Ноемврийски бебета 2022 ❤️ Тема 2

• 51 281
  • 551
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък съм болна, през нощта ме почнаха болки в гърлото, температура и цял ден бях като парцал, не можех да стана от леглото. Пих инфлуцид, но вечерта вече парацетамол и витамин Ц. Лошото, е че имам суха кашлица, която много ме мъчи, хрема и болки в очите и главата. Правих си и две инхалации, но се чувствам много зле физически и психически.

# 106
Аз пък съм болна, през нощта ме почнаха болки в гърлото, температура и цял ден бях като парцал, не можех да стана от леглото. Пих инфлуцид, но вечерта вече парацетамол и витамин Ц. Лошото, е че имам суха кашлица, която много ме мъчи, хрема и болки в очите и главата. Правих си и две инхалации, но се чувствам много зле физически и психически.

Направете си тест за ковид. На мен днес ми е 5-ти ден от положителния тест..

# 107
  • София
Няма никакво значение с Ковид ли сте или не освен, че ако има други хора покрай вас трябва да се карантинирате. Въпроса е, че кашлицата може да доведе до контракции така, че посетете лекар навреме, за да Ви изпише нещо. Бързо оздравяване!

# 108
Няма никакво значение с Ковид ли сте или не освен, че ако има други хора покрай вас трябва да се карантинирате. Въпроса е, че кашлицата може да доведе до контракции така, че посетете лекар навреме, за да Ви изпише нещо. Бързо оздравяване!

Прощавайте ,но има значение дали някой е болен от ковид или не. Първо да се знае как да се лекува, и трябва да се карантинират разбира се ,така ще предпазят и други хора от зараза. Аз малко след като разбрах ,че съм бременна ,сега март месец,  мъжа ми го хвана 2 дена след теста ни и една седмица след него и аз. Работя като учител и въпреки за късмет го карах изключително леко и бебчо е здрав няма как да отида и да заразя децата и колегите ми. Ако си го карал после може да имаш и антитела. Чудесно е дамата да е с настинка само ,но е важно да се знае какво и да се изключи нещо друго.

# 109
  • София
Извинявайте ама от кога знаят как да лекуват точно Ковид? Ще изпишат 3 антибиотика и до там това знаят Simple Smile Ако знаеха дали щеше да е такава смъртността?

# 110
Аз се разболях малко след положителния тест със същите симптоми. Помогна ми за кашлицата Стодал фемили и пастили Кармолис. Другото, което не съм спирала да взимам, е Биозин мама за имунитета. Когато усетя леки неразположения го взимам 2 по 1, а през останалото време по веднъж дневно. Като цяло е много вероятно да сте с Ковид.

# 111
Мога да препоръчам с две ръце пробиотиците на Омнибиотик. Преди пиех Stress Repair, сега пия специално за бременни серията Panda. Пробвала съм най-различни преди това и никой не ми е вършил работа, а този прави чудеса. Проблемът е, че е доста скъп, около 60-70лв опаковката... Sad

Момичета, моля ви препоръчайте добър пробиотик, защото е невероятна лутаница с този голям избор. Аз имам впечатления от Пробиен - лоши и от Линекс - не особено добри.

# 112
Радвам се да го прочета, защото и аз към него съм се насочила, но не можех да намеря отзиви и се притеснявах да не е много реклама без покритие, ще го пробвам Blush
Мога да препоръчам с две ръце пробиотиците на Омнибиотик. Преди пиех Stress Repair, сега пия специално за бременни серията Panda. Пробвала съм най-различни преди това и никой не ми е вършил работа, а този прави чудеса. Проблемът е, че е доста скъп, около 60-70лв опаковката... Sad

Момичета, моля ви препоръчайте добър пробиотик, защото е невероятна лутаница с този голям избор. Аз имам впечатления от Пробиен - лоши и от Линекс - не особено добри.

# 113
Дали е Ковид или настинка,важното е да сте спокойна и да мине бързо и леко.Препоръчвам консултация със следящия ви лекар.Наскоро присъствах на изписване на рецепта за бременни с подобни симптоми.
Осцилококцином
Вит.Ц
За гърло ефизол
Солен разтвор за нос
Бързо оздравяване!

# 114
Днес съм една идея по-добре, въпреки, че температурата макар и ниска не свалям дори и след парацетамол. Консултирах се с трима гинеколози, имам предписано лечение вече, в него няма антибиотик. Пожелавам на всички да са здрави, защото по-важно от това няма, пазете се , колкото можете.

# 115
Момичета, кога мислите да започнете с търсенето на педиатър? Аз съм от София и знам, че тук е много трудно.

# 116
Момичета, кога мислите да започнете с търсенето на педиатър? Аз съм от София и знам, че тук е много трудно.

И аз това се чудя, разбрах че било добре по- рано да се говори с педиатър. Мисля от другия месец да търся по- сериозно. При нас проблема е, че наоколо са само частни болници и мед. центрове с някакви луди такси, а ми се искаше педиатъра да ми е близо. То в София кое ли не е трудно, не ми се мисли като се стигне до момента за детска градина.

# 117
  • София
Започнете от сега да търсите. Моята педиатърка ми каза, че всеки ден й звънят поне няколко току що родили да търсят педиатър. Каза, че нямала изобщо възможност и че положението с педиатрите е много зле.. тя приема само деца на нейни пациенти и пак са й много.
В краен случай проучете с частните как стоят нещата..

# 118
Аз мога да препоръчам по каса в квартал Манастирски Ливади запад.

# 119
Аз мисля долу горе като съм към в края на 7 месец да започна да търся. Все до раждането ще сме се ориентирали.
Някой с препоръка за Младост/Дървеница/Мусагеница?

Общи условия

Активация на акаунт