Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 961
  • 567
  •   1
Отговори
# 240
MFK -12,5% с код: BEAUTYDAYS във https://www.flaconi.de/

Рози, кожа, дърво, лукс и разкош, ако до няколко часа "някой" не си покаже новите придобивки от Vilhelm Parfumerie, така ще го лакирам, че да видим.  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Al Georgieva, честити красоти! Аз като пея мостри на корем и цена без аналог, ти се ослушваш една седмица. Айде само радост и усмивки да носят!

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 16:37 от Milen™

# 241
Благодаря, чакам да приключа работните срещи, за да пръсна от новите аромати.

чакам и Sprayparfumes, и творението с липа на F. Kurkdjian 🙃

# 242
Al, любопитни сме да ни разкажеш за всичко Simple Smile
Някъде да ви е попадал Tom Ford Metallique на приятна цена?
Тук https://www.starcorp.bg/productbg/3114 сякаш е добра, както и тук https://www.parfumi-shop.net/product/33273-tom-ford-metallique.html със съответните кодчета.

# 243
И аз получих днес моя комплект Versace Crystal noir EDT, но определено трайността няма нищо общо с EDP, който при мен трае повече от 20 часа. Въпреки това съм доволна.

# 244
Здравейте,като притежател на един и единствен парфюм от пускането му на пазара и до днес Jimmy choo преди повече от 10 г.(първия аромат), съм споделяла,пазарувайки го отначало от Венера козметика,по-късно от Парфюмо,пак Венера и така,че усещам разлика в първоизточника..липсва ми тигровата орхидея,оня мирис,който насища потребностите ми! Отговаряха ми.."преформулиране на бранда",тук в темата,нормално е! Ами не, не е,случайно го тествах в "Дъглас" днес! Онова усещане за съвършенство  и  наслада,както преди много години!

# 245
Значи го купувате от Дъглас и няма драма.
Колкото по-скъп - толкова по-оригинален.

Пп.Само аз ли нямам парфюм от Дъглас? Там влизам само да тествам. На косъм бях миналата година да си купя Lancome Idole 100ml от тях, но ме притесни цената от 112лв Thinking

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 20:20 от mimoza7710

# 246
Дъглъс имат и топ оферти понякога, не може да се твърди, че са скъпари.

# 247
Дъглъс имат и топ оферти понякога, не може да се твърди, че са скъпари.
Да, бях си взела  TF solei blanc за май 120 лв от тях, много ме зарадваха

# 248
  • Варна
Klodel, за кой точно парфюм говориш?

# 249
За мен след като цените са им над средните за които се намира същия артикул е скъпо. В тази тема рядко се споделят оферти за Дъглас, може би защото рядко има наистина добри.
Това с Идола беше закачка, реших, че не ми трябва, а сега имам Интенз, който намирам за по-добър.
Възприятията ни се променят временно или трайно- години, сезони, хормони  усещане, пренасищане... и проблема не е в изпитаните сайтове.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 21:21 от mimoza7710

# 250
Klodel, за кой точно парфюм говориш?

Jimmy Choo For Women!

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 21:19 от bubanka

# 251
Търся Armani Аcqua di Giò Pour Homme, тестер, на добра цена. Мисля, че го гледах за 106 лв/100 мл в някой от сайтовете, но не го намирам 😔

# 252
Преди няколко дни го имаше точно 106 лв.100 мл в Мейкъп бг. Не беше тестер, а продукт.👍

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 23:03 от cabochard

# 253
В Парфимо има мини тестер от 15 мл, за който не познава парфюма /тоалетна вода е/.
Аз пък чакам също от Парфимо втори дезодорант Аcqua di Giò Pour Homme, в комбинация с парфюма става прекрасен комплект. Е, не за мен, за сина е.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт