Предстои ми инсеминация - Тема No 31

• 24 915
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Yellow_girl, здравей. Помня те от миналите теми, ти беше от щастливките тогава. Много съжалявам, за това което ти е случило! Какво предполагат лекарите?

Pivolini, утрогестанлити изписаха? Може да имаш алергия към него и за това да те пари? Питай дали може да го замениш с нещо друго, ако те притеснява, но почнеш ли веднъж прогестерона не може просто да го спреш.

# 706
  • София
Фрида, много ти благодаря 🤗 Според лекарката просто такива неща се случват, независимо как е заченат бебето. Иначе правих генетични тестове, всичко е наред, само една тромбофилия, която при бъдеща бременност ще се контролира. Може би този път ще се получи 😊  Опитвам се да бъда положителна

# 707
Много успех ти желая! Дано скоро ви се получат нещата игледаш щастливо бебче! Sparkling Heart

Малко ми е любопитно, защо не си искала инвитро?

# 708
  • София
Много, много ти благодаря. Дано този път се случи.
Започнахме с инсеминация, защото е по-леката процедура, хормоните, които се приемат са по-малко, тоест възможно най-естествено да се случи.

# 709
Pivolini, утрогестанлити изписаха? Може да имаш алергия към него и за това да те пари? Питай дали може да го замениш с нещо друго, ако те притеснява, но почнеш ли веднъж прогестерона не може просто да го спреш.

Доктора каза да започна да го пия.А как се спира прогестерон той ми е изписан за 14 дни  .Мислех си ,че след това просто го спираш

# 710

Доктора каза да започна да го пия.А как се спира прогестерон той ми е изписан за 14 дни  .Мислех си ,че след това просто го спираш
Пиеш както ти е казал лекаря Simple Smile на 14 ден правиш тест, ако е отрицателен само тогава го спираш, цикъла идва до два-три дни. При положителен тест се спира по схема,аз го спрях окончателно чак 13 седмица. Успех пожелавам Simple Smile
 Момичета, в балкана на една вила съм, нямам хубав нет, та ще ми е трудно да пусна нова темичка Simple Smile пускайте вие . Фрида,при теб как вървят нещата

# 711
Аз започнах да се отчайвам, момичета!
До вчера бях обнадеждена, но нещо този месец много ме свива корема. Даже свиване е леко казано, яйчниците направо ме срязват жестоко. Вече не знам дали това е от стимулациите или от наближаващ цикъл.
Супер тъпо се чувствам...

# 712
Kasi , успокой се ... от стимулациите е . Аз съм същата , но имам мн време до цикъл.

# 713
Каси, кой ден ти е? Може Яйчниците да те болят, заради многото прогестерон. Аз като минах на една песарка на ден, изчезна и онова усещане "иде ми, не ми иде" и не съм вечно гладна.

Прогестерон се спира или намалява само с лекарско разрешение след като се започне веднъж.

Фбид, аз съм добре, по-спокойна вероятно, заради по-малкото прогестерон, сърцебиенето ми изчезна. В петък ще пускам тестта, аз съм инат. Но едва ли ще има нещо. Твърде нормално се чуствам Satisfied
Надявам се ти дане си се преместилаза постоянно в Балкана. Новата късметлийска тема ще те чака да се прибереш, още 4 страници. То, аз съм ясна, но искам някой да донесе късмет на следващите, които ще дойдат след мене.

Е, давайте останалите да видим имали късметлии сред нас и тогава може да има конкуренция за следващата тема.

# 714
  • София

Момичета, отрицателен е, нали? Днес ми е едва 10-ти ден след инсето, но докторът искаше да пуснем рано тест, за да прецени дали да се включва Фракси или Клексан.... Честно казано, колкото и идиотски да прозвучи, не знам дали да давам още 20 и кусур лева на 12-ти октомври, за да проверявам дали се удвоява.... Според мен е отрицателен. Супер тъпо ми е. Не че имах някакви надежди, но все мъничка надежда имах, че може и нещо да е станало.... Вече толкова много съм претръпнала, че даже не се и разплаках. Сигурно защото съм на работа. Не знам, ясно ми е, че със сигурни темпове вървим към третото ин-витро, а така ми се искаше да се получи по-близко до естественото.... Не знам, вече нямам никакви надежди. 😢😢😢

# 715
ооо Нинфа, момент, овитрел ли слага? За мен е положителен! Никога не съм виждала такъв резултат на десети ден.
Не се панирай, а направи тест след 48 часа. В сити лаб е 17 лева теста и вземането на кръв. Давай смело напред!

# 716
  • София
Благодаря ти сърдечно, миличка! Да, слагах Овитрел, преди 10 дни точно, да не би пък от него нещо да се е повлияло? В смисъл, да не би от него уж да дава все някакъв "резултат", той да "повишава"....Всякакви страхове и съмнения имам вече, но със сигурност е ясно едно - много е рано, за да се каже каквото и да било.

Охх, ще звънна и ще питам някой от болницата и...след твоя обнадеждаващ коментар, ще пусна още един ден на 12-ти октомври. Нали трябва да е на 48 часа уж удвояването, ако не ме лъже паметта? Тоест ако е от днес сутринта, значи на 12-ти сутринта пак трябва да се тествам? Много ми е потиснато...но ще се опитам да мисля положително.... Успех на всички ви, момичета!!!

# 717
Е, нали знаеш, че може и късна имплантация да има.Ти сега пиеш ли аспирин?

Радвам се, че моя коментар вдъхва надежди. Много успех на всичкини желая!!!

# 718
  • София
Благодаря отново!
Сега приемам Натаспин-X и ще трябва да се консултирам наистина с доки как да продължа...Преди време съм пила Акард при предходни опити. Не знам и аз какво да мисля - тия ранни тестове само подлудяват още повече човек... Охх, успех, момичета! Дано някоя скоро се похвали с тлъстичко и категорично ЧХГ!!!

# 719
Тази седмица доста ще се отчитаме май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт