Рим - 25 тема

• 50 207
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
За 5 и  6 април има за някой друг час. За следващите дати сигурно не са ги пуснали още. Във всеки случай, когато видите налични действайте бързо, за април ще е така.

# 526
За 5 и  6 априьл има за някой друг час. За следващите дати сигурно не са ги пуснали още. Във всеки случай, когато видите налични действайте бързо, за април ще е така.
Да, но аз мисля да ходя между 20 и 30 март. Какво се прави в този случай?

И си пише че са разпродадени SOLD OUT.Явно малък процент се пускат он-лайн.

# 527
В този случай проверявате постоянно и може да изкочат билети за Вашите дати.
Ако не, започвате да търсите на други места, където продават по-скъпо.
Примерно https://www.tiqets.com/en/vatican-museums-tickets-l145158/ , ползвала съм сайта за други билети, всичко беше точно.
Този също хвалеха тук в темата https://www.getyourguide.it/-l2738/?cmp=ga&cq_src=google_ads&cq_ … irect_optout=true

# 528
  • София
В момента сме тук, повече хора на едно място не съм виждала никога. Навсякъде, по всички забележителности и улици е като най-висок сезон. Опитахме да влезем в Колизеума с безплатния вход,  че така се падаше днес, но греда - размерът на опашките надминава всички очаквания и се отказахме. Вчера бяхме във Ватикана(музеи, капела и базилика) с билети с гид,  купени преди 3 дни от getyourguide.com по 100 лв на човек. Доволна съм, двойно излиза,  но научихме много от гида,  а и не се чудиш накъде да ходиш.
Допълвам се и по други теми: от Чампино до сп. Република на метрото пътувахме перфектно с рейс 520 и метро само с чекиране на кредитни карти, много удобно и евтино, от поста на първа стр го разбрах. Утре сутрин в 4.30 ч ще вземем такси от Largo di tore Argentina, имало по всяко време каза домакинът ни. И да похваля мястото, където отседнахме, в еврейския квартал е, близо до всичко на пешеходно разстояние. Има страхотна тераса с гледка, влючена закуска налична в хладилника, кафе, чай, сок, сладкиши на корем през цялото време. През booking  ето това е, има и семейна стая за 4 човека: BB II re Alla Reginella Guest house

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 19:19 от AniCat

# 529
Вчера бяхме във Ватикана(музеи, капела и базилика) с билети с гид,  купени преди 3 дни от getyourguide.com по 100 лв на човек. Доволна съм, двойно излиза,  но научихме много от гида,  а и не се чудиш накъде да ходиш.
Скрит текст:
Допълвам се и по други теми: от Чампино до сп. Република на метрото пътувахме перфектно с рейс 520 и метро само с чекиране на кредитни карти, много удобно и евтино, от поста на първа стр го разбрах. Утре сутрин в 4.30 ч ще вземем такси от Largo di tore Argentina, имало по всяко време каза домакинът ни. И да похваля мястото, където отседнахме, в еврейския квартал е, близо до всичко на пешеходно разстояние. Има страхотна тераса с гледка, влючена закуска налична в хладилника, кафе, чай, сок, сладкиши на корем през цялото време. През booking  ето това е, има и семейна стая за 4 човека: BB II re Alla Reginella Guest house
С коя фирма бяхте, гледам в момента три фирми имат тази оферта и ползвали се пряк достъп към Базиликата?

# 530
  • София
Фирмата беше Tours And Tours, Via Germanico 8 е сборният пукнт, страшна масовка става, но делят на групи по 25 човека с различни стикери и нямаше проблем, 422 лв съм платила за 3 възрастни и дете на 13 г
И да, има пряка връзка към базиликата накрая, реално турът продължава там като дават нови слушалки, през тях се чува гида много добре

# 531
Да, на Largo di Tore Argentina  винаги има таксита сутринта, няколко пъти сме вземали от там.
Това BB II re Alla Reginella Guest house и аз съм го заглеждала, но ме отказа това, че няма асансьор. Така ли е наистина?

# 532
  • София
Вие ползвате ли ги техните старовремски асансьори? Аз в такова чудо не се качвам, последният път до 5 етаж си се катерех. 😃
Скрит текст:

# 533
Да,нищо им няма на асансьорите.Возят си.

# 534
  • Milano
Страхотни асансьори, само в старите сгради са такива.

# 535
  • София
Страхотни асансьори, само в старите сгради са такива.
Много са красиви наистина, в последния имаше и тапицирана пейка 😃 ама ме е шубе от гледката на въжетата и се катеря пеша.

# 536
  • Milano
Едно време имаше асансьори, в които се слагаше 1 стотинка, за да тръгнат. После стотинката я премахнаха. Незнам дали съществуват още.

# 537
В България вече няма такива.

# 538
  • София
Със стотинка няма, но с решетка има още по центъра.

# 539
Здравейте ! Някой ходил ли е в Рим краят на май ? Става ли за разходки или вече е адската жега ?

Общи условия

Активация на акаунт