🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 145
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
И аз не го знам Венци, ми той явно известен като съпругата си. 😁
И той е малко чвор, отиват си тоя Венци и каката, с верния Венци са си баш. 😀

# 511
Ами грозно е с тези гърди сложила на масата.

# 512
Не разбирам щом така добре може да готви, защо залага на природните си дадености.
На това обикновено разчитат жени, които няма с какво да блеснат.

# 513
Мъж съм и джентълмен и  за днешния епизод имам само една дума - цици.

# 514
  • Варна
Не, опитваше, облизваше лъжицата и обратно в храната я пльосва, не, не и по бельо
Инак е атрактивна и личи, че готви

# 515
А какъв е смисълът да направиш крем с прясно мляко и после да го цедиш?

# 516
  • София
Колко и дадоха,че пак се отплеснах?

# 517
# 518
# 519
Ох, да си призная и аз гледах само циците Joy и пропуснах какво направи с хлебчетата, слложи ги в тиган да втасват и после? Пържи ли ги?
Обожавам постно нишестено кремче, точно рочовото, и бисквитена торта с такова, сигурно съм единствената Joy

# 520
  • София
...пропуснах какво направи с хлебчетата, слложи ги в тиган да втасват и после? Пържи ли ги?  ...
Пече ги на тиган под капак. Като капака го уви с хавлия за да се задушат. И понеже явно пък нямаше капак за втория тиган него го покри с алумиево фолио.

# 521
Какво значение има десерта! Момичето се спука да готви, ама с този десерт развали всичко. Утре се връщаме отново към скаридите. Синоптичката трябваше да си ходи при сьомгаджиите.

# 522
Нищо не видях от нейното представяне освен едно развято виме. Много грозно. Големия бюст никога не ми е бил естетичен, а така на показ ми е пределно грозен. И това облизване на лъжички, вилички, пръсти, бррр, гнусно. Да, готви, уж сама, ама патладжан изпечен предния ден, крема приготвен предния ден, чушките изпечени предния ден, на дъската се появи готова плънка-заготовка за рулцата от патладжан. Хм.
И какъв е тоя крем с прясно мляко, заквасена сметана, животинска готварска сметана и яйца, който се цеди цял ден и цяла нощ. И поради що се цеди. Инак момата докато опитваше направо се наяде. И ликьорче си пийна. Като цяло за лудо не стоя, за лудо готви като разпрана, ама малко беше като оная дето правела 100 неща, но нито едно като хората. Добре започна, но после се пообъркаха нещата.
Пп Нямам претенции да съм кралска особа, макар сериозно да съм убедена, че съм сбъркала прераждането си. Трябвало е да съм принцеса, ама ей на, омешала съм се с простолюдието. Joy
Но нищо не може да ме убеди, че от нишесте с вода става хубав крем и още по хубава бисквитена торта. Ми не, не става. Става нещо, но това нещо не е хубаво. Достатъчно дълго съм яла такива "вкусотии", за да съм сигурна, че не ми харесват. И да, беднотията води до тия така хубави десерти. И не, не ми е мило и не ми е носталгично в тази посока. И не е кралски каприз. Мъчно ми е, че се е налагало да се пести от елементарни благинки. Такива ми ти работи.

# 523
Десерта имаше вид на бъркани яйца с ягоди... в чаша. Joy
Кой каза, че деколтето е за отвличане на вниманието от готвенето, явно е успешно. Я колко хора сте пропуснали я това, я онова щото сте гледали.. знаете къде. Joy

# 524
Хубава жена, облечена неадекватно. Защо бе,защо?
Готви, може го. Браво. Изключвам десерта, там провал.

Общи условия

Активация на акаунт