Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 821
  • 567
  •   1
Отговори
# 495
Можете да откажете и част от поръчката си през нотино, стига да не е пратена вече. На сайта им пише навсякъде че разходите за връщане са за ваша сметка, още повече че възстановяват ме само цената на парфюма, но и разходите за доставка. И не ви задължават да ползвате Спиди. За мен, лично това са съвсем приемливи и нормални условия. Обичам да пазарувам от тях, точно заради това, а и не се сещам за сайт, който  предлага безплатно връщане на парфюми и козметика, ако някой знае, да сподели моля

# 496
Не е хубаво, че са се държали арогантно, но реално почти никой магазин няма да поеме обратна доставка в такава ситуация. Длъжни са само, ако те са объркали нещо или продуктът е бил проблемен.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 00:14 от tuali

# 497
Това е от спиди, не от нотино. Просто доста поскъпнаха доставките до адрес.

# 498
Всички сме имали неприятни истории около връщане на парфюми, но политиката на Нотино е една от най-добрите. Само те възстановяват цялата сума при връщане на разопакован парфюм, което си е цяло чудо. Simple Smile
Наистина би било добре да се договорят със Спиди за някаква фиксирана цена за връщане около 5-6 лв., та да сме още по-доволни. Smile

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 13:03 от didкa66

# 499

Поръчах и ОООО изненада хах в мейла с потвърждението цената беше променена , доста кофти практика, добавяш в кошницата и поръчваш на една цена после ти идва потвърждение за друга ....

# 500
  • До сърцето...
Да, доставката обратно е до магазина им в Парадайз. В Спийди казаха че това се води адрес и струвало толкова (8.69)...
Поръчката ми имаше безплатна доставка и явно поради тази причина тук нямам право на връщане на разходи по доставка. Което е пълен ъбсурд.
Не съм в София и не мога да го върна на място в магазина им.
Мислите, че като има безплатна доставка, ще има и безплатно връщане ли? И то поради ваша грешка, а не на продавача/онлайн магазина. Аз помислих първо, че сте връщали в магазина.
Жената на телефона не се е държала професионално, но и реверансите на някои продавачи май подтикват клиентите да попрекаляват.

# 501
# 502
Аз затова никога не плащам нищо предварително от онлайн магазини, всичко поръчвам с наложен платеж. И ако нещо не е наред отказвам цялата поръчка на Спиди.
И не е вярно, че при всички онлайн магазини връщането е за сметка на клиента. В е-маг връщането е безплатно. Аз от нотино отдавна не пазарувам.

# 503
# 504
Аз затова никога не плащам нищо предварително от онлайн магазини, всичко поръчвам с наложен платеж. И ако нещо не е наред отказвам цялата поръчка на Спиди.
И не е вярно, че при всички онлайн магазини връщането е за сметка на клиента. В е-маг връщането е безплатно. Аз от нотино отдавна не пазарувам.

И аз вече не пазарувам от Нотино, след грубо отношение в магазина им. Операторите им са по-любезни, но не им се отдава да дават решение, политиката им явно е такава.
По-далеч, варианти много.

# 505
В емаг, но досега не съм видяла нормална оферта, бакара 35 мл с 20% намаление е 453 лв, на сайта на МФК с безплатна доставка е 120 евро.... Мерси за безплатното връщане

# 506
  • Пловдив
Има нова марка в Елинор - Goldfield & Banks.
Някой познава ли парфюмите?
https://elinor.bg/search/goldfie?searchBrand=goldfield-banks& … orderBy=price-asc

# 507
Hair perfume -30%

И супер цена:

# 508
Едно намигване към Нотино, ако четат тук. Уволнявате служителката позволила си невъзпитан тон и със спестените пари покривате евентуалното връщане от страна на клиенти.
Нали не вярваме, че Нотино и Спиди нямат фирмени договорни отношения, и тази доставка обратно наистина им струва 9 лв? По цял свят бизнеси опитват да спечелят клиенти с безплатно връщане, с гигантски срокове за това, и пр. неща невъзможни по нашите ширини.
Да не говорим, че едва ли случаите на връщане на поръчка са чак толкова много.
Не ги мислете толкова Нотино, бълха ги ухапала с тези 9 лв.
Виж, арогантното отношение е непростимо. И лесно наказуемо от клиента.

Време е да се научат, че ние им изкарваме заплатите. Тук казус няма.

# 509
Нещо не им са наред нещата напоследък на нотино. Пускам поръчка, отказвам я, докато имам още възможност и после ми я пращат. Ами няма да я получа, че да се разправям после с връщане. Аз съм си в правото да откажа, докато има такава опция, а че някой не е догледал, си е негов проблем.

Общи условия

Активация на акаунт