Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 960
  • 567
  •   1
Отговори
# 255

Рози, кожа, дърво, лукс и разкош, ако до няколко часа "някой" не си покаже новите придобивки от Vilhelm Parfumerie, така ще го лакирам, че да видим.  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Хоп-троп, ето го отчета.😄
Доволна много от parfumishop. И Вилхелм-четата дойдоха (цена без аналог в цялата галактика), и Vanilla Diorama (в кафява тестер кутия и всичко точно, ароматът както си трябва
Скрит текст:

Ausliebezumduft също бързи и акуратни, спиди ги докараха. 4 мостри подарък. 2 прелюбопитни Maison Crivelli-та и 3 мостри поръчах от интерес към какаото. Cacao Porcelana ми е трети опит да се добера до него (след една загубена пратка от ауслибе и втори неуспешен опит, когато сетът на  Atelier Materi точно нея не включваше). Ама то явно съдбата си знае работата: не ми хареса никак и съвсем не е каквото си въобразявах! 😆 Какаото на Perris Monte Carlo остава фаворит засега.

Metallique Tom Ford наистина е на най-добра цена в парфюмишоп с код love7 . Под тази цена не съм го виждала поне от година-две и едва ли ще излезе на по-добра 👌

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 00:08 от tuali

# 256
tuali, нали ще разкажеш в другата тема за Vilhelm Parfumerie 🙂?

Парфюми на Carthusia на промоция в Нотино 🙂

# 257
  • Някъде там
Здравейте!
Има ли актуален код за отстъпка в елинор.

# 258
  • София
Виж на първа страница в линка с кодове за отстъпка. Hands V

# 259
  • Стара Загора
Като заговорихте за изгодни цени, вчера реших да разцъкам няколко официални сайта от любопитство. Направи ми впечатление, че не малко парфюми (ниш не съм гледала) са на много добри цени. Само за един парфюм в кошницата се добавят по 5-6 мостри, а някъде и + 1-2 миниатюри, а мен и това ме привлича. Grinning
Не изключвам факта, че в нашите бг сайтове, от които поръчваме обикновено, също има оферти (защото не са постоянни), но също така трябва да се ровиш или евентуално да чакаш.
Разрових се в Mugler, Bvlgari, Paco Rabanne, Chanel (само там цените са по-високи).
А сега водя кореспонденция с 1 симпатяга от Paco Rabanne, защото при първа поръчка има и 15% допълнителна отстъпка при регистрация за бюлетин. Регистрирах се, но код не получих и писах. Симпатягата Родрижко ми даде някакъв, който го приема, но не отразява никакво намаление.

# 260
  • Пловдив
Привет съпарфюмци, да изкажа само разочорованието си от Парфюми шоп, преди време бях поръчала тестер на добра цена, но ми звъняха да ми се извинят, че е изчерпан и при ново зареждане ще ми го пратят на тази цена…е както и очаквах заредиха го, но нямало как да ми го пуснат на същата цена, защото били го получили на по-висока🤨

# 261
В https://www.lerbolario.bg/bg/news/%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D1%81 … 5%D0%BD%D0%B0-n91

до - 40% от 13.07.2022 до 20.07.2022 или до изчерване на количествата.

# 262
Привет съпарфюмци, да изкажа само разочорованието си от Парфюми шоп, преди време бях поръчала тестер на добра цена, но ми звъняха да ми се извинят, че е изчерпан и при ново зареждане ще ми го пратят на тази цена…е както и очаквах заредиха го, но нямало как да ми го пуснат на същата цена, защото били го получили на по-висока🤨
За Съншайн ли става въпрос?
Скоро пак ми се случи за смокинята на Ланком , обадиха се, че нямало наличност и ще ми го изпратят, когато го получат. Е момичето го отнесе профилактично, казах и че още си чакам Съншайна, който ми обещаха да изпратят преди 4-5 месеца. След 5 минути ми се обадиха, че някой се отказал Simple Smile от парфюма и дали го искам.

# 263
# 264
Амиии... богати сме.
Не ми се говори много тези дни, ама да си кажа. Докато гледах 100 мл Ani на чудесна цена, която с код ставаше най-добрата вселенска цена и не го взех, му вдигнаха цената с почти... 140 лв! Сега, обаче, са я намалили - промоция така да се каже 😀 и код в допълнение, щедрост да си... И цената става каквато беше преди да я вдигнат със 140 лв. Ми... Имам си още 40 мл, ще пропусна запаса за сега. Не, че съм недоволна, то и доволна не съм, ама баш на нас ли тия номера, дето лягяме и ставаме с разцъкване на сайтовете за парфюми? Ми не е редно, дами и господа, не е...

# 265
Азалия🌸, не искам да съм лош пророк, но скоро ще бъдем свидетели на много, ама много високи цени от това което е било.

Погледни Armani - вече са колкото ниш брандовете. Има и други примери.

Няма начин, с тези валути. Хуаво е, че имаме запаси, току-виж и нас кризата ни ударила. Laughing

# 266
# 267
*Само първите 1000 поръчки ще се възползват от 5 лева отстъпка за всяка поръчка над 70 лева.

# 268
https://www.parfimo.bg/chloe-nomade-absolu-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

67.40 лв за 50 мл Номад Абсолю, възползвах се и добавих нещо, за да взема и 5 лв отстъпка.

# 269
И аз думнах едно монче бекъп edp 50+10+лосионче, с цена без аналог, благодаря за споделеното намаление.

5 левчета са си цяла безплатна отсъпка!

https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-podarachen-komplekt … n-za-tyalo-75-ml/

Общи условия

Активация на акаунт