Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 975
  • 567
  •   1
Отговори
# 225
L'Eau Qui Enlace-то ще има да го почакам....дадоха ми номер за проследяване в български пощи, виси на френското летище 10-ти ден, там било пълен хаос ми каза дамата от пощата....

от Аusliebezumduft имам смс от Спийди за пратка днес - нямам търпение заради мострите, A'marre го чакат момчетата, а на мен ми е интересно да видя тази красива бутилка на живо Simple Smile
Ще Ви я снимам Simple Smile много е морска

# 226
Поръчвали ли сте от https://www.mugler.co.uk/ ? Ако сте, доставят ли до адрес на превозвач? Гледам, че има БД на всички поръчки за Англия.
Доставят, поръчвала съм до адреса на Габиели. Мисля, че бързо я доставиха, нямаше проблеми.

Аз с френските пощи последно една пратка почти месец я чаках, така вися около 25 дни на проследяването, че уж е изпратена от Роаси.

# 227
  • София
Код.да не забравиш да сложиш! Избери си какво искаш да тестваш и им го прати на мейла като линкове към самия парфюм от сайта.
Направо ми писна от този форум! Този пост изобщо не излизаше. Не си спомням от колко време има проблем с показването на всички постове, особено през мобилната версия.
Да, сложих код. Но, ако постът се виждаше преди два дни, щях да им сложа в коментар и два-три линка. Благодаря, макар и със закъснение, все пак! Ще имам предвид при следваща поръчка.

# 228
Скрит текст:
Код.да не забравиш да сложиш! Избери си какво искаш да тестваш и им го прати на мейла като линкове към самия парфюм от сайта.
Направо ми писна от този форум! Този пост изобщо не излизаше. Не си спомням от колко време има проблем с показването на всички постове, особено през мобилната версия.
Да, сложих код. Но, ако постът се виждаше преди два дни, щях да им сложа в коментар и два-три линка. Благодаря, макар и със закъснение, все пак! Ще имам предвид при следваща поръчка.

Без нерви Simple Smile , код special15 , нали. Ако не ти пратят сега, на следващата ще е двойно, само спокойно. Simple Smile

# 229
Може ли да свирнете ако видите Chanel Allure Sensuelle на добра цена? 🙏
Мерси 💐

# 230
  • София
Да, този код използвах. Следващият път ще видя кое ще ми излезе по-изгодно - код или точките.

# 231
Може ли да свирнете ако видите Chanel Allure Sensuelle на добра цена? 🙏
Мерси 💐
Поледно в Старкорп цените бяха добри. И кодче има.

# 232
# 233
Къде сте парфюмни нинджи?
В Парфюми шоп тестери БДК под 200лв

# 234
Къде сте парфюмни нинджи?
В Парфюми шоп тестери БДК под 200лв

Още на 7 юли ги имаше: https://bg-mam.ma/p/1461372/45013728

# 235
Оу, и още стоят...очаквах да има голям интерес. Поста съм го видяла само в частта с Нейма.

# 236
  • София
Някъде да ви е попадал Tom Ford Metallique на приятна цена?

# 237
Някой с опит с пазаруване от сайтовете на Mancera и Essential Parfums ? Колко време сте чакали за доставка? И двата изпращат от Франция с La Poste / Colissimo и вече повече от седмица ни вест ни кост за доставка, а в сайтовете им пишеше 3-5 раб дни.

# 238
  • на брега
От сайта на Mancera пратката ми пристигна с Бг пощи на осмия ден след поръчката.

# 239
от Essential Parfums пратката пристигна по пощата до България за 2 седмици

Чакам друга пратка от Франция (къщата с липовия парфюм) и вече дни чака на летище и не тръгва към България. Било хаос в Европа по летищата.

Дойде пратката от Ausliebezumduft, всичко е точно, исканите мостри са ги сложили, та сега имам да тествам Tuberosa Carthusia парфюм, Do Son / Diptique, Datura Amaretti / Panouge Paris, Prends Moi (Take Me) / Isabey и от тях изненада парфюмен гел за ръце и тяло Eau Des Sense / Diptique.
Много съм доволна 💖

и кутията на парфюма

а, и маслена бисквита сърчице и бонбони

Milen™ да е жив и здрав 🍀

Общи условия

Активация на акаунт