Ще имам близнаци! Тема с продължение 39

• 56 106
  • 948
  •   1
Отговори
# 150
Аз пак влизам с мрън...
Взехме това спрейче за коликите Лефакс. Сега са със зверски газове. Пърдят звучно като големи хора и се превиват с рев от болка.... не издържам вече...цяла събота и неделя и днес деня започна така.
Намалиха времето за сън  и храна от 3 часа на 2 часа  и 2.30ч.....

Неприятна работа. Спираш това и пробваш друго. Докато станат 3-4 месечни

# 151
Albaaa, 3-4 месеца от раждането  или коригираната  възраст.
На 17 септември живот и здраве стават на 3 месеца от раждането.

# 152
От раждането. Долу-горе до 3-4 месечна възраст, приключват коликите при доносени бебчета. После малко глътка свеж въздух или спокойствие месец-два и почват зъбките. При някои бебчета (като моите) не се усетиха, но други много страдат. Каквито ви се паднат (както се изразява тяхната педиатърка).
Коликите обаче при моите беше същата картинка, така се бях филмирала, че ги водих на гастро...Водих ги при някаква професорка, а тя такъв клоун, такива глупости ми надрънка, че й теглих една майна и си прибрах децата. Към средата на 4 месец, коликите им спряха от самосебе си, както ми беше казала и педиатъра, та чак ми се кара задето съм ги водила гастроентеролог. Ама то човек толкова безпомощен се чувства понякога, че не може да им помогне на децата си, че какво ли не прави....

# 153
Joy Joy спасяват ме колийф и еспумизан л , лефакс взех…. Освен запек друга полза не видях

# 154
Здравейте момичета ❤
Бременна съм след инвитро. На 5ти ден ми върнаха един ембрион, а на прегледа се видяха да плодни сака? Това нормално ли е?
Ако този ембрион се е разделил на две, не трябва ли да са в един сак, както са еднояйчните?

# 155
Здравейте момичета ❤
Бременна съм след инвитро. На 5ти ден ми върнаха един ембрион, а на прегледа се видяха да плодни сака? Това нормално ли е?
Ако този ембрион се е разделил на две, не трябва ли да са в един сак, както са еднояйчните?
Рядко се случва, но не е невъзможно. Пак са си еднояйчни.

# 156
Здравейте момичета ❤

А лекарят, какво обяснение ви даде?

# 157
Инвитрото правихме в Турция, в момента съм в 5гс. Тук бях при независим аг, според който от един ембрион не може да са два сака, по-скоро едното е “друг субект” … А размерите са им 7,4мм и 7мм. Чакам следващия преглед с нетърпение.

# 158
В Америка много си правят генетичен тест за пол и дали са еднояйчни близнаци или не. Там има много момичета, които са с еднояйчни близнаци, но са били отделни сакове и плаценти.

# 159
До последно бях в болницата. Не посмях да изляза. Направихме 2-3 опита да спрем Гинепрал и да мина на коринфар, но не се получи. Спирахме системата сутрин и следобяд в 16 часа вече бях с регулярни контракции през 10мин.
Joy, аз мисля, че най-много ни помага Биоамика. По 5 капки на всяко хранене давам. Но е с натрупване. Бяха се запекли, сменихме обстановката и го спрях за 2 дни. Ами не спряха да се свиват. От вчера пак го давам и са си спокойни.
А до последно ли беше в болница? защото при мен си правят устата след 2 дни да ме пуснат вкъщи (ще бъда 32+5). Аз разбира се много искам, но не знам дали е разумно..
И аз бях така. Лека бременност, еднократно високо кръвно в 3 през ноща, което ме стресна и отидох до спешния кабинет. 32гс Приеха ме, биха ми инжекциите за дробчетата и след два дни като се започнаха едни контракции. За седмица в болницата на коринфар бях с 0 шийка и 2см разкритие.
Включихарме на система Гинепрал и така до 35+4, когато родих.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 13:58 от M_lady

# 160
Аз пак влизам с мрън...
Взехме това спрейче за коликите Лефакс. Сега са със зверски газове. Пърдят звучно като големи хора и се превиват с рев от болка.... не издържам вече...цяла събота и неделя и днес деня започна така.
Намалиха времето за сън  и храна от 3 часа на 2 часа  и 2.30ч.....

На мойте момичета Лефакс и Еспумизан им действаха по същия начин.
Затова започнахме да им даваме Санколик и ги облекчаваше, но не напълно. От месец и половина им даваме Био амика (сега са на 4м. 19д. реална възраст и 3м. 15д. к. в.) и не помня, какво са колики.
Но все пак всички деца са различни и нещата опират до проба-грешка.
Стискам палци скоро и вашите бебчета да се успокоят. 🥰🙂

# 161
Поуспокоиха се нещата. Помогна или  Лефакса или си му дойде времето.
Малкият обаче все още ака трудно и по-малко като е твърдичко и явно болезнено.

Знаете ли защо на Фризолак Прематюър  пише "...Да се използва под лекарско наблюдение..."
Какво се има в предвид, че може да се случи?
Стана ми любопитно, ако е сериозно, защо се продава свободно, а не се разпространява в неонатологиите само....

# 162
Инвитрото правихме в Турция, в момента съм в 5гс. Тук бях при независим аг, според който от един ембрион не може да са два сака, по-скоро едното е “друг субект” … А размерите са им 7,4мм и 7мм. Чакам следващия преглед с нетърпение.

Atacama, абсолютно възможно е еднояйчни близнаци да са в 2 отделни плодни сакчета; това се случва когато яйцеклетката се е разделила до 3-4 дни след оплождането; и това е най- добрият вариант за еднояйчни близнаци- с най- малко рискове  за износването им; пожелавам ви го! ☺

# 163
Извинявам се,че пиша тук - не съм в очакване на близнаци,но ми върнаха 2 тридневни ембриона и на 9 ден след трансфер пуснах ЧХГ излезе 128. Дали може да са се хванали и двете?Ще пусна утре нов тест.

# 164
Извинявам се,че пиша тук - не съм в очакване на близнаци,но ми върнаха 2 тридневни ембриона и на 9 ден след трансфер пуснах ЧХГ излезе 128. Дали може да са се хванали и двете?Ще пусна утре нов тест.
Честито! Не знам дали стойността на ЧХГ зависи от броя на ембрионите. При мен при абсолютно същите условия, ЧХГ беше 334 с близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт