Ще започна от там, че не знам дали тук е правилното място за тази тема ,но моля не ме съдете. Историята е такава, че открих за моята бременност в 5 г.с и съответно отидох на доктор веднага. Не беше планувана бременност и изненадата беше голяма, но с моя партньор приехме всичко, той беше много щастлив, въпреки че аз първоначално бях в шок. Аз съм студентка, а той работи и в крайна сметка започнахме да плануваме как ще се случи всичко, тъй като аз уча в София ,но с него живеем в по-малък град и аз лавирам между двата града. Избрах доктор в моя град и съответно започнах да го посещавам заради всички добри мнения, които бях чувала за него. Следяхме бременноста, всичко беше перфектно с бебето до момента в който в 20 г.с. отидох за ФМ и останах шокирана. Оказа се, че нося близнаци. Бях шокирана, доктора също. Той не можеше да повярва как чак сега вижда , че са две и всички онемяхме. От както разбрах се чувствам страшно объркана и не мога да си намеря място. Бях се настроила за отглеждането на едно дете и изведнъж това се случва на един етап в който дори нямам право на избор. Знам, че хората милеят за дечица и че трябва да се радвам, но аз съм страшно объркана. От години нямам баща и съм само с майка ми. Изплаших се от мисълта за това как ще се справяме и финансово и с гледането на децата. Знам, че трябва да приема ситуацията и да се мобилизирам, но седмица по-късно аз все още съм в шок. Всички ме плашат и дори има хора ,които ми казват "Милата, жал ми е за теб". Надявам се тук поне да намеря едно рамо и хора ,които да ме разберат и да ми дадат някой друг съвет. Знам, че няма да бъде лесно. Интересно ми е на някой случвало ли му се е нещо подобно?
Благодаря ви!