара хората да те зяпат! Веднъж един кретен ми подвикна: леле, мацеее, искам аз да ти купя сутиена. Тъпак, като те гледам какъв си мизерен, няма да ти стигне заплатата да ми го купиш! (беше преди много години когато хората спестяваха, за да си купят Triumph...). А един арабин пък ми каза: Звинете, моше ли да ви питам нешто? (любезен, да го ева) Питайте! Колько сантиметра ви е гръдна обиколька!... Идиот! Беше лекар-гинеколог, но въпроса ми зададе в автобуса. Така че, такива цицища носят само тежест и негативи. 🥺 А да не говорим гравитацията каква е кучка...

# 546
  • София
Днес пак риба.
При предястията се заформя тайфун със средиземноморски привкус, базиран на задушени миди, придружени от зелена салата. Сред стартерите Лора ще включи пастет от риба тон и стриди. Основното ястие, което водещата ще поднесе на гостите си е пържен калкан, който ще повиши температурата в кухнята. На финала на вечерята е предвидено сорбе от ягоди, което ще предизвика вкусен студен фронт.

# 547
Хубава седмица. Мацката сготви добре. Мен ме кефи Heart Eyes Обаче рибата тая вечер... Отново. Mask

Относно ц*ците... Аз нямам, но не бих и си и сложила. Обаче се кефя на жени с голям естествен бюст. Heart Eyes

# 548
  • София
Днес пак риба.
При предястията се заформя тайфун със средиземноморски привкус, базиран на задушени миди, придружени от зелена салата. Сред стартерите Лора ще включи пастет от риба тон и стриди. Основното ястие, което водещата ще поднесе на гостите си е пържен калкан, който ще повиши температурата в кухнята. На финала на вечерята е предвидено сорбе от ягоди, което ще предизвика вкусен студен фронт.

Интересно, как така решават да поднасят пържен калкан?Аз дори на живо не съм виждала, те си го пържат все едно е цаца.А  знам, че е скъп и с ограничение за улова. Също ми е интересно какво му ядат на калкана?Миди и скариди също, изобщо морско меню , много смело, не всеки яде...

Хареса ми снощното меню , за всеки по нещо, човек ако не яде едно, друго може да опита. Хареса ми че сготви разнообразно.Десерта не съм видяла, но ако е този с цеденото и оцветено кисело мляко, едно време много се ядеше.И да, прекалено много бюст се виждаше, ако за мъжете е приятно, за жените не чак толкова.

# 549
  • In The Middle Of Nowhere
Ми аз снощи в рекламата за днешния ден успях да регистрирам чантичка Диор, която е сигурно към 10 хил. лв, така че защо да не пазарИ и калкан за добър ден...
Тайна, не те разбрах за това 'какво му ядат на калкана'?

# 550
Е, на тази като ѝ гледате тунинга и като сметнете колко харчи поддръжката ѝ, та един калкан ли да не може да си купи?! 😁
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 13:07 от Анонимен

# 551
Да, за тунинга забравих ☺
Дали ще готви в домът си... интересно ще бъде.

# 552
  • София

Тайна, не те разбрах за това 'какво му ядат на калкана'?
Аз писах, на живо не съм виждала, а иначе такава плоска риба ми изглежда само кожа и кости.

# 553
И аз не съм яла, но все си мисля, че има материал по него. Ето в уики пише, че са от 4 до 14 кг. Не знам в България дали има от най-големите.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 14:03 от angeles

# 554
  • София
О, калканът е божествен! Heart Eyes Но зависи от коя част е - ако се падне крайче на "пелерината" - кокал и хрущял за много пари Wink / яла съм на морето - преди около 5 години порцията му беше около 40лв в капанчета на Шабла Wink/. По-хубав е пържен, отколкото на скара.

Общи условия

Активация на акаунт