Ще имам близнаци! Тема с продължение 39

• 56 120
  • 948
  •   1
Отговори
# 165
При мен на 12ти ден на 5дневни беше 401 с близнаци

# 166
Joy Joy, при баткото Лефакса изобщо не се отрази добре, даже се влошиха нещата. Давах Еспумизан-L вместо него в комбинация с Абоколикен. Много доволна останах.
Имай предвид, че Лефакса и Еспумизана запичат, защото са със симетикон.

# 167
При мен , след инсеминация на 12 ден- 118 беше чхг с близнаците

# 168
При мен на 12ти ден на 5дневни беше 401 с близнаци

При мен на 9ден на тридневни 128, на 11 ден 354. Изглежда ми като да са 2 💕

# 169
Joy Joy, при баткото Лефакса изобщо не се отрази добре, даже се влошиха нещата. Давах Еспумизан-L вместо него в комбинация с Абоколикен. Много доволна останах.
Имай предвид, че Лефакса и Еспумизана запичат, защото са със симетикон.
Еспумизана "спря" да върши работа при нас още преди седмица-две.
Според мен са  един и същ продукт, поне на външен вид и в предвид, че са със симетикон и двата.
Днес бяха големи киселяси...за пореден път се убеждавам, че "щастието обича тишината" Simple Smile
Бързо се похвалих вчера Simple Smile
Над нас има купон. Първо се вкиснах, че ще събудят децата...после установих, че само мен ме дразнят, те си къртят след часовете рев и кривене FlushedRolling EyesLaughing

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 02:00 от Joy Joy

# 170
Здравейте ,момичете!
В 30гс съм с еднояйчни близнаци, които имат симптоми на Т синдром. Следящата АГ ме праща утре в София при Цв. Василев и Чавеева за преглед. Като опция каза ,че е дренаж на водите на единия близнак с цел да ги задържим поне до 32гс.
Може ли някой по-запознат да каже нещо относно тази процедура ,какви точно са и рисковете и струва ли си, ако риска от раждане заради процедурата е много голям? Не съм от София и раждане там не ми е вариант.

# 171
Здравейте, записвам се в темичката да Ви чета. Бременна съм в 12 г.с с близнаци след инвитро. Ще ми бъде приятно да обменяме опит. 😊🍀

# 172
Да ви питам ползвахте ли кошара за игра и каква?
Двете  деца заедно в голяма кошара или отделни по-малки?

# 173
Да ви питам ползвахте ли кошара за игра и каква?
Двете  деца заедно в голяма кошара или отделни по-малки?
Аз взех килим и ограда. На 10м са и много рядко отиват там да си играят. По-скоро предпочитат в хола да се изправят по масата, по кашони (аз им ги сложих) и си разглеждат.
Иначе аз гледам да са заедно, освен в леглото.

# 174
Аз много исках кошара, но така и не взех и не съжалявам. Според мен няма да се ползва много дълго. По-добре да се обезопаси стаята и да си щъкат навсякъде. По-интересно ще им е, а и е хубаво да имат възможност да се изправят по мебелите, когато искат.

# 175
Ние също имахме ограда и това ами беше най-добрата инвестиция за децата. Имаме хол и трапезария преходни и на прехода монтирахме оградата и така едната цялата стая остана за тях,обезопасена и с играчки. Ние можехме да си седнем на дивана в хола, все едно децата са си при нас.

# 176
Благодаря за споделеното. Ще разгледам и преосмислям, имаме голям преходен хол и хем  гледам затворени кошарки, хем не ми се задръства с вещи.
Едното дете може да се залисва само, другото щом няма човек пред себе си пищи, отделно е по-активното - скача като жаба. Успя да падне от спалнята, сложено на земята се търкаля като мече, все трябва да е пред очите ми пряко.

# 177
Не съм писала да споделя все още.
На 08.09 в 12:33ч и 12:34ч , в 30гс се родиха моите две слънчица Никол и Ема.
1090г 38см и 870г 36см. За момента са стабилни и се надявам бързо да си ги прибирам вкъщи.

В този ред на мисли ми остана 1 неотворена кутия утр0гестан. Ако някоя от вас пие - Подарявам го! Само да каже Simple Smile

# 178
Не съм писала да споделя все още.
На 08.09 в 12:33ч и 12:34ч , в 30гс се родиха моите две слънчица Никол и Ема.
1090г 38см и 870г 36см. За момента са стабилни и се надявам бързо да си ги прибирам вкъщи.

В този ред на мисли ми остана 1 неотворена кутия утр0гестан. Ако някоя от вас пие - Подарявам го! Само да каже Simple Smile
Честито Hug да са много здрави, игриви и послушни.
Аз имам малки дрешки и търся на кого да ги подаря. Чакам едно момиче във фейсбук да ми пише, но вече няколко дни не ми пише, така че ще я изчакам още седмица и ако не е писала, ако искаш, са твои. Аз момичета имам, но май почти няма розови, ако изобщо има... Забравила съм вече.
Всичко ще е наред 😊

# 179
О благодаря за предложението. Аз съм заредила оптимистично само от 56 размер нагоре , което явно е за много далечно бъдеще. Ако имаш 50 размер с удоволствие бих ги взела Heart

Общи условия

Активация на акаунт