Доставка от Best Secret

• 145 059
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 695
Чак пък на велики, чула -недочула някоя служителка и се изказала. Вчера пращах колет и се наложи аз да повиша тон на клиента преди мен, за да си тръгне. Твърдеше че преди 2 г му били изпратили запис и веднага трябва да му дадат 100 лв.
Жената питаше за номер, име да провери и обяснаваше че след толкова време е върнат на подателя, тоя не та не давай парите и оттам аз креснах, че се обаждам на полицията и се изнесе бегом.
Бавнички са пощите, но са евтини и като гледам условията, в които работят смятам че се справят отлично, а че имам тук там някоя киселица, навсякъде ги има.

# 1 696
Здравейте!
Получих една прекрасна кожена чанта, но забелязах одраскано, писах им днес сутринта.
Как се процедира оттук нататък?

# 1 697
Здравейте, поръчах от Best Secret и след 3 дена ми изпратиха имейл на който пише
“Your order is delayed” това означава че ще се забави но до колко време?

# 1 698
Здравейте.
На 10.02.2024 върнах поръчка към тях, но все още статусът ѝ е такъв
Дали е нормално според вас и дали няма някакъв проблем с връщането?

# 1 699
Нормално е, да, имайте търпение. Проследете по товарителницата в DHL Track and Trace.

# 1 700
Имам връщане от 05 февруари 2024. Проверих  в сайта на DHL, там последният запис е от 10.02., че пратката е напуснала България. Нищо друго. Чакам.

# 1 701
Последните ми две връщания много
бавно минаха, около месец.

# 1 702
Ама що ги следите тези връщания, само да се напрягате Grin Пращам и забравям. И в един момент получавам смс за превод.

# 1 703
Много е относително това.Аз връщах на 09.02 и както писах 12 дни по-късно пратката беше при тях и малко след това парите по-сметката ми.Но наистина не съм следила.Те ми пратиха писмо като получиха пратката.

# 1 704
Занесох го с кутията да ми махнат два елемента от верижката. Не го бях сложила върху гъбата, ами просто пуснат в кутията. При отварянето часовникът хвръкна и падна на земята и се счупи точно елементът от верижката, закрепен за самия часовник. Часовникарят успя да махне точно този елемент, ама ме пита кой ми е дал акъл да взема часовник с керамика. Днес успя и два пъти да ми се закачи на якето и да се разкопчее и направо го свалих, но може би проблемът е в самото яке, че и с другия ми часовник ми създава дертове.
Скрит текст:

Здравейте, може ли да споделите удобен ли е часовника?

# 1 705
Като връщах за първи път следях и проверявах през ден-два Simple Smile Нормално е като една седмица статуса не мърда и нямам база за сравнение колко отнема принципно Simple Smile

# 1 706
По моя казус, дадоха ми ваучер за €40.

# 1 707
На мен ми е удобен, ама не съм го носила кой знае колко, че имам доста.

# 1 708
На мен ми е удобен, ама не съм го носила кой знае колко, че имам доста.
Аз чакам моя да дойде, много добре е намален в момента, поканих мъжът ми и го взех с 10-те% отстъпка.

# 1 709
Забелязах и много ме е яд. Аз го взех с пъти по-скъп.

Общи условия

Активация на акаунт