Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 831
  • 567
  •   1
Отговори
# 480
Скарлет така са си завишили цените, че с 20-те процента надолу пак стават като в магазините или в други сайтове. Да не говорим, че нищо интересно няма. Интересен ми е един парфюм на Дона Карън, но не ми се дават 170 лв за покупка насляпо. Още повече за Дона Карън, две неща съм взимала от тази марка, и двете не ми допаднаха. В началото имаше страхотни попадения, сега - скука.

# 481
Абсолютно. Спрях да им отварям страницата още като сложиха доставка, а пък десетте им парфюма в сайта и старата козметика дори няма да коментирам. Парфюм.бг също имат бан от мен, заради доставката и подвеждаща реклама. Мразя такива евтини номерца. Дъглас също ме дразнят с таксата НП, да не останат и те по-далеч от Парфимо и Нотино, но там ги разбирам, защото некоректни хора - бол.
Останаха Делириум и Притишоп. Засега нямам забележки към обслужване, условия и добри промоции от време на време.

# 482
  • Sofia
Един положителен глас (пореден) за parfumi-shop.  В петък поръчах Mon Guerlain Bloom of Rose EDT тестер, днес е при мен, чудесен, всичко му е ок.
За пръв път от мнооого време видях дъно на парфюм, поръчах си една 100-ца, да си имам. Обичам го страшно много и не ми омръзва вече трета година.
Отивам да видя в Скарлет какви са ги свършили.

# 483
Здравейте,

Parfimo-то спряха тестерите, от къде пазарите тестери на добри цени?

# 484
# 485
Знаехте ли че в Нотино да върнеш продукт от поръчка струва 9 лева?
Днес се бях нагласила да върна един грешно поръчан парфюм и ченето ми увисна като чух цената. Обадих се на customer support-a им и мацката ми заяви че като не ми харесва да пазарувам другаде 😂
Някога в БГ ще се вдигнат ли стандартите към клиентите или само ще падат ми е питането...

# 486
За неразопакован продукт ли става дума? Мисля, че дори по закон нямат право на такава такса 🤔

# 487
  • Стара Загора
От кога е тази новост... И що за държание ?!!
Връщала съм веднъж неразопакован парфюм и беше безплатно.

# 488
Да не би да имате предвид доставката до магазина им? Тя излиза горе долу толкова

# 489
За какъв продукт става дума? Разопакован или в оригинална опаковка?
Връщала съм веднъж преди месец-два и беше безплатно. Тестван веднъж парфюм, занесох го на място в магазина им.

Le Couvent са чудесни парфюми, но с това че не доставят до България, а ползвам превозвач ми се изчака чакалото.... Майската ми поръчка я взех миналата седмица и вече имам нула желание да поръчвам от тях, при все че 10 мл шишенца са ми много по вкуса

SprayParfumes поръчах на 10 юли и номера на товарителницата показва очаквана дата на доставка 1 август.... Не че нещо, не че нямам с какво да се парфюмирам, но това чакане ми е досадно.

# 490
Здравейте,тези които пазаруват от makeup биха ли казали дали цените им така варират нагоре-надолу.Направих поръчка,за която ми дадоха ваучер .Мога да го ползвам след 8 август.Но вчера забелязах,че парфюма който съм си набелязала драстично скочи.Днес го смъкнаха малко,но пак е по скъп.Да очаквам ли ,че ще върнат старата цена.

# 491
Нов, неразопакован продукт е. Объркала съм парфюма.Усетих се още вечерта, но я бях пуснала на обяд и като се обадих по телефона ми казаха че не можели да я спрат/променят, защото е платена и подготвена за изпращане.
Да, доставката обратно е до магазина им в Парадайз. В Спийди казаха че това се води адрес и струвало толкова (8.69).
Последно съм й връщала преди година и нещо в Русе и там ми струва 4.69.
Поръчката ми имаше безплатна доставка и явно поради тази причина тук нямам право на връщане на разходи по доставка. Което е пълен ъбсурд.
Не съм в София и не мога да го върна на място в магазина им.
Жената на телефона се държа скандално. Меко казано скандално. Била съм пазарувала с отстъпка, какъв ми бил проблема да платя 9 лева за доставка обратно ме пита. Представяте ли си?
Че що да не ми е проблем. Аз съм милионерка и да плащам. Тук не става въпрос за това, а че Нотино имат абсурдно отношение към клиентите. Цените им не са от най-ниските. Правят промоции от дъжд на вятър. Аз й казах че конкуренцията им има постоянни по-ниски цени и че тяхните отстъпки не са кой знае какво. Само забравих да й кажа че вдигат цените преди отстъпките и че не са им реални. Въобще поведението й беше всичко друго, но не й професионално. Ще има пиша на мейла, защото това е прекалено просто.
Аз парфюма ще го продам, я във ФБ, я в ОЛХ, но да плащам 9 лева за връщане е безмислено. Те така си товарят клиентите. Значи могат да сключат договор за фиксирана достаква към клиента, но ако клиента праща обратно цената е двойна. Майната им на клиентите, какви сме ние, някакви там идиоти дето на Нотино им е все тая дали ще пазаруват от тях и спокойно ни насочват другаде. Ми окей, то подобни магазини бол.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 11:37 от Lale_Lili

# 492
Що не го отказа на Спиди, щом още вечерта си се усетила, че си го объркала? Нищо нямаше да платиш.

# 493
Това е цената на Спиди за доставка от офис до адрес, Нотино нямат нищо общо. Миналото лято им връщах парфюм и платих 7 и нещо. Не са длъжни да поемат разходите по връщане на продукти, освен ако не е изрично упоменато в условията им.

# 494
Мисля се ядосваш излишно и Нотино не са виновни. На сайта им няма обявено безплатно връщане.
Доставките до адрес са скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт