Ще имам близнаци! Тема с продължение 39

• 56 294
  • 948
  •   1
Отговори
# 765
Честито, Девилче! Да са живи и здрави принцесите и скоро всички гушнати вкъщи под елхата!

# 766
Девилче, честита радост! Да са ви живи и здрави прекрасните принцеси с нежни имена, цялата сила да е в тях, бързо да наддадат и скоро всички заедно да сте вкъщи! Бързо възстановяване на теб 💜 💜 💜

# 767
Много ви благодаря,момичета! Наистина сте ми голяма сила,защото от както се прибрах вкъщи(събота) само рева-погледна празните кошари и се почва..
Иначе, децата били добре-спряха да свалят грамчета оше на 3тия ден,но за 4 са качили по 30 и 70 гр. Дишат си равномерно сами,хранят се все още през сонда.
Елея е 1570, Амая 1730 гр и се молим да започнат да качват повечко,та да си имаме джудженца под елхата 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

# 768
Девилче, не плачи, ти ще се възстановиш и с нови сили ще се приберат да ги гледаш. Не се притеснявай! И мойто момиче не качваше първите дни, после започна по 40-60 гр на ден.  И бързо,   бързо качи. Важното е, че са здрави и с развити дробове. Всичко се забравя после, от опит го казвам! Пожелавам ти скоро да сте всички заедно! 
Правиш ли нещо за кърма, аз цедях и слагах във фризера, след което си им я давах, като се прибраха. Притеснявах се, че като са били на АМ, няма да искат кърмата, но още първия път си я хапнаха с апетит и даже не им стигна.

Много ви благодаря,момичета! Наистина сте ми голяма сила,защото от както се прибрах вкъщи(събота) само рева-погледна празните кошари и се почва..
Иначе, децата били добре-спряха да свалят грамчета оше на 3тия ден,но за 4 са качили по 30 и 70 гр. Дишат си равномерно сами,хранят се все още през сонда.
Елея е 1570, Амая 1730 гр и се молим да започнат да качват повечко,та да си имаме джудженца под елхата 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

# 769
Всичко ще е наред!За Коледа ще си бъдете заедно🤗нормално е да не качват бързо.Бъди силна,малко остава .Много кураж и виртуални прегръдки🤗🙏🍀

# 770
Щом наддават значи всичко е наред. Аз също много плаках, а беше и по време на ковид пандемията и не можех да хода в болницата да ги виждам. Едното беше в неонатология 3 седмици, другото 4, но тя имаше проблем с наддаването. Скоро ще сте си заедно и ще се гушкате.

# 771
  • София
Девилче, всичко ще е наред, растат децата! И плачът е съвсем нормален, хормоните бушуват още в теб! Можеш ли да ходиш да ги виждаш? При нас имаше възможност за посещения в неонатологията. Използвай времето да се подготвиш, можеш да замразяваш и кърма, ако имаш. Стискам палци да наддават бързо и да си ги вземете за Коледа ♥️♥️

# 772
Много ви благодаря за подкрепата,мили момичета ❤
Кърма нямам… пускат ни само 1 път седмично при тях и по тел всеки ден сведения ни дават 😰
вчера бяхме.. пипнахме ги,галихме,плакахме с таткото… а те отвориха очички 🥰🥰 никога няма да забравя чувството и топлината им…
още са кувьози,понякога не качват нищо.. но са започнали да се хранят със шише от 1 ден,което било прогрес. Още им поставя ампицилин-превантивно било 🙄
Малки са още-1600 и 1800.Мн бавно качват миличките,но изглеждат жизнени и борбени. Върнаха след раждането,минаха и жълтеницата.. сега пъпчето ще падне.
Дано започнат да наддават повечко вече и укрепнат,зада са ди при нас здравички и силни 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

# 773
Децата са по силни от колкото изглеждат! Heart Вярвай на децата си, скоро ще са вкъщи Heart
Постоянно си го повтарях това.

Има група във фейсбук " всичко за кърменето", ако искаш да имаш кърма питай какво да правиш. Аз успях да направя количество, което е достатъчно и за двамата, без да дохранвам дълго време. А само цедях с електрическа помпа, вярно много дълго цедях, по час, за да стимулирам и да направя нужната лактация, положих много усилия.

# 774
Здравейте искам да попитам в 8+4гс вече трябва да се вижда пулс нали.Защото днес видяхме че на единия близнак му е спряла сърдечната дейност и е изостанал с 5 дни.По принцип си изоставяше с развитието от самото начало и пулса му беше мн слаб на прегледите което на дактора не му хареса.Но днес не се видя и пулс.

# 775
Да, би трябвало да се засече пулс.

# 776
Здравейте, Честита Коледа! Hug
Аз съм вече в 34 г.с. От 1 седмица някъде имам страшно подути крака даже болят при допир. От вчера имам и  високо кръвно 150/90, което не спада, въпреки че пия Допегит. Като цяло имам дата за хоспитализация в Майчин дом след нова година, но ми казаха ако има нещо спешно да отида в спешното на МД.
Според вас да отида ли в спешното или да се лекувам вкъщи още няколко дни и да наблюдавам кръвното?

# 777
Според мен отиди , това кръвно си е доста високо ,плюс подуването .. да не направиш някоя прееклампсия.За твое успокоение отиди , по-добре да ти кажат , че нищо ти няма , отколкото да изпуснеш нещата.Успех!🍀

# 778
И според мен отивай, високото кръвно не е шега.

# 779
Благодаря за отговорите момичета, приеха ме в МД да съм под наблюдение, та сега съм в болницата. Иначе всичко в наред с бебчетата 🙂

Общи условия

Активация на акаунт