🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 037
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Оля се разпусна, даде цели пет точки
Много ми е интересно тя какво толкова изключително ще сготви, та реже така жестоко?Или като Цвети със застиналото гъбено ако в чинията.Много претенции, малко усет и умения.

# 76
Домашна хубава храна , приятна домакиня весела. И пак 34 точки.

# 77
Е такава жена злобна и претенциозна почти не съм виждала. Трови атмосферата. Само марулята била по неин вкус. Да я видим тя какво ще сготви. Бас държа, че ще е морска храна, която тя сигурно мисли за най-изтънчена. Може и аспержи Simple Smile

# 78
Този Башар доста невъзпитан човек .Това ни е била културата ...Ха ха

# 79
Леле, представям си това говедо да ти е свекърва, бррррр!

# 80
Сьомга и аспержи, бейби картофки и  десерт ,който не се клати ще готви Оля. За салата маруля с дресинг. Предполагам.

# 81
Защо сте поканили тези невъзпитани хора визирам Башар и тази Оля (никога не съм чувала нищо за нея)големи претенции,развалят черешката ,няма нищо позитивно.

# 82
На мен би ми липсвало месото в тази вечеря, но домакинята наистина е много сладка и атмосферата около нея е много приятна.

# 83
Месоядна съм, но при добре приготвена храна и да няма месо на масата, пак ще се наям и няма да ми липсва месото. Обичам ястия и без месо. Дори някои ги предпочитам без.
На масата на писателката видях мезе. То би ми било достатъчно. Пък и гъбите нали са нещо средно между месо и зеленчук. Проблем имам аз със самардалата. Не я харесвам. Не я търпя. И там щях да дам накъсо. Joy
Пп Олята обаче ми разваля таз седмичното предаване. Дори Башар е търпим на нейния фон.

# 84
Цвети Радойчева пасти да яде!
Ето това е стратегия. Не даваш по девет точки, а залагаш на сигурното- 4 или 5.
Манчев, разчитам на теб, че нито плакета, нито книгата ще дадеш на височайшата госпожа!
Добре че Оля не се падна в една компания с Айвън и Моник, че при вида на ''мазните'' гювечи и лютите чушки, щеше да припадне. Joy

# 85
Башар е невъзпитан, обаче, ако не беше той, тази злоба Оля, съвсем щеше да съсипе атмосферата.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 09:12 от Sunny29

# 86
Три години подготвяла свадбата! И всичко в ексел. Натиска Enter и готово. Леле колко е зле! Тази има някакво мозъчно увреждане. Магът, завалията, изобщо не знае какво прави там. Домакинята е много лъчезарен човек, за този сезон ми е фаворит. Покани ги в дома си, създаде настроение. Тортата беше прекрасна! Ако не се лигавеха онези госпожи, щяха да оценят това. Не като домашната торта на онова чудо, батковото. Но Оленка ще спечели, стига да не се усетят другите.

# 87
Колко различни сме хората.
Много харесвам Башар. Чувството му за хумор също. Любимец ли е. Чак се чудя, че масово е хейтван.
Оля ме учудва, не знаех нищо за нея, но наистина е сухар без чувство за хумор. През цялото време се чудя какво общо са намерили с Иван Лечев. Има право обаче да дава каквито си пожелае точки.
Катя е слънчев човек, озарява всичко с усмивката си. Помрачиха я малко обаче. Сготви добре, вкусно и апетитно.
Ясновидецът е доста семпъл, но незлоблив човек, също без чувство за хумор и точно към такива е най-интересно да се проявява такова Simple Smile От контрастът смешното сякаш се усилва, както щипката сол подчертава сладостта. Сготви добре, с особено старание, което е за похвала.
Енджи, кифла с претенции. Комична.

# 88
Тортата била ужасяващо нещо. На мен ми дай торти тлъсти ,не тлъсти Joy

# 89
Ееее... и на мен ми се дояде от тортата. Рецептата не я сподели домакинята, нали?

Общи условия

Активация на акаунт