Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 867
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • Къде ли не
Гледам, че коментирате най - често  ОТ и Междучасие за курсове в София. Искам да се ориентирам каква е цената за цялата година за двата предмета. Ще съм благодарна, ако някой ме ориентира и за други школи в София.

# 511
Гледам, че коментирате най - често  ОТ и Междучасие за курсове в София. Искам да се ориентирам каква е цената за цялата година за двата предмета. Ще съм благодарна, ако някой ме ориентира и за други школи в София.
Аз пък масово слушам Регалия и Междучасие.

Изгледахме снощи "Хъшове" в народният. Хареса му на младежа. А днес прекара цял ден в някакви бордни игри. Училището му се струва още далеч, на мен също Simple Smile
Ученическа карта ходи даже да си търси сам. Картотекиран състезател е и федерацията не признава друг документ.

# 512
Аз пък масово слушам Регалия и Междучасие.

Изгледахме снощи "Хъшове" в народният. Хареса му на младежа. А днес прекара цял ден в някакви бордни игри. Училището му се струва още далеч, на мен също Simple Smile
Ученическа карта ходи даже да си търси сам. Картотекиран състезател е и федерацията не признава друг документ.
И ние бяхме на Хъшове Simple Smile Беше много хубава постановка Simple Smile

# 513
  • София
И моето дете беше 20 дни на лагер, 10 от които на Белмекен. Нито едно дете от групата не се е разболяло от нищо.
Ученически карти им искат и на двамата, вкл. и на първолачката. Трябват им и за транспортни карти, и за състезания. На големия ще купя от годишните карти за целия градски транспорт.
Преди дестина дни ЛЛ разпечата традиционните здравно-профилактични карти и за двамата. И за градината, и за училището това представяме от години. Включва мерки и теглилки, ваксинационен статус и т.н.

# 514
Моят син се върна от Созопол.Доста стресово е било като цяло, но пък успяха да вземат медал.

# 515
  • ВАРНА
Моят син се върна от Созопол.Доста стресово е било като цяло, но пък успяха да вземат медал.
Браво!

Имате ли актуализиране на данните в школо.бг? Дъщеря ми седи още в шести клас Simple Smile

# 516
При нас няма актуализация, седят си в шести клас.

# 517
........................

Имате ли актуализиране на данните в школо.бг? Дъщеря ми седи още в шести клас Simple Smile
Миналия ден говорих с учителка от нашето училище, в момента за всички училища тече синхронизация на данните от НЕИУСПО (някаква нова информационна система  на МОН) и Школо. Има страшно много проблеми с качването на данните не по вина на Школо. Каза, че може годината да стартира с хартиени бележници.

# 518
  • ВАРНА
........................

Миналия ден говорих с учителка от нашето училище, в момента за всички училища тече синхронизация на данните от НЕИУСПО (някаква нова информационна система  на МОН) и Школо. Има страшно много проблеми с качването на данните не по вина на Школо. Каза, че може годината да стартира с хартиени бележници.
О, да, вярно, че учители се оплакваха от поредната приумица на мон.
Не е жизненоважно школото, разбира се Simple Smile

# 519
  • Sofia, Bulgaria
Ние имаме актуализация в Школо. Вече е седми клас. Чака ги тежка година. Вече записах дъщеря ми на курс по рисуване, курс по БЕЛ и ще ходи и на уроци по математика. Отделно иска да си продължи с актьорската школа. Програмата е плътно запълнена. Дано издържи психически а аз съм решила да направя всичко възможно да не се стресира. Материалът по математика бил тежък и си трябва системна подготовка и да се следи да няма пропуски.

# 520
  • София
Имаме актуализация за седмокласника, но още не мога да добавя първокласничката.

# 521
  • Пловдив
Нямам актуализация в Школо нито на седмокласничката, нито на деветокласника.
Явно е въпрос на време

# 522
За школо не знам, но днес ги викат да им дават учебниците и ни пуснаха новината, че за учебни помагала по всички предмети трябва да дадем 83лв. Ех, разходите хвърчат нагоре, а приходите....

# 523
Ние сме така.Сега само за курса по БЕЛ ни казаха по 50 лв учебници, за нас става 100, няма да коментирам допълнително  колко дадохме за учебни тертрадки, помагала, сборници.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 10:59 от malinkap

# 524
  • София
И при нас няма актуализация в Школо.Днес ни пуснаха списъка с учебни тетрадки и излизат 100лв.Ние ги поръчваме общо за целия клас и винаги идват много късно(към средата на октомври) и при вас ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт