Ноемврийски бебета 2022 ❤️ Тема 2

• 51 219
  • 551
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета! Аз също правих в cell genetics  разширения пакет и излезнаха много бързо резултатите за 7 дни, много съм доволна от тях. Пусках стерилна урина и ми излезна бактерия Enterococcus faecalis , АГ ми изписа Урогард 2 пъти по 1 таблетка за 2 седмици и после пак изследвания и ако я има бактерията антибиотик. Имам доверие на АГ , но това не ми помага да спра да се притеснявам за бебето. Вие чували ли сте нещо за тези бактерии? Хубав  и спокоен ден ви желая!

# 76
Аз си правих пренаталния тест на Vision разширения вариант. Резултатите излезнаха за 7 работни дни и ако резултати не са добри от теста покриват сумата за амниоцинтеза + ако решите да запазвате стволови клетки имат отстъпка.

# 77
И аз правих в cellgenetics. Много съм доволна, направиха ни отстъпка и ми пуснаха допълнителни изследвания безплатно, понеже ги помолих.

# 78
Здравейте, искам да ви попитам как бихте постъпили ако сте на мое място. Ситуацията е следната бебето е с криви стъпала и ръцете му са постоянно свити с юмруци, направихме амниоцентеза резултат беше че няма синдром, след това ни накараха да пуснем генетичен анализ кариовойс от който също резултатът е ок. Лекарите не могат да ми кажат със сигурност дали бебето има проблем или не а краката се оправят след раждането (еквиноварусно стъпало се води).Пред дилема съм в понеделник имам консултация с генетик и незнам как да постъпим да го махна ли или да го оставя.Може и да не ми отговори никой но просто исках да споделя защото иначе ще се пръсна от притеснение.Не сме казали нищо на семейството.

# 79
  • София
По-скоро с ортопед да се консултирате, за да каже това състояние може ли да се промени след раждане и ако да, то как.

# 80
Казаха ли ви какво ниво на деформация виждат все пак на стъпалцата, защото има значение.. ако не са кой знае колко извити, би могло веднага след раждането да се започне лечение и да се оправят, но ако е по-сериозно, надали ще могат да се коригират. Стискам палци всичко да е максимално безобидно.

# 81
Според степента на изкривяване на стъпалата се лекуват или само с гипсчета се слагат на крачетата или оперативно. Имаме приятели с такова дете и при тях нещата не са лесни но са им казали че ще се оправят крачетата разбира се има си специални обувки които се носят както и други неща,но самото изкривяване се оправя.

# 82
Направете си в такъв случай консултацията с генетик и помислете кое за вас е по-поносимо, защото и прекъсване на бременността по това време вече не е никак безобидно… Съберете си максимално много информация, консултацията с ортопед, както е споменато по-горе, също е добра идея, за да можете да вземете максимално информирано решение.

# 83
Направете си в такъв случай консултацията с генетик и помислете кое за вас е по-поносимо, защото и прекъсване на бременността по това време вече не е никак безобидно… Съберете си максимално много информация, консултацията с ортопед, както е споменато по-горе, също е добра идея, за да можете да вземете максимално информирано решение.
Да знам че прекъсване по това време не е безобидно както физически така и психически.Да ще направя тези консултации.

# 84
Има винаги надежда вярвам във всяка една ситуация, моля не го махайте! >3

# 85
Има винаги надежда вярвам във всяка една ситуация, моля не го махайте! >3
Не може да отправяте такава молба към чужда жена. Първата част на изречението е напълно достатъчна.
Аз бих се консултирала с различни специалисти. След това бих помислила много добре какво ще коства всяко едно решение.

# 86
Здравейте,
много бих искала да попитам смятате ли за нормално обилно бяло течение в тези седмици.Имам гъбички и до вчера лекувах с вагинални глобили.Но течението ми е доста обилно и започнах да се тревожа.Ще ви бъда благодарна за отговор

# 87
Като цяло е напълно нормално да има повече течение и то точно бяло/жълто по време на бременност. На мен ми е винаги повече, така че по скоро не се притеснявай. Хубаво е просто през някакво време да се взима секрет и да се проверява дали няма нещо. При мен АГ така постъпва.

# 88
Здравейте, по-обилното течение е нормално, но след като сте имали гъбички е хубаво да се вземе влагалищен секрет, за да се види всичко изчистило ли се е, поне аз така бих направила.

# 89
Много ви благодаря,момичета Heart
#YoLe
#Lady A

Общи условия

Активация на акаунт