🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 180
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Не знам дали е пипала лицето си, защото при доста от тъмнокожите жени е ген, но Оля изглежда с 10 години (най-малко) по-млада от годините, на които е! Дори да е правила, то е идеално, но човек само шията и деколтето като и гледа... да, тя изглежда дори 15, не 10 години по-млада. Евала! Давам малко заслуги и на филтрите на камерите, които напоследък наблюдавам, че всички телевизии ползват, но въпреки това.

# 346
Манчев просто е един подмазвач за мен и то в изданието на предаването тази година.  Общо взето говори едни заучени фрази за всички участници. А сина на днешната домакиня наистина е доста в черно. Simple Smile)) Тя се държи все едно има синя кръв но ...............няма.

# 347
Мъцнете нещо, бре! 🙄
Ще си хапна до тук от всичко, ама нищо шармантно чак. Днес не се държи ехидно Оля. Башар... не знам, малко ми е солен тоя хумор. Не е готино да взимаш на подбив всичко. Тоя Божидар пое толкова ирония от понеделник до днес, че гости няма да покани или пък да ходи на гости половин година докато се окопити от тоя стрес. Дано не му секнат каналите, че остана без доходи... 😆

# 348
Този дом може да е скъп, ама за мен е егати кича. Ястията са хубави, но нищо особено.

# 349
Да мецнем, ама скука Rolling Eyes

Загледах тази вечер "Последният печели" и в един въпрос - Трамвай 5 с нашата домакиня. Бога ми, никакъв такт, дървото се поклаща в ритъма на вятъра по-добре от нея. Защото си призна, че е попаднала по екзотична линия в групата, но като не пее, сега видях, че и да се клати не умее.

# 350
  • In The Middle Of Nowhere
Ами аз от каквото успях да вида ми се струва, че не е много хай вечерята на тази госпожа, каквито са претенциите й. Талиатели мернах и някви пълнени чушки... Масата  и стаята са ми като от соца.
За Божидар си помислих същото. Егати габаркането цяла седмица с него.
Сега десерта...

# 351
Каква класа като пердетата сякаш са откраднати от кукления театър?
С изключение на талиятелите, останалото не бих яла.
А Оля крем карамел не яде, защото се клати, но нейният крем дали не се клати?

# 352
Правилно вика Божидар "Добре че е Башар да вкара малко хумор, защото иначе вечерите щяха да са много тежки" Grinning А Катя е с много хубава прическа .

Малее как я попари Божидар Grinning

# 353
  • In The Middle Of Nowhere
А такааааа Божидар даде 1 точка 😄

# 354
  • Wonderland
А такааааа Божидар даде 1 точка 😄
Не със студена вода, ами не знам какво я поля Joy

# 355
Е ясно, че ще спечели полу-фабрикатената принцеса.

# 356
Божидар или е злобен, или я усети каква змия е. Предполагам, че е второто.

# 357
Надумали са се. Божко да я ореже, защото другите не смеят. С противоречиви чувства съм. Какво трябва да се е случило с един човек, за да се държи така. Айде да беше от аристокрацията - да кажеш, че е основателно. Енджии - победител! Въх, с тази усмивка е конкуренция на Джизъса! Бедни хора, толкова бедни душици имат. Някак и Катя ми попадна там, нищо не е показала лошо, но някакво усещане.

# 358
  • София
Полу-фабрикатената принцеса, която нищо не сготви. За пред камерата показа как се ръсят подправки на кило, а всичко приготвиха готвачите.

# 359
хахаха, последните верно си останаха последни! Божидар ще влезе във фолклора на Черешката. Не готвиш с любов - аурата ти е за 1точка Smiley Smile

Общи условия

Активация на акаунт