Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 897
  • 567
  •   1
Отговори
# 420
  • sofia
Някой дали е срещал Gentle Fluidity Gold на мосю Kurkdjian на прилична цена или пък с някво намаление, код, промо...?
Преди месец беше на 220-230 лв. във flaconi.de
Благодаря, Milen! Ще го следя Simple Smile

# 421
Бихте ли препоръчали откъде да намеря мостри на Xerjoff? Всички звучат доста интересно, но нямам опит с този тип аромати. Dolce Amalfi / La Tosca и  ме интересуват главно.

# 422
  • Пловдив
Понякога във Висша козметика имат фабрични мостри, които продават.

# 423
# 424
  • Sofia
Ще се включа с казус като някой новак.
Мъжката част от дома си харесва Ferrari light essence, от който бях купила тестери на разпродажба. Скоро взех нова бутилка,  този път опакован продукт. Като го отворихме се оказа различен -  не само  че на единия спрея е в бяло,на другия в черно, а най-вече аромата. Съвсем друг парфюм е. Старият е акватичен аромат на лимон и зелена ябълка и трае цял ден. Новият е подобие на Лайт блу и слабичък. Обаче във фрагрантика на снимките е с белия спрей и хората го оприличават на Лайт блу, т.е. по-скоро този  е автентичният. Замислих се кой ли от двата изпитани сайта ми е пратил менте и разрових история на поръчките. Изненада - от един и същ съм ги поръчала. Joy На евтин парфюм кой ще прави менте,  ако е реформулиран, колко да го променят до неузнаваемост ? Ако все пак е менте, възможно ли е другия да е истински? Повече ме интересува дали да подлагам на съмнение всички останали парфюми, които съм купила от този сайт,  от който почти всички сме доволни.

Скрит текст:

# 425
Купувала съм две бутилчета на половинката от същият парфюм. И аз с учудване устнових, че единият път беше с черен пулверизатор ( от Парфимо), а вторият с бял(не помня откъде го взех), но разлика в трайност, аромат и пр. не открихме. Сега имам още една бутилка вкъщи отново от Парфимо, но все още не е разопакована, от любопитство ще я отворя довечера. Grinning

# 426
Parfimo или  вече не предлагат тестери на парфюми, или аз не ги откривам? Кое е вярно, може ли помощ Simple Smile

# 427
  • София
Съфорумки писаха преди дни, че са махнали тестерите от Парфимо.

# 428
Ще излизат на светло, вече няма да са в сивия сектор 😁

# 429
В другите държави поне имат аутлет.

# 430
Понеже виждам, че ми е изтрит постът за parfumi-shop, питам отново - някой успя ли да поръча Dior Hypnotic Poison Eau Secrete от тях, тъй като моята поръчка я отказаха.
И моля не ме трийте, не мисля, че да се коментира сайт е спам.

# 431
Виждам доста известни парфюми на половин цена в parfiumzonebg. Някой има ли информация за качеството, оригинални ли са или тестери?

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 14:34 от cvetence1328

# 432
Това Ферари го купувам от Парфимо многократно и винаги е бил с бял пулвелизатор.

# 433
Азалия какво имаш в предвид да не са в сивия сектор тестерите?
Да не се продават въобще ли?

# 434
Ами нали тестерите не са за продан...

Общи условия

Активация на акаунт