Отговори
# 405
Мамита, да попитам днес цял ден ме боцка, срязва, прерязва, разпъва към кръста или по точно към паласките(няма как да обясня пи друг начин къде 😃😃😃) , дали е от бременността или нещо друго... На лекарката й е изключен телефона и леко съм шашната.. Нормално ли е, в този период?

# 406
Отпред или отзад те боли? Ако е отзад може да са бъбреците.
Днес толкова рязко ми падна кръвното, че едвам се освестих. Изби вода направо от мен. После цял ден ми беше зле. Умората продължава с бясна сила. Други симптоми нямам. Утре съм на женска консултация и много се вълнувам, нямам търпение да започна да го усещам.

# 407
Мисля, че днес на всички ни е било зле. Аз бях с ужасно главоболие. Чак повърнах от болка. След това ми олекна. Иначе не съм повръщала никога от началото на бременността.

# 408
Точно преди два дни бях така с кръвното. Обикновено нормалното за мен е 95/65 и или макс 105/70. Онзи ден ми беше 85 на 55 и щях да пукна. Толкова зле ми беше цял ден, а не беше горещо. Явно сега е нормално да ни пада така кръвното. Моята лекарка ми измерва в кабинета 100 на 60 и всеки път много й харесва и казва така да си продължа. Но под 90 горна е вече адски ниско.
Вчера дадох кръв за неинвазивния тест. Беше точно на рд на мама, надявам се, че това ще ми донесе късмет. Стискайте палчета беб да е здравичко.
Вече нямам абсолютно никакви симптоми, освен честото пишкане и болките в гърдите. Вие?

# 409
И при мен е само това. Чак ми е странно, че вече го няма непрекъснатото гадене. Умора имам, но тя е по-скоро от жегите. Много ми е пораснал корема, направо се чувствам огромна, но да си призная и повечко си хапвам.

# 410
Отпред или отзад те боли? Ако е отзад може да са бъбреците.
Днес толкова рязко ми падна кръвното, че едвам се освестих. Изби вода направо от мен. После цял ден ми беше зле. Умората продължава с бясна сила. Други симптоми нямам. Утре съм на женска консултация и много се вълнувам, нямам търпение да започна да го усещам.
Отвсякъде, амя сега вечерта мина 😂😂😂 аз също съм с ниско кръвно, но пък с главоболие на тила все едно е високо.. Цицоните спряха за седмица да ме болят, сега като стана пак все едно камъни ми падат... А пък за корем, аз съм леко като плоска в корема 😂😂😂😂долу леко ми е подут все едно от газове... Не че бързам да си личи де, ама... 😂😂🐷

# 411
Още преди да забременея, често ме бъркаха с бременна, понеже като се наям, и коремът ми изхвръква напред. А сега  - бременна, с газове и надута от запек, съм направо огромна. Другите жени в 6-7 месец така изглеждат. Ама, каквото е, това е.

# 412
Айде май и мен ме хваща летният ротавирус. Целият ни град е изпонатръшкан трета седмица и все си мислех, че ще ме размине. Последната седмица не комуникираме с никого, само водим малката до болницата за слагане на Аб,но детското отделение е пълно с деца с ротавирус и явно и маските не ме предпазиха. Надявам се да не е това, но днес няколко пъти бягам до вц и стомахът ще ме скъса от надвечер

# 413
Здравейте на всички. Скоро не съм писала, но ви чета с удоволствие:). Не искам да параноясвам на тема как е Беба, но чак на 2.08 имам преглед. От последния преглед минаха 9 дни. Знам че две седмици не са много, но когато Беба е още малка и не я усещам както ми се иска и ми е леко притеснено. Усещам нещо чат пат, но не знам какво е.
Хубав ден на всички.

# 414
Еее спокойно 😁 аз 1 месец имам между прегледите. Ей го 02.08 иде почти не остана. Моя сега е на 01.08.
И аз така си викам ох дано е ок, и тука за два дена ми изскочи корема и почнах отчетливи побутвания около пъпа. Бе се притеснявай всичко е наред ❤️

# 415
Здравейте,момичета!И аз съм по същият начин с прегледите.Последният ми беше на 8.07,а следващият е на 11.08😂Направо броя дните..Държи ме мисълта,че живот и здраве в края на август ще ходя и  в Щерев за ФМ Там поне прегледа ще е доста подробен..🤗🤗🤗

# 416
Аз нито усещания имам, нито нещо ме побутва. Което в ситуация на ремонт и още куп други веселби го смятам за бонус, успявам пълноценно да се разсейвам от стрес покрай плода и да съм продуктивна без да следя симптоми непрекъснато. Това поне при мен работи, де. А като прегледа е веднъж месечно даже трябва да се подсещам кога ми е бил предния, че да не забравя да запиша час Joy След ранната ФМ се успокоих и от тогава нямам драми с прегледите. Много повече си следя за ситуацията около изследванията и прегледите при Паскалева. Преглед при АГ веднъж месечно ми е ок. Кръвните веднъж месечно са ми малко -.- Това, което не може да се види на преглед ме тревожи много повече, особено сега, когато плода взима повече вещества. А при Паскалева е на три месеца...

Което ме подсеща, че другия месец трябва да правя ФМ. Някой да е бил в Марковс или Оскар да сподели колко се чака и съответно дали трябва да запиша час от сега за след 6 седмици?

# 417
Следващата ми жк е на 12.08, а преглед чак на 19.08. точно след месец от предната. Свиква се Rolling Eyes

# 418
Да чакането може да те побърка аз чак на 18.08 ми е следващия преглед, но гледам да не мисля и да не се тревожа излишно. Чакам и аз да го усетя вече нямам търпение, досега сякаш веднъж усетих нещо като преобръщане или си въобразявам знам ли 😬
Сега може би най-интересно ми е как корема ми расте, понеже все съм бил слаба и някак ми е странно и даже от сега ми тежи, та по-нататък да не говорим.

# 419
Повярвайте ми, после ще искате минутка почивка от ритници и човъркане Joy

Ако се разровя из комп мога да ви кача клипче с каката как беше...

Общи условия

Активация на акаунт