Ще имам близнаци! Тема с продължение 39

• 56 282
  • 948
  •   1
Отговори
# 780
Благодаря за отговорите момичета, приеха ме в МД да съм под наблюдение, та сега съм в болницата. Иначе всичко в наред с бебчетата 🙂
Дано така да ти е по-спокойно.Всичко ще е наред!🙏🏻🍀

# 781
Благодаря за отговорите момичета, приеха ме в МД да съм под наблюдение, та сега съм в болницата. Иначе всичко в наред с бебчетата 🙂

Стискаме палци ,всичко ще бъде наред 🍀

# 782
Мен в болницата ме поставиха на режим заради подуването, даваха ми само месо, яйца, млечни, общо взето само протеин, без никакви въглехидрати, за 4 дни спаднаха отоците. Може да пробвате. Не ми даваха и десерти да ям, това беше гадно.  Успех, пожелавам ви доносени, здрави и пухкави  бебчета!

Дано така да ти е по-спокойно.Всичко ще е наред!🙏🏻🍀

# 783
Момичета аз родих! 😍👼👼👭В 34+5 гс. В болницата ме лекуваха за високото кръвно и ми поставиха диагноза “умерена прееклампсия” . Тази сутрин д-р Дяволов прецени, че е по-добре да родя днес, а не чакаме след Нова година! Много съм му благодарна! Голям професионалист!
Родих две момичета:
Алиса: 1690гр 40см
Мелиса: 1730 гр 42 см
🧿👭👨👩👧👧❤❤

# 784
Честито!Да са ви живи и здрави!🍀🙏🏻

# 785
Честити бебчета! Да са живи и здрави, големи да пораснат и много да ви радват!

# 786
И моят ред дойде да се разпиша като прясно родила мама на двама!!

В общи линии май накрая нищо не стана по начина, по който се постарах, но сега ще гледаме напред. Последните два месеца бяха доста неясни, а и цялата бременност изпълнена с какви ли не житейски перипетии, събития от всякакъв хубав и лош характер, което си е сравнително мъчително при очакване на монохориати… но мина. Господата засега са добре, мъници, ще растат, къде ще ходят. Аз успях точно сега със секциото да сдам багажа откъм яка настинка и комбинацията между двете е чудна, но и това ще мине. Още нямаме легла, все докато ги изпишат се надявам да имаме вече всичко. Поне количка и столчета за колата взехме на време.

Желая ви на всички здрава и силна нова 2024 година!

# 787
Добре дошли на мъниците!
Бързо да надяват  и на вас бързо възстановяване!
И Честита Нова Година на всички!

# 788
@Devilche изписаха ли твоите момичета от болницата? Колко време бяха там и колко грама ги изписаха?
Моите все още са в интензивното отделение в МД. Добре са, дишат сами, хранят се през сонда все още, наддават по 30- 50 грама на ден. Нас ни пускат през ден за половин час и всеки ден по телефона ни дават информация за теглото. Нямам търпение да си ги гушна вкъщи 🥺❤❤

# 789
Привет на всички и поздравления на наскоро родилите близнашки мами 🤗🥰❤️ Да са ви здравички дечицата и много радост да ви носят! 🍀🍀🍀
Плахо се присъединявам към темичката, бременна съм с с близнаци след ин витро
в 10 гс и се моля всичко да е наред до края 🙏🙏🙏
Имам следното питане: ясно е, че двете близначета няма как да са напълно еднакви по размери, но каква е била разликата при вас, когато са ги гледали на ехограф по време на бременността?
На предходните ми прегледи все ми казваха, че са със сходни размери, но днес едното го измериха с около 1 седмица по-голямо от другото. Доки каза, че било нормално, но аз почвам леко да си се филмирам. Та каква разлика е нормална в действителност?

# 790
Аз нямам спомен точно с колко, беше разликата, но едното все вървеше по малко. Родиха се 1,860 кг, 41см  момичето и 2, 690кг, 47см момчето. На 1,4г са и ми тровят нервите яко, особено днес. Пожелавам ти здрави и палави бебчета!

# 791
Моите все си вървяха с разлика. В началото едното изоставаше със седмица, после се обърнаха и другото започна да изостава. Мисля, че около седмица разлика е нормално.

# 792
  • София
Моите вървяха с 2 седмици разлика още от началото. Двуяйчни са. Родиха се с 3см и 300г разлика, на 3.5 са с 3см и 3кг разлика. Едната е дълга и тънка, другата е здрава и мускулеста 🤣🤣

# 793
Благодаря ви за успокоението, момичета! ❤️ Да са ви здравички малките сладурчета 😘😘😘

# 794
И моите момчета вървяха с разлика (двуяйчни са). Това не е притеснявало особено АГ-то. Родиха се 3700/2800гр. На 42 дни са. Малкото наваксва с теглото по-бързо, за разлика от брат си.
Лека бременост!

Общи условия

Активация на акаунт