Предстои ми инсеминация - Тема No 31

• 25 386
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Здравей, Кали.
Аз приемам orthomol vital f . Успех !

# 196
Здрасти Кали.
Аз приемам Q10, N-ацетил цистеин, R-алфа липоена к-на, Омега 3, инозитол, Вит. Д, фолиева к-на.
За добавките, които са подходящи за мен (имам СПКЯ), прочетох в книгата на Ребека Фет - Всичко започва с яйцето. Там има полезни добавки и за други състояния, както за теб, така и за партньора. Освен това има доста за вредностите от околната среда, които ни влияят и които трябва да избягваме в ежедневието си, както и подходящ хранителен режим. Много полезно четиво!

# 197
  • варна
И ние се чудим дали има смисъл от инсеминациите, но за да минем през фонда, задължително условие са 4 инсеминациите. Другия вариант е да се самофинансираме, което ще е малко трудно. Довечера, като се прибера ще видя изследванията и ще напиша колко е яйчниковия резерв.

# 198
Kasi, от къде мога да намеря тази книга?

# 199
И ние се чудим дали има смисъл от инсеминациите, но за да минем през фонда, задължително условие са 4 инсеминациите. Другия вариант е да се самофинансираме, което ще е малко трудно. Довечера, като се прибера ще видя изследванията и ще напиша колко е яйчниковия резерв.

Здравей, Кали.
Щом си от Варна, може да кандидатстваш и в Общината за финансиране за инвитро процедура, но да ти кажа отнема си време самото одобрение. Но пък когато входираш документи за кандидатстване, ако направите някаква инвитро процедура, или каквато и да е репродуктивна, взимате фактура и след официално одобрение, могат да ви я осребрят Simple Smile

# 200
  • варна

Здравей, Кали.
Щом си от Варна, може да кандидатстваш и в Общината за финансиране за инвитро процедура, но да ти кажа отнема си време самото одобрение. Но пък когато входираш документи за кандидатстване, ако направите някаква инвитро процедура, или каквато и да е репродуктивна, взимате фактура и след официално одобрение, могат да ви я осребрят Simple Smile
.                                                             
 За кандидатстване в общината кой може да ни изготви документи и какво трябва да направим?  Бихте ли препоръчали инвитро клиника във Варна.

# 201
# 202
Цитат
.                                                             
 За кандидатстване в общината кой може да ни изготви документи и какво трябва да направим?  Бихте ли препоръчали инвитро клиника във Варна.

Аз също съм при доктор Александров и доцент Кисьов, така че ви препоръчвам тях Simple Smile Документи пак от тях.

https://www.varna.bg/bg/323[/list]

Тук има повече информация и какво е необходимо за кандидатстване.

# 203
    Момичета , една полезна информация Simple Smile

https://goldenapple.bg/vodoraslovite-bebeta/

# 204
    • варна
    . Благодаря на всички за полезните съвети. Това са ми изследванията на 3-5 ден от цикъла.

# 205
    Пробактинът ми изглежда висок, но FSH и LH са много добре

# 206
    LH и FSH са перфектни.
    И аз бях с висок пролактин - 700 , но специално бях при Начев в Майчин дом да ми изследва макропролактина., който всъщност е важния за забременяване и се изследва единствено там .

# 207
    Привет момичета,  от днес започнах стимулация за трети опит инсеминация Дадоха ми да пия за  5 дни есторфем и кломифен. Някой пил ли ги е в тази комбинация, има ли странични ефекти?

# 208
    Не знаех, че има макропролактин.То значи ли, че по лабораториите масово мерят общия пролактин?
    И аз съм в стимулация за трета инсеминация, но пия Фемара.

# 209
    Да, в лабораториите мерят общия пролактин.
    Единствено може да се изследва макропролактина в Университетска специализирана болница за активно лечение по ендокринология „Академик Иван Пенчев“ ( майчин дом) .
    Аз  пих кломифен на второто инсе . Имах леки неразположение от него.
    Образуваха се 3 бр ф .

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 08:30 от Belive123

Общи условия

Активация на акаунт