🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 434
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
..
Добре че Оля не се падна в една компания с Айвън и Моник, че при вида на ''мазните'' гювечи и лютите чушки, щеше да припадне. Joy
Е, те тогава щяхме да гледаме оценки - минус 2, минус едно, минус нула, минус безкрайност. Joy
Пп Мили Боже, така да ми е жал за снахата на това Свекървище. Злите кралици от приказките изглеждат безобидни на нейния фон. Ужасна, ужасна жена.
Стана ми жал и за лъчезарната и усмихната домакиня тази вечер. Постара се жената. Свежа, усмихната, без нерви, без напрежение и бааам за капак получава за гост Оля Претенцията НаКоеОтгоре.

# 91
  • Варна
Манчо няма да даде плакета на Оля, ако не готви добре.

# 92
  • София
Нямаше рецепта за тортата.
Честно казано лазанята нямаше да я ям, а обичам, но не с това количество гъби. То и гъби обичам, ама...
Щях да си остана с чушките и тортата.
Ама това не би ми повлияло на оценката.

Госпожата "трамвай" е без коментар.

# 93
  • София
Хубаво меню - интересно и нещо по-различно. Картофените соленки ще пробвам непременно 😉. Лазаня с гъби също е оригинално. Аз съм правила паста /макарони/ с гъби - разкош по време на пости 😂.

Башар не ме дразни. И за разлика от предишната вечер, когато нападаше ясновидеца / учудващо,  човек с претенции за “маг”, а с такова ниско самочувствие/, тази вечер Башо омекотяваше атмосферата, отровена от Злобата. Тая едва се сдържаше да не ритне кучето! 🤢 Хареса ми, че искрено се радваше на чуждото щастие / Башар/😉.
И Енджи не ме дразни 😂. Абе, покрай Оля, всички останали стават някак по-симпатични 😂…

Днес направих скордаля - хубаво стана 😋

# 94
Втора вечер започвам да гледам и после не знам как се отплесвам и зарязвам формата.Още не съм видяла Оля в целият и ''блясък''.Хубаво да имаш претенции,но и с покритие.Елементарно възпитание и липсва.Не знам преди същата ли е била?Как са я търпяли колежките и в ''трамвая''.Покрай една позната,приятелка на Адрияна от същата група,имам впечатление за нея.И тя е зверски претенциозна.Хранеше се само навън и нямаше ресторант в София,който да одобри.Ако и останалите са били такива на младини,не знам Петко (ватмана) как се е оправял с тях.

# 95
Не знам какво общо е могъл да има Лечев с тая харпия.На нейния фон никой не ме дразни и мен.
И как не успя дори пред камерата да си прикрие неприязънта към сладкото 🐕

# 96
Да речеш, че са постигнали върхове в световно значимо изкуство, та да могат да си позволят претенциите, които демострират, а то... известни повече чии са били! Бива да си толкова самовлюбен и проклет, ама това е над допустимото дори и от най-широко скроените хора.
Тази Оля няма неприязън само към сладкото, а към ВСИЧКО! Само като видях отношението ѝ към кученцето... Това е истински проклета жена!

# 97
На такива претенции не им трябва рестораН, друго им трябва, ама айде ще замълча, че ще се впиша в клишето "крива жена само прав жезъл на любовта я изправя". Joy

И кво вика Олята на кученцето - 'айде вече да се успокоим. Sunglasses

# 98
Тази Оля преди да отиде на гости да не би да е изяла кило лимони, че е толкова вкиснала.........

# 99
По-скоро е изяла кило жаби...

# 100
  • earth
Трябва да карат участниците да си дават и самооценки.

# 101
Да речеш, че са постигнали върхове в световно значимо изкуство, та да могат да си позволят претенциите, които демострират, а то... известни повече чии са били! Бива да си толкова самовлюбен и проклет, ама това е над допустимото дори и от най-широко скроените хора.
Тази Оля няма неприязън само към сладкото, а към ВСИЧКО! Само като видях отношението ѝ към кученцето... Това е истински проклета жена!

В сравнение с Оля, Круела Девил е симпатична бабка...

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 11:28 от LadyCharming

# 102
Днешната домакиня напълно ме спечели с разкошни животни и мило отношение.
Соленките ще приготвя още утре, записах си ги 😊.
Башар ме дразни, а го харесвам като актьор.
Оракулът ми е бледен и не особено участващ. Хвърля жадни погледи към арабката, която не знам какво е правила с лицето си (не я следя), но е много, много красива.
Оля е 60-годишна кисела сврака и е безкрайно противна, особено с отношението си към пудела (това е съвсем показателно какъв човек е, с изречението отправено към това слънчево и красиво животно). Лечев не знам как изобщо я е търпял.

# 103
Много сладка домакиня, добре готви с размах. Биваше да даде прибори, как се бърка в обща купа с чушки, ама това да е.
За прокисналата не ми се говори, сякаш е глътнала бастун. Чудно ми е на какво отгоре тези фасони...

# 104
Кой знае каква драма настъпва, когато при готвене нещо се обърка. Сигурно дава накъсо. Ще е голям сеир нейната вечер.
Представям си я как си вади в Ексела графики за разхода на тоалетна хартия и следи тренда.
Сега предстои да вкара и живота на снахата в таблици...

Общи условия

Активация на акаунт