🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 140
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
И другото, което не разбрах - пече ли го тоя крем, че нали и яйца има.. цедени Grinning и свинския врат нещо го премята... Зави го с прошутото само отгоре, после нещо го овърза, едвам го събра в тигана накрая.. на мен ми прилича като да не готви много. Но поне се постара де.

# 526
  • София
По време на готвенето беше с престилка и гърдите си и бяха добре прикрити. После ги пусна в действие по време на вечерята.

# 527
Може да готви жената, то се вижда. Малко мърляво го караше ама айде,...но тоалетът ме срази, имах чувството, че ахаааа и ще изкочат! Joy

# 528
Като деца, мама правеше торта с домашно печени блатове, кремът беше с нишесте и цялата поръсена със счукани орехи. Някаква рецепта от баба. Изобщо не я харесвах. После намери рецепта за торта Добуш, много хубава ставаше и фамилията се радваше. Но онази с крема и орехите ми беше гадна, още помня как мърмореше, че ни е разглезила и повече няма да се занимава с нас.
Джаста, умори ме от смях!

# 529
На моменти си викам, остави жената сигурно ще остави хумуса и ще накърми бебето, честно.

# 530
Може да готви жената, то се вижда. Малко мърляво го караше ама айде,...но тоалетът ме срази, имах чувството, че ахаааа и ще изкочат! Joy

На бас, че скоро ще я гледаме къде ли не. Не мисля, че е случайно нейното  появяване в ефир  и мазненето на чичо Манчо.
Тъпо.
 Усещам, че има нещо в тая жена, която харесвам, но това с показване на обвивката на млечните жлези ми идва в повече. Да беше наблегнала на нещо друго, което да привлече вниманието ни.

# 531
  • София

Сезон 17 Епизод 32

Черешката на тортата (05.07.2022)

Мария Драгнева - певица

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 23:11 от Mari_Mar

# 532
Коя е таз супер известна мома, облечена по най пошлия и ретро стил,за която не съм чувала и виждам за пръв път? Grinning
За първи път я виждам и аз. А с това деколте, че и в национален ефир... нямам думи.  Не че е лоша гледка, ама... дават те по телевизията, по дяволите.
Венци от Ъпсурт някаква звиздъ ли е? Знам само Ицо Хазарта от въпросната група.

# 533
с това деколте може да се сравнява с Катя от Ритон. Grinning

# 534
Ужасно изглежда мацката, много евтинджос. Отделно, че не знам как й е удобно с такова деколте. Всъщност е неудобно да имаш голям бюст.
Храната беше сносна, личи си, че готви. Малко беше мърлява, но нищо фрапиращо. Десертът... не бях чувала за такъв крем. Нещо като цяло са много слаби десертите в черешката.

# 535
  • earth
Такава вечеря би била изпитание на волята - да не поглеждам към изложените прелести. От екрана да я гледам обаче е ОК, не възразявам. И това, което сготви, бих си похапнал с удоволствие.

Мъжете тази седмица много зле. Единият пренавит, напъва се да е интересен, а другият бастун.

# 536
  • София
Аз и съчувствам. Такъв бюст е наказание. Сготви си добре, съвсем по домашно.

# 537
  • София
Аз трудно гледах някъде другаде освен в бюста, ммм. 🙄😛
Хубава жена, а и усещам, че става и за приказка на всякакви теми.
Готви с размах и умение и поне на екрана изглеждаше вкусно. Явно десерта наистина не е ставал, защото всички го казаха, май без доброто Марийче, което е душичка и едва ли ще каже нещо лошо за някого.
И най-накрая да видим жена в този сезон на черешката, която да не готви сьомга и подобни.
Според мен заслужаваше малко повече от 37 точки.
Засега тази седмица е добре. Има шанс да бъде най-силната седмица този сезон, но ще видим...

# 538

На бас, че скоро ще я гледаме къде ли не. Не мисля, че е случайно нейното  появяване в ефир  и мазненето на чичо Манчо.
Тъпо.
 Усещам, че има нещо в тая жена, която харесвам, но това с показване на обвивката на млечните жлези ми идва в повече. Да беше наблегнала на нещо друго, което да привлече вниманието ни.
Добре, надарена е, ама можеше на вечерята да сложи нещо да ги поприкрие. Не беше нужно такова деколте. И преди помня, че го е демонстрирала.

# 539
  • София
Мацката беше фурия в кухнята Joy - наготви като за гладни Wink
Манчо що мрънка за многото разядки /и друг път го е правил/ - при тези питки Wink... Пък и някой не яде млечни, друг нахут и т.н. - имат право на избор Stuck Out Tongue Winking Eye
Питките на тиган възбудиха любопитството ми - жалко, че не дадоха рецептата за тестото Wink
Коктейла също бих опитала Wink
Десертът беше лек / при такава храна/ - не знам защо не й се получи
Скрит текст:
По соц време правех "сладолед": цедено кисело мляко + пудра захар + какао/жълтък и кора от лимон/ ванилия/ - става трицветен - леко киселичък, но много приятен Wink

Колкото до циците - поне са естествени Stuck Out Tongue Winking Eye - Маса народ плащат хилядарки...
Но трябваше да нареже месото предварително, че докато го режеше...JoyJoyJoy Мъжете поне трябваше да дадат десетки Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт