Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 093
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Добре дошла!При нас голяма част от учителите ще бъдат нови и въобще не знам. От Септември курс по БЕЛ. Иначе  единият иска да ходи на състезание в Созопол по Мат.

# 256
От втори опит, че обърках темите:

Здравейте,
приемате ли попълнения?

Имам седмокласник 2022-2023, а в допълнение кандидат - студент живот и здраве.

Добре, че малката ще ми е 1 кл. след три год. Grinning
Ще съм ви благодарна за инф., ще се включвам  на база предния ни опит са кандидатстване. Но съм сигурна, че съм доста изостанала за пет г.

# 257
Добре дошла!В момента е позамряло заради лятото.

# 258
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте момичета и момчета,
нахлувам в темичката ви, защото мисля, че е време да ви предадем щафетата и към Фейсбук групата за 7 клас, която е създадена от набор 2007г.
https://www.facebook.com/groups/951846108620884
Изберете си сред вас кои потребители искат и могат да ѝ бъдат админи; ние бяхме 4 момичета. Нека да ми пишат, за да знам на кого да предоставя администраторските права. Групата започна с хора от форума, но вече има и много други. Споделят се пробни изпити, материали и пр. Създали сме правилата за писане там, да няма обиди, груб език и т.н. Но истината е, че не сме се натъквали на нито един случай на нарушаване.
Дано и тя ви е от полза в предстоящата ви трудна година Flowers Four Leaf Clover

# 259
  • у дома
Здравейте момичета и момчета,
нахлувам в темичката ви, защото мисля, че е време да ви предадем щафетата и към Фейсбук групата за 7 клас, която е създадена от набор 2007г.
https://www.facebook.com/groups/951846108620884
Изберете си сред вас кои потребители искат и могат да ѝ бъдат админи; ние бяхме 4 момичета. Нека да ми пишат, за да знам на кого да предоставя администраторските права. Групата започна с хора от форума, но вече има и много други. Споделят се пробни изпити, материали и пр. Създали сме правилата за писане там, да няма обиди, груб език и т.н. Но истината е, че не сме се натъквали на нито един случай на нарушаване.
Дано и тя ви е от полза в предстоящата ви трудна година Flowers Four Leaf Clover

От опит-по-добре е да си създадете ваша си фейсбукгрупа-точно предлаганата беше изключително неполезна в сравнение с др години-качваха се много малко ПИ ( нямам идея защо).Иначе предишния набор може да ви предаде паролата на форумската поща,която последните години също се обезсмисли,защото и там не се качват нови материали и ПИ.

# 260
В пощата наистина няма много движение след предпоследния набор. Тогава наши мами качиха доста предварителни изпити по БЕЛ и МАТ, сега от последния 7клас има по един в тези папки.
Но дори и така, пак има смисъл от пощата.

# 261
  • у дома
Още по-полезна ще е,ако всеки следващ набор качва  нови материали в нея,а не само ползва.

# 262
Освен това едната от "администраторките" с инициали ВЛ леко си беше повярвала във властта си. За нарушаване на правилата на собствената ѝ група, което отбелязах, си позволи да ме изхвърли.
Та не е съвсем безпроблемна групата, особено що се касае ниво на модерация.
Госпожата беше явна привърженичка на хомеопатията и не и издържаха нервите на мнението ми, че това е пълна шарлатания. И всичко това обсъждайки, че има училище по "Екология и хомеопатия", в контекста на новата модна тема във фейса "Зомбирате си децата, а вие сте предрусали майки...аз моето го оставих да има нисък резултат и съм щастлива от това..." И т.н., и т.н.

Или нещо от сорта "Не най-желаните училища са най-добрите, особено ако детето ти влезе прекрасен човек и излезе полуробот, да не се окаже, че провалът на изпитите е най-хубавото нещо..." И още такива бисери от типа "гроздето е кисело".

Полезно ще е всички, които вече нямат отношение към темата, да предадат администрацията и модерацията на нови потребители. Така като гледам ще са поне няколко от многото администратори.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 23:08 от Fancy

# 263
Напълно съгласна, но явно активността тази година е била в друго направление. Както споменах - предният ни набор се справи повече от чудесно с качването на материали.
Още по-полезна ще е,ако всеки следващ набор качва  нови материали в нея,а не само ползва.

# 264
Светла е права. Направете си нещо малко и затворено. Последната истински полезна седмокласна ФБ група , свързана с форума, беше на набора, който сега ще е в десети клас, въпреки че и там си имаше недостатъци.

# 265
  • у дома
Светла е права. Направете си нещо малко и затворено. Последната истински полезна седмокласна ФБ група , свързана с форума, беше на набора, който сега ще е в десети клас, въпреки че и там си имаше недостатъци.
Да,аз  отчитам като недостатък,ако групата е огромна и всеки,който даже не е писал във форума може да членува в нея.Пример-в последната в началото някой качи ПИ и веднага започнаха разправии,че това не е редно ,защото било интелектуален труд  на школата и прочие и повечето хора предпочетоха да не качват,за да не се разправят.

# 266
Ако организирате нова група, ще може ли я да споделите?

# 267
Ако на никого не му се занимава и групата е основно за материали, то може да възкресим качването им в пощата, както си беше преди. Така и няма да се изгубят. Реално в момента няма материали там от предходния випуск, качвали са се в групата..

# 268
  • ВАРНА
Аз влязох във въпросната фб група и след 5 минути я напуснах. Нищо полезно не видях като информация.

# 269
  • у дома
Ако на никого не му се занимава и групата е основно за материали, то може да възкресим качването им в пощата, както си беше преди. Така и няма да се изгубят. Реално в момента няма материали там от предходния випуск, качвали са се в групата..
За съжаление и в групата почти не се качваха...Проблемът с пощата беше,че си има правила да се пише редовно в темата,за да се получи паролата,а не всеки има това време.Иначе в пощата си е добре да се качват материали.

Общи условия

Активация на акаунт