Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 900
  • 567
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Вчера писах на Парфимо относно тестерите дали ще ги предлагат отново. Отговориха ми все едно съм отворила чат с робот, а именно, че на този етап не предлагат.

# 436
Аз прекратих отношения с Парфимо като клиент само заради безумно просташко отношение от страна на техен служител. Не бяха ми звъняли за потвърждение на поръчка от години, и когато след едно пропуснато обаждане (не ми е разрешено да ползвам телефон на работа) ги потърсих, една девойка откликна на моят любезен въпрос с 'Хайде, колко време да ви звъним госпожо?'
Мерси, ще си давам парите другаде. Angry
Няма да се научат как се работи с хора в тази Бълхария, и това е.
И без това отдавна не са конкурентноспособни нито с цени, нито с асортимент. Живи и здрави.

# 437
Аз обичам тестерите защото ми е лек пръста и пръскам на воля. Та така най-ми изнася ценово иначе трябва да се разоря, а не мога да пръскам по-малко. Не, не мога 😂😅😂

# 438
Веднъж поръчах от Парфимо и не повторих, парфюмите бяха за подарък, но дойдоха без целофан и ги оставих за пръскане в офиса.

Пратката с липовия парфюм пристигна 🌷

# 439
Получих известие за наличен Serge Lutens Chergui EDP 50ml тестер във Венера козметикс и пуснах поръчка. Вече е изчерпан, дано ми я потвърдят. Мисля, че и други са заредили на SL, прибавих към поръчката и един Un Bois Vanille EDP 50ml тестер. И двата по 109 лв.

edit: вече и вторият е изчерпан, дано е успял да се възползва някой.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 19:52 от Бледолилава

# 440
Oчаквам утре да получа L' Ange noir 75ml от www.parfumi-eu.com. Много съм щастлива,  дано всичко е наред с парфюма,  намам търпение.

# 441
Фръц!, много навреме идва отзивът ти за този сайт. Гледам го от няколко дни и не смеех да поръчам, защото не намерих инфо за него. Няма го и на 1-ва стр. След като изпуснах Шанел О Премиер в Парфюми шоп, се разрових и намерих тестер тук :
https://parfumi-eu.com/produkt/chanel-no-5-eau-premiere-2015-edp/
Поръчах току- що 50мл. без опаковка. Ако някой нещо знае, да ме разубеждава сега или да чака отзив след като го взема 😁

# 442
# 443
Фръц!, много навреме идва отзивът ти за този сайт. Гледам го от няколко дни и не смеех да поръчам, защото не намерих инфо за него. Няма го и на 1-ва стр. След като изпуснах Шанел О Премиер в Парфюми шоп, се разрових и намерих тестер тук :
https://parfumi-eu.com/produkt/chanel-no-5-eau-premiere-2015-edp/
Поръчах току- що 50мл. без опаковка. Ако някой нещо знае, да ме разубеждава сега или да чака отзив след като го взема 😁
Ще се свържат по телефона с теб, за да потвърдят наличност и доставка. Доставката е за твоя сметка по тарифата на куриера, имай предвид. Дамата е много мила и звучи убедително,  утре ще снимам парфюма.
Още една моя позната е купувала от там и ми каза, че са коректни

# 444
Звучи добре, благодаря за информацията. Не намерих на сайта фиксирана доставка, реших, че е безплатна. Поне да съм подготвена. 👍

# 445
Звучи добре, благодаря за информацията. Не намерих на сайта фиксирана доставка, реших, че е безплатна. Поне да съм подготвена. 👍
Преди малко гледах това клипче за проверка на Шанел
 https://vm.tiktok.com/ZMNxHpSdA/?k=1

# 446
Ама в този сайт са съвсем анонимни, само телефон са посочили. И за доставката информацията е оскъдна. Ще чакам с интерес отзивите за сайта, по-точно за качеството на продуктите, че си харесах и аз един мъжки парфюм на Р.Лоурън.

# 447
Преди малко гледах това клипче за проверка на Шанел
 https://vm.tiktok.com/ZMNxHpSdA/?k=1
Полезно, но се чудя дали бих могла да го върна ако се окаже FAKE според клипчето 😁
Знам, че Шанел е рисково да се поръчва от такива непроверени сайтове, но се изкуших...

# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт