Предстои ми инсеминация - Тема No 31

• 25 350
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте
На някоя от вас назначавали ли са Зарзио след инсеминация?
Аз съм в 6 г.с и вчера ми го назначиха.

Привет, от кой опит си бременна след инсето. Честито Simple Smile

Благодаря
От първия опит се получи.
В Надежда

Честито 🍀

# 106
Здравейте, момичета. Отдавна никой не е писал и се надявам, че всички сте добре. Аз реших да се тествам последно в събота, когато ми е 14 ден. Тоест имали смисъл да чакам 16 например ако има късна имплантация. Тоест 11 - 12 ден е най-последния срок за имплантация, нали? А дано! Да ви питам вие в кои лаборатории си пускате чхг - то и притеснявате ли се от лабораторна грешка?

Скрит текст:
Само да си кажа, че гърдите ми са огромни и осеяни с вени. Мале... Какъв е този прогестерон

# 107
Аз мога да добавя за себе си, че след 3 направени теста и близо 8 дни закъснение, започна някакво много странно кафяво течение. Запазих си час за д-р Юдова,но лошото е, че сме с ковид и няма да успея да отида на преглед. Не намерих друга подобна тема и ще си чакам прегледа като ни мине карантината...

# 108
Извинявай, но хич не вярвам в тая болест. Кой ти наложи карантината? То по света няма здрав човек.
Отрицателни ли бяха тестовете? Може да имаш задържан фоликул.

# 109
Ами имаме си симптомите и положителни тестове за ковид.
Иначе да,тестовете за бременност ми бяха отрицателни

# 110
Здравейте, момичета. Отдавна никой не е писал и се надявам, че всички сте добре. Аз реших да се тествам последно в събота, когато ми е 14 ден. Тоест имали смисъл да чакам 16 например ако има късна имплантация. Тоест 11 - 12 ден е най-последния срок за имплантация, нали? А дано! Да ви питам вие в кои лаборатории си пускате чхг - то и притеснявате ли се от лабораторна грешка?

Скрит текст:
Само да си кажа, че гърдите ми са огромни и осеяни с вени. Мале... Какъв е този прогестерон

Здравейте! Flowers Hibiscus

Доктора ми каза след 2 седмици да правя тест, което е точно 14 дни след инсето.
Само дето се притеснявах… сутринта в Неделя на 17-ти си имах спукан фоликул и всичко мина нормално  Smile .
 Фрида , звучи обнадеждаващо ! Animal Hatching Chick

# 111
Flowers Four Leaf CloverТолкова се зарадвах, Мая, че всичко е минало успешно. Стискам палци скоро да се похвалиш Flowers Four Leaf Clover Ох, дано, надявам се на събота...

# 112
Flowers Four Leaf CloverТолкова се зарадвах, Мая, че всичко е минало успешно. Стискам палци скоро да се похвалиш Flowers Four Leaf Clover Ох, дано, надявам се на събота...

Фрида хайде дано дано… на всички да ни се усмихне щастието! Какво по-хубаво да ни се случи от това!?
Стискам палци да ни зарадваш първа с положителния си резултат Hug Kissing Heart

# 113
Здравейте , момичета …. Да се включа и аз . В събота на мен ми е 12 ден след инсето , според вас рано ли е за тест или не ?

# 114
Flowers Four Leaf Clover Grinning Добро утро, момичета. Белив, мила, ти си такъв голям оптивимист и ме радваш искрено.  Grinning Ето, такива жени трябват на форума, а не като мен страхливи. Има в нета много снимки от дами, които правят теста всеки ден, та се вижда една колонка от тестове. Колко такива снимки съм изгледала... Аз мислех да правя кръвен на всеки два-три дни след инсето. Бях любопитна да знам, как се чистя от хориомона, а и евентуално да видя другото как расте, ама скъпо...

Мая, то е много изкушаващо да си първи, ама хехе... може и ти самата да си. Пожелавам ти го Flowers Four Leaf Clover

Честно казано хич не ми се прави тест в събота, ако мога пак да чакам... ама, трябва да спирам ликарства при случей, че този Преднизолон, май не ме кефи вече. И тук въпрос - тези, които са го ползвали как го спряха. От ряз ли или постепенно са намалявали дозата?

Другия понеделник задължително искам да звънна в клиниката. И къде са другите съфорумки? Всички ли са на моренце нещо? Само трите си кукуваме, ама не е честно... Surfer

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 08:33 от Фрида

# 115
Grinning Добро утро, момичета. Белив, мила, ти си такъв голям оптивимист и ме радваш искрено.  Grinning Ето, такива жени трябват на форума, а не като мен страхливи. Има в нета много снимки от дами, които правят теста всеки ден, та се вижда една колонка от тестове. Колко такива снимки съм изгледала... Аз мислех да правя кръвен на всеки два-три дни след инсето. Бях любопитна да знам, как се чистя от хориомона, а и евентуално да видя другото как расте, ама скъпо...

Честно казано хич не ми се прави тест в събота, ако мога пак да чакам... ама, трябва да спирам ликарства при случей, че този Преднизолон, май не ме кефи вече. И тук въпрос - тези, които са го ползвали как го спряха. От ряз ли или постепенно са намалявали дозата?

Другия понеделник задължително искам да звънна в клиниката. И къде са другите съфорумки? Всички ли са на моренце нещо? Само трите си кукуваме, ама не е честно...Surfer

Добро утро ! Фрида, аз преди дни направих уринарен , но нищо не показа хахахаха и за това си мислех, че може да е рано . Уринарния май не хваща ранна бременност. В събота направи ще ходя да пусна кръвен и каквото такова Satisfied

# 116
Така трябва да си казваме, каквото-такова. Кефиш ме момиче, ще ти звънна Laughing Аз утре ще ви известя за моите резултати.

В коя лаборатория ще ходиш?

# 117
Фрида, утре е деня и за двете ни Grinning
Ще ви кажа и аз за моите резултати . Аз нямам мн избор в моя град за лаборатирии , мисля че само само 2 . Ще ида и в двете Grinning

# 118
Дадох кръв тази сутрин и чакам резултат. По-късно ще ъпдейтвам.

# 119
Дадох кръв тази сутрин и чакам резултат. По-късно ще ъпдейтвам.

Heart Хайде, момичета!
Много късмет и имайте вяра, днес ще бъде един прекрасен ден! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт