🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 160
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Коя е таз супер известна мома, облечена по най пошлия и ретро стил,за която не съм чувала и виждам за пръв път? Grinning
че и автограф и искат Grin
И мм тва пита...коя е?

# 496
Аз не знам и кой е Венци,но нищо.Някой чичко от Ъпсурт.Какви балкони днес?Вчера си беше строга господарка.

# 497
Аз не казвам, че не съм яла такова нещо, а че много пресилено са го нарекли торта Simple Smile

# 498
Тя и във вчерашото предаване беше облечена зле, изкочили гърди, поличка и това около корема и стомаха преливаше. Относно бисквитената торта, това нещо е мого вкусно и има различни варианти но основата са бисквити. Вяро някои тук са със синя кръв Simple Smile)))

# 499
  • София
Интересно кога вчера са сготвили толкова много неща?

# 500
Готви и се храни момичето. Който и да е Венци, мисля, че му се готви яко. Малко пооблизва лъжичките, чашките, но здраве да е. Мен пък ме впечатли, че отдавна не бях виждала жена, която да се развихри в кухнята в този формат. Мимето е първата!
Коригирам се - първата, която не е на тема рибно-здравословни неща, но готви с мерак.

# 501
Жената сготви света, браво, ама нямаше нужда. Да видим разговор може ли да води.

# 502
  • Sofia
Лора ми е най-симпатична от групата.
Харесвам я още от преди години като беше водеща на едно следобедно предаване.

# 503
Днешната домакиня си е забравила дрехите и е по бельо.

# 504
Тоз пък Боби - обичал в салатата да има месо.

# 505
Булята на Венци от Ъпсурт
Боужей, верно ле?! Че те ще са карикатура един до друг! Ааа чакай, че аз първо се сетих за Венци Венц и си викам, тая не му се връзва на имиджа ама изобщо. Не трия да редактирам, пиша си както ми тече мисълта. Не гледам в момента, ма я мернах как се е спретнала вчера. Прилича на момиче от провинцията (нямам предвид всичко извън София, а един точно определен тип), дошло в големия град с ретро парцалки, за които си мисли, че са модерни. Като видите такава и веднага ви става ясно от къде иде. Но хората вече обличат каквото си искат... Това не е толкова важно. Просто моето естетическо чувсво би взело ножица и би нарязало тия парцали веднага. После ще и измия лицето, ще и оправя косата и ще я заведа да я облека като млада спортна мацка. Макар че тази точно за спорт е чула само.

# 506
Каква гръдна благодат има тази мома 🤪
Сготви много неща, явно си умее.
Само косите и се вееха над месото, но карай.
Този сезон мащерката не е актуална, ред е на розмарин.

# 507
Готви си личи си.
Не харесвам татута прекалено.

# 508
Е бат Венци кой не го знае Grinning

# 509
Аха и да изпаднат в чинията...! Отяжда ми се при такива гледки. Joy
И аз не го знам Венци, ми той явно известен като съпругата си. 😁
Месото изглежда супер, но май сложно за приготвяне. Не съм яла по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт