Ще имам близнаци! Тема с продължение 39

• 56 235
  • 948
  •   1
Отговори
# 810
Задължително ли е близнаците да се родят по - рано? Възможно е да си ги донося до 36та поне, нали? И то е ясно, че ще са по - мънички, откъде сте взимали дрешки за 2 килограмови?
Дъщеря ми се роди 3130, изписаха я 2 и 900 и комплект 50тка й стоеше огромно. Носи си го до втория месец. Та, зачудих се днес откъде се намират толкова малки дрешки Grinning

# 811
H&M имат малки размери.
Може да си ги доносите 🙂🤞

# 812
Мойте са родени 37+1 гс с планово секцио. В 27гс имах скъсена шийка 18мм и ми сложиха пръстен песар и пак ги доносих до датата. От края на 5ти месец бях с контракции. След тежко прекаран ковид. Момичето се роди с ниско тегло, на предишната страница съм писала колко. Дрехите бяха от H&M, но станаха малки буквално за дни.

Задължително ли е близнаците да се родят по - рано? Възможно е да си ги донося до 36та поне, нали? И то е ясно, че ще са по - мънички, откъде сте взимали дрешки за 2 килограмови?
Дъщеря ми се роди 3130, изписаха я 2 и 900 и комплект 50тка й стоеше огромно. Носи си го до втория месец. Та, зачудих се днес откъде се намират толкова малки дрешки Grinning

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 13:52 от Lizi:) :)

# 813

И аз родих моите близнаци в 36г.с. + 2 дни даже - абсолютно доносени 2450 и 2350.

# 814
Ей, супер! А лежахте ли през цялото време или? Работехте ли? Разбира се, говорим за не тежка работа, а на бюро.

# 815
Аз родих 35+2 г.с. , напълно доносени , не са били в кувиоз .Момиечто 2,3 кг , момчето 3 кг.
Лежах за задържане близо 2 месеца в болница.Дрешките си им бяха 50 размер , бързо ги израстнаха.

# 816
Аз родих 35+4
Голямата 2260, 48см, малката 1840, 44см.
Лежах за задържане един месец в Надежда, като бях 24 часа на системи, защото бях с контракции около 100, които се водят родилни Wink
Вис виталис имат дрешки 48 размер, но не съм взимала. Носехме си 50ти. Бяха ни малко големи, но ставаха.

# 817
Аз още в 10гс, си пуснах платен отпуск и после болничен. Защото много повръщах и не можех да си седя на работното място, направо не се търпеше, иначе работата ми не беше тежка. Лежах през цялата бременност. Първо повръщах до 6ти месец и ме беше страх да изляза, за по дълго навън, защото ме беше срам от хората, после вече много ми тежеше и от ходенето имах контракции, пазих леглото до края на бременността, изгледах всички крими сериали.  3 пъти лежах в болница, веднъж заради ковида 12 дни, после заради скъсената шийка, няколко дни на системи и последната седмица от бременността, я изкарах в болницата, защото едното дете беше спряло развитие и постоянно им следяха тоновете. В крайна сметка всичко приключи добре. Изписаха ни по различно време, това беше гадно, но се преживява. Първо изписаха мен, след седмица по голямото бебе (момче) и след още една и другото малко бебе (момиче) . Малкото лежа една нощ в кувиоз, и после на термо легло, въпреки че беше доносена, не можеше да се храни в началото и беше на венозно хранене. Ама всичко минава и се забравя. Сега е по - голяма от брат си и го пердаши яко.
Лека и спокойна бременност Ви желая!

Ей, супер! А лежахте ли през цялото време или? Работехте ли? Разбира се, говорим за не тежка работа, а на бюро.

# 818
Аз родих в 36+3. Едното бебе беше 2650, другото 2450. Не са били в кувиози, нямаха проблеми с адаптацията, изписаха ни всички заедно след 5 дни. Спрях да ходя на работа в самото начало, защото имах кървене, пък и работата ми не беше на бюро. Но други проблеми не съм имала, шийката ми издържа, не са ми слагали серклажи или песари..Съвсем възможно е да се износят до край без проблеми.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 19:40 от Hope90

# 819
Не само е възможно да се износят докрай (родих в 40г.с), ами дори и естествено раждане е възможно. Разбира се това е рядко явление и доста смело и безразъдно бих казала, но....хора различни и все пак се случва.

# 820
Родих в 37+4 г.с. С планово секцио родих. Бяха доносени по 2780 и 2800 всяка. Всичко е възможно. Според мен щяха да седят до 40+ в корема ми ако можеха тия двете. Не съм лежала с тях. Напротив, имах лека бременност. Виж с каката лежах, имах контракции, ниска плацента, екстри колкото искаш.

# 821
Много ме обнадежди, благодаря!
И аз с голямата лежах, в болница влизах. И тя се роди в 37ма седмица. Дай Боже сега да имам лека бременност!

# 822
Родих ги в началото на 39г.с , напълно доносени . Не ми се е гадело , не съм повръщала , не съм пила хапчета, не съм лежала . Водих си коремчето на море , планина, басейни . Ядях , спях и живеех на макс - все пак имах три сърца които биеха в мен . Слушайте лекарите си и мислете положително . Не е задължително бременността с близнаци да е тежка .
Успех на всички

# 823
Ей, чудесно! Дай Боже всекиму.

# 824
Моята бременност с близнаци беше много тежка за мен. Първоначално повръщах в продължение на около 2 месеца, а след това остатъка ми беше много тежко и бях почти нон стоп на дивана или леглото. Разширени вени, отекли крака и ръце , кървящ нос всяка сутрин, болки в кръста и гърба, киселини през нощта, хемороид - всичко ме сполетя, но бебетата поне бяха добре.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 18:32 от Coconut.water

Общи условия

Активация на акаунт