Предстои ми инсеминация - Тема No 31

• 24 935
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мили момичета!

На 15-ти (вчера) в 12:00 ч. ми поставиха “Хориомон 5000”. Днес на 16-ти сутринта бях на преглед - нямам спукан фоликул, иначе бяхме планирали инсето за 16-ти.
Утре съм пак на преглед и евентуално инсе.
Имам 1 фоликул 20мм от дясно и 1 фоликул  22 мм от ляво. Доктора ми каза да правя коремни преси (което мислих, че е само мит) Joy
Трябва до утре на всяка цена да спукам фоликул и да направим инсето на 17-ти защото на 18-ти съм на работа а не съм от София. Какво да правя та да ги спукам ?!? Disappointed Relieved

# 91
Oх, мила, такива са фоликулите все не слушат. Аз съм чела, че няколко дълги серии коремни преси помагат, изкачване на стълби, горещ душ, може би бягане и дигане на тежки неща, ама не прекалявай от ентусиазма. Пази се. Успех!
Май основното е стягането и отпускането на коремната стена.

# 92
Maya, моето мнение е, че каквото и да правиш, накрая се пукат на хормонално ниво, а не заради тренировките.
Фрида, на мен като ми купуваха Кломен от Турция, в аптеката са казали, че без рецепта не дават.

# 93
Oх, мила, такива са фоликулите все не слушат. Аз съм чела, че няколко дълги серии коремни преси помагат, изкачване на стълби, горещ душ, може би бягане и дигане на тежки неща, ама не прекалявай от ентусиазма. Пази се. Успех!
Май основното е стягането и отпускането на коремната стена.

Благодаря много, Фрида ! Flowers Hibiscus
Започвам с пресите и дано дадат резултат!
Coconut.water , благодаря ти. Само не разбирам защо е тази инжекция? Не трябва ли тя да повиши хормона до степен на спукване, за какво я поставят? Питам се защо няма практика да се поставя повторно? Frowning1

3 дни ще ги молим да се спукат при положение, че са с чудесен размер … каква е тая работа… а, забравих да добавя, че днес ми е 16-ти ден от МЦ.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 11:07 от Maya888

# 94
Здравейте, мили момичета!

На 15-ти (вчера) в 12:00 ч. ми поставиха “Хориомон 5000”. Днес на 16-ти сутринта бях на преглед - нямам спукан фоликул, иначе бяхме планирали инсето за 16-ти.
Утре съм пак на преглед и евентуално инсе.
Имам 1 фоликул 20мм от дясно и 1 фоликул  22 мм от ляво. Доктора ми каза да правя коремни преси (което мислих, че е само мит) Joy
Трябва до утре на всяка цена да спукам фоликул и да направим инсето на 17-ти защото на 18-ти съм на работа а не съм от София. Какво да правя та да ги спукам ?!? Disappointed Relieved
Обикновено фоликулчета се пукат около 36 час след инжекцията , моята я направих на 20 в 21:00 / следях и за точен час,било важно/ , на 22 в 12:30 ми беше инсето,на два спукани и един разкъсан. Бъди спокойна, изчакай и прегледа утре, всичко ще бъде ок.

# 95
Цитат
Обикновено фоликулчета се пукат около 36 час след инжекцията , моята я направих на 20 в 21:00 / следях и за точен час,било важно/ , на 22 в 12:30 ми беше инсето,на два спукани и един разкъсан. Бъди спокойна, изчакай и прегледа утре, всичко ще бъде ок.

Благодаря за отговора, FBID10206663321661760.  Flowers Tulip
С бърза калкулация при теб инсето е било след 39 часа, а при мен ще минат към 46 Neutral Face  утре до обяд .
Божа работа!

# 96
Мая, с донор ли си? Защо не ти направи инсеминация днес и утре ре-инсеминация. Не е ли по-сигурно?

# 97
Мая, с донор ли си? Защо не ти направи инсеминация днес и утре ре-инсеминация. Не е ли по-сигурно?

Да, Фрида , с донор съм но нямаме материал за реинсеминация. Съжалявам, че не поръчах 2 проби, уви... твърде късно. Rolling Eyes

# 98

Да, Фрида , с донор съм но нямаме материал за реинсеминация. Съжалявам, че не поръчах 2 проби, уви... твърде късно. Rolling Eyes

Maya888, и моята инсе беше около 44-45 час …..

# 99
[/quote]

Не съжелявай, тези от Крайос са толкова скъпи. По-добре не прави физически упражнения. Имаш ли лентички за проследяване на овулацията?

# 100

Belive123 , ти усети ли някакви признаци на спукване и ако да - колко часа преди инсето?
Стискам ти плаци и дано извадим късмет този месец!

Фрида , и аз вече съм на същото мнение, няма да правя нищо за да не спукам толкова рано.
Имам лентички и още вчера следобяд имах положителен резултат но съм чела, че под действието на Хориомона тестовете показват фалшиви 2 черти. Sad

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 12:24 от Maya888

# 101

Belive123 , ти усети ли някакви признаци на спукване и ако да - колко часа преди инсето?
Стискам ти плаци и дано извадим късмет този месец!

Maya888, не съм сигурна дали е било точно спукването на ф , но в неделя точно 24 часа след като поставих хориомона усетих прерязване в л яйчник, точно където ми беше ф . Но не мога да кажа , че точно тогава се е спукал , защото на мен в понеделника ме прегледаха на обяд и ми казаха , че е спукан . Помислих си , че в неделя се е спукал с това усещене , но няма как да съм сигурна …

# 102
Flowers Bouquet Аз си поставих иглата в 8 вечерта, сутринта в 9.30 бяха спукани. Изживях ужас, защото не знам кога са се спукали. Събуждах се през ноща, може и от това да е било. Не знам дали този Хориомон изобщо върши работа при мен, а може излишно да ускорява нещата.

Мая, ще ти стискам палци за прекрасен финал, както и на всички във форума Flowers Hibiscus

# 103
Flowers Bouquet Аз си поставих иглата в 8 вечерта, сутринта в 9.30 бяха спукани. Изживях ужас, защото не знам кога са се спукали. Събуждах се през ноща, може и от това да е било. Не знам дали този Хориомон изобщо върши работа при мен, а може излишно да ускорява нещата.

Мая, ще ти стискам палци за прекрасен финал, както и на всички във форума Flowers Hibiscus

Фрида и аз много се надявам да ни зарадваш с твоя резултат! Flowers Cherry Blossom

# 104
Здравейте
На някоя от вас назначавали ли са Зарзио след инсеминация?
Аз съм в 6 г.с и вчера ми го назначиха.

Привет, от кой опит си бременна след инсето. Честито Simple Smile

Благодаря
От първия опит се получи.
В Надежда

Общи условия

Активация на акаунт