🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 035
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Много сладка домакиня❤

# 61
Тайна, тъкмо и аз щях да го напиша за тези сирена. Аз ли съм толкова изостанала, моят град ли е толкова зле, че подобни продукти ги нямаме в кварталните магазини? Пък и в по-големите вериги не съм забелязвала. Ох, как съм живяла толкова години без сирене от кашу и манатарки! Иначе домакинята е най-доброто, което съм гледала от сезона. Браво на дамата!
Има ядкови сирена във Фантастико. Едното е нa Delishu, от кашу. В биомагазините има много видове, както и онлайн. Simple Smile А пък можете и сами да си приготвите.

# 62
Някак си съм пропуснала, че има нова тема, благодаря!

Тая Оля направо мрази да живее! Всичко е гадно, всичко мрази, всичко е ужасно. Направо е като отровена.
Башар откровено е изкукал.
Енджи и тя, ама тя отдавна.
Някой написа за ясновидеца, че е семпъл, ама точно такъв е, да не кажа нещо по-кофти. Самото му твърдение, че е "ясновидец" за мен го прави безсмислен.
Писателката е прекрасна!
Гласът ме разсипва от смях, жестоки коментари! 😆

# 63
Скоро гледах Оля от сватбата на сина си и ми направи чудесно впечатление.  Преди никога не съм я виждала.  Обаче сега смятам, че е кисела скумрия. И как част от гостите отиват с празни ръце? Много невъзпитано.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 20:43 от Sunny29

# 64
Енджи  фъфли окепазила се е с пластиките.

Соленките са супер  да запомниш рецептата. Каза че всичко било по 200 грама. 
Лазанята нещо не ми допадна....

# 65
Оля,също кралска особа сред плебеи🤣Смешна жена

# 66
По навик гледам.
Нищо особено.
Глупава седмица.
Енджи не се ли раздели с мистър Ливан?

# 67
Аз обожавам сирене. Всякакво, най-вече домашно. Правя си понякога кашкавал, сирене, кисело мляко, купувам домашно. Затова малко съм кисела към подобни сирена-заместители. Понякога ме е яд в черешката, когато не оценяват домашните продукти, а се превъзнасят по подобни заместители, но е личен избор и вкус.

# 68
Боже, такива киселяци като тая Оля направо "хабят" живота. Това всичко да ти е криво, да ти е кофти, да си поставяш никому ненужни рамки е мъка и живота ти така се отравя, че почва да губи смисъл. Ама, кому е нужно това?! Какъв живот е това?! Да си отравяш сам атмосферата. Не го разбирам.

Писателката е супер. Много ми е симпатична. Но и тя почна да се сконфузва. Даже Башо се опита да замаже кривотиите на тая Оля, която, ако ми е на гости с трудност ще се удържа да не я убия с правата лопата. Адски неприятна.
Башар има отвратително чувство за хумор.
Енджито направо не е тя. Но сякаш не злобее.
Ясновидеца, кво да кажа, кажи му "ясновидец" и спри дотам. Sunglasses

# 69
  • София
Тази Оля едвам я търпя. На Енджи нищо не ѝ разбирам. А Башар е егати досадата.

# 70
Дори всичката храна на света да свърши, да остане само сиренето, аз ще съм щастлива! О-бо-жа-вам всякакво сирене! ❤️

# 71
Оля се разпусна, даде цели пет точки

# 72
В Оля няма и грам животец.Тая е умряла отдавна.

# 73
  • София
Оля колко ли ще даде на Башар. Той доста добре се справя в кухнята. Егати противната жена. Тя има ли мъж изобщо? Горката ѝ снаха.

# 74
  • Wonderland
Победителят тази седмица е ясен. Много про*ивна таз' Оля! Чак пък 5 точки!

Общи условия

Активация на акаунт