Предстои ми инсеминация - Тема No 31

• 25 366
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
И аз така Simple Smile
В очакване съм …

# 121
Успех на всички желая! Flowers Four Leaf Clover Аз нямам никакви признаци само една болка ми се появи отдясно и сега ме е страх от етиопична, а може и кистата да се обажда.

Излезе при мен. Момичета, май го закъсах.

10  ден 1.03
14  ден 1.4

Какво да правя? Сега се паникьосах. Да бягам ли в понеделник в клиниката. Дали кистата не излъчва някакви хормони. Реве ми се. Disappointed Relieved Не искам да ме режат...

Само да добавя, че след 1 инсе беше 0.95 на 12 ден.

Май съм твърде емоционална на моменти. Белийв, имаш ли новини? Дано ни зарадваш днес Flowers Hibiscus Flowers Blossom Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 12:55 от Фрида

# 122
Здравейте, момичета!
Аз вчера бях при моя доктор и тя установи 3 фоликула по 20 мм. Веднага ми поставиха х0риомон и утре отивам за първа инсеминация.
Стискайте ми палци! Аз съм още в шок, защото това беше едва третия ми преглед. При предишния не се виждаха фоликули, а седмица по-късно изведнъж вече е време за инсе. Дано е на късмет!

# 123
Успех, Каси! Пожелавам ти от все сърце прекрасно, тлъстичко ЧХГ! Ако не е тайна, кой те следи. И при мен прегледите бяха три, а при първия опит - два. Мисля, че три е норма, ама и другите да се изкажат.

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 21:40 от Фрида

# 124
Успех, Каси! Пожелавам ти от все сърце прекрасно, тлъстичко ЧХГ! Ако не е тайна, кой те следи. И при мен прегледите бяха три, а при първия опит - два. Мисля, че три е норма, ама и другите да се изкажат.
Благодаря за пожеланието!
Следя се в Надежда при д-р Персенска.

# 125
Привет и от мен ! И при мен беше така 2-3 прегледа и инсе …. Също съм при др Персенска . Явно това си е нормалното .

# 126
Пиша това, за да споделя. Днес имах преглед в клиниката. Аз отидох да се проверя за кисти, ама нямам, предишната е изчезнала. Това добре. От вратата на кабинета ми предложиха биопсия или инвитро. За момент бях в лек шаш. С две неуспешни инсета съм и понеже нямам партньор съм правила само три целенасочени опита за забременяване. Само при първия, обаче видях положителния тест. Както и да е. Просто не знам... Когато споменах, че тайно съм си измерила естрадиола, май ми се стори, но докторката си преглъдна. Е, време е аз да отида да потърся и второ мнение, но не може ли направо да ми каже, направо де - не мога да проведа следващите инсеминации. Някак си по-професионално изглежда, отколкото да търси вината в мен, ами ако вината е в нея с лошото и таймиране и не следене на хормони. Аз се прибрах в Бг, за да направя точно инсеминации, а не инвитро. Е, както и да е... Аз вече си мислех, за режим “Бягство“ и без това. Сами си вадете изводите. Лека вечер!

# 127
Пиша това, за да споделя. Днес имах преглед в клиниката. Аз отидох да се проверя за кисти, ама нямам, предишната е изчезнала. Това добре. От вратата на кабинета ми предложиха биопсия или инвитро. За момент бях в лек шаш. С две неуспешни инсета съм и понеже нямам партньор съм правила само три целенасочени опита за забременяване. Само при първия, обаче видях положителния тест. Както и да е. Просто не знам... Когато споменах, че тайно съм си измерила естрадиола, май ми се стори, но докторката си преглъдна. Е, време е аз да отида да потърся и второ мнение, но не може ли направо да ми каже, направо де - не мога да проведа следващите инсеминации. Някак си по-професионално изглежда, отколкото да търси вината в мен, ами ако вината е в нея с лошото и таймиране и не следене на хормони. Аз се прибрах в Бг, за да направя точно инсеминации, а не инвитро. Е, както и да е... Аз вече си мислех, за режим “Бягство“ и без това. Сами си вадете изводите. Лека вечер!

Феида , миличка, много съжалявам за резултата но изобщо не се притеснявай. Вярата ни е подложена на тест.

Не разбирам как така след 2 неуспешни - ин витро?!? Нали са мин. 4 преди инвитро? За да се кандидатства по фонда… ние изобщо имаме ли право (като сингъл дами 😉) да кандидатстваме, винаги съм се чудила по този въпрос.

Защо е нужна тази биопсия??? Не съм на ясно каква е тази процедура.

И аз да ви се оплача - 1ви неуспешен опит. Днес ми е 12-ти ден след инсе, пуснах кръвен - 0,36 и спирам Дуфастона на сама глава…

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 20:08 от Maya888

# 128
Здравейте! След 3 неуспешни инсеминации (1вата стимулирана с фемара 5 дни по 1 таблетка) и 2 на ЕЦ, се готвя за 4та и последна процедура. Сама се набутах да е пак стимулирана по същата схема като първата, но се чудя има ли смисъл да ги взимам тия хапчета... Четох, че имало реални резултати с това хапче след няколко стимулирани цикъла с него. Днес взех 1вото хапче и най-вероятно си внушавам, но сега се чувствам като пълен парцал-главоболие, отпадналост, тревожност. Мисля си вече, че няма смисъл да се тровя и с това след като ми предстой по-сериозна стимулация при ин витрото. При предишните приеми на хапчетата нямаше разлика от ЕЦ - по един фоликул и накрая негативен резултат.
Някоя друга от вас чувствала ли се е зле от фемара/летрозол или е само в моята глава?

# 129
Здравейте! След 3 неуспешни инсеминации (1вата стимулирана с фемара 5 дни по 1 таблетка) и 2 на ЕЦ, се готвя за 4та и последна процедура. Сама се набутах да е пак стимулирана по същата схема като първата, но се чудя има ли смисъл да ги взимам тия хапчета... Четох, че имало реални резултати с това хапче след няколко стимулирани цикъла с него. Днес взех 1вото хапче и най-вероятно си внушавам, но сега се чувствам като пълен парцал-главоболие, отпадналост, тревожност. Мисля си вече, че няма смисъл да се тровя и с това след като ми предстой по-сериозна стимулация при ин витрото. При предишните приеми на хапчетата нямаше разлика от ЕЦ - по един фоликул и накрая негативен резултат.
Някоя друга от вас чувствала ли се е зле от фемара/летрозол или е само в моята глава?

Да, и при мен беше така с Летрозола, главоболие, разтройство дори но през първите 2 дни май само, после организма привикна и отшумя всичко. С Летрозол бях стимулирана 2х1 около 7 дни и само 1 доминантен фоликул.
След като е 4-та не ти ли предложиха сериозна стимулация?
Успех и дано 4-тата да е късметлийската ! Flowers Bouquet

# 130

Да, и при мен беше така с Летрозола, главоболие, разтройство дори но през първите 2 дни май само, после организма привикна и отшумя всичко. С Летрозол бях стимулирана 2х1 около 7 дни и само 1 фоликул…

Не, даже аз сама казах да е стимулирана, докторът каза: добре, не пречи, но не е задължително. Явно просто идеята е да мине и тази и да кандидатствам за фонда.

# 131

Да, и при мен беше така с Летрозола, главоболие, разтройство дори но през първите 2 дни май само, после организма привикна и отшумя всичко. С Летрозол бях стимулирана 2х1 около 7 дни и само 1 фоликул…

Не, даже аз сама казах да е стимулирана, докторът каза: добре, не пречи, но не е задължително. Явно просто идеята е да мине и тази и да кандидатствам за фонда.

Ами какво да ти кажа, разочароващо е ако това е идеята, защото си платила за 3 и ще платиш за 4-та. Защо да я отписват просто така…    Но нищо не се знае де, човек когато най-малко очаква може да се случат хубавите неща! Blush  Стискам палци truestory

# 132
На мен също ми ставаше лошо от Летрозола/фирмата, едно и също е, общо взето и петте дни на стимулацията ,бях като перманентно пияна. Обаче аз след летрозол имах две инжекции менопур 150 , и 36 часа преди инсето хориомон. Фоликули на самата процедура имах 3, два спукани и един разкъсан, в момента съм в 7 г.с.Стимулация правих само веднъж и успешна

# 133
Здравейте и от мен. Днес бях малко заета, но скоро ще изчета какво сте писали и ще отговоря.

FВID, мислех си за теб. Ти в коя клиника направи опита и прегнил ли използва? Май и аз ще искам следващия път такава стимулация с тези хапчета, дано лекаря ми обърне внимание.

Радвам се, че темата се пораздвижи.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 18:10 от Фрида

# 134
Здравейте и от мен. Днес бях малко заета, но скоро ще изчета какво сте писали и ще отговоря.

FRID, мислех си за теб. Ти в коя клиника направи опита и прегнил ли използва? Май и аз ще искам следващия път такава стимулация с тези хапчета, дано лекаря ми обърне внимание.

Радвам се, че темата се пораздвижи.
В Щерев, при Андреева, хориомон5000 ,но то е едно и също с прегнила. Миналата година имах един неуспешен опит на естествен цикъл, сега от раз след стимулацията.

Общи условия

Активация на акаунт