Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 358
  • 586
  •   1
Отговори
# 165
Да, той е.

# 166
Голям фен съм на POL и хич ми не дреме бабичките какво си мислят. Нося си го с най- голямо удоволствие, пръскам смело , това е страхотен парфюм и няма начин шепа геронти да го окупират. Нещо много са се объркали. Лимит може да бъде само кофти химия с кожата, но при мен не е така.

# 167
  • Габрово
аз днес разнасям Portrait of a Lady. Повечето съм сигурна го познават и ще ви отегча с моето откриване на топлата вода.... Но ако някой си търси Парфюмен подпис -...
Не можах да го разбера като аромат,пробвах го ,тествах го ,разнасях го и дори получих и комплименти...

# 168
Вече нося портрета цял ден и ми се струва съвсем носим, не задушава  и приятен, започва много зелено, свежо, по средата е   розово масло в дървен сандък , но не по лош начин, а някак романтично-готически, тамянът го има, но е фон на розата , а финалът, поне на мен е роза с много ясен сладък касис.  Дори има нещо почти газирано... приятен във всяка фаза
Бих го грабнала, но вече имам ноар де ноар, който е също "мистериозна роза" но освен това е по-чувствен...
Ще видим какво ще каже ММ,защото квотата ми за аромати, които аз си харесвам, а той - не, е изчерпана Simple Smile

# 169
Днес пробвах Париж-Венеция на Шанел и според мен е прекрасен.
 Напомня ми на нещо, което любимата ми леля носеше преди 25-30 години, но не се сещам на кой точно парфюм, то не че тогава вносните парфюми бяха толкова много де. Лелчето беше голяма мадама по онова време... Та моля по-възрастните в темата да споделят напомня ли им нещо Париж-Венеция.

# 170
На мен не ми прилича на друг, но го обичам страстно. Толкова нежен парфюм.

# 171
  • Germany
 Напомня ми на нещо, което любимата ми леля носеше преди 25-30 години, но не се сещам на кой точно парфюм, то не че тогава вносните парфюми бяха толкова много де. Лелчето беше голяма мадама по онова време... Та моля по-възрастните в темата да споделят напомня ли им нещо Париж-Венеция.
Стига да си признае някой, че е лелче Joy

# 172
Ковачевааа, така ме усмихна 🤗
Аз не с лошо, може някой да е по - наблюдателен от мен и да му мирише по същия начин или да му навява спомени 😉

# 173
Моля за мненията ви, има ли разлика в ароматите (и каква), на Guerlain Samsara EdP и EdT? Много харесвам парфюма, а няма къде да пробвам EdT. Днес съм със стар мой любимец - Bvlgari Omnia Crystalline EdT.

# 174
Има разлика - едт е по-остър и как да кажа... тънък не е думата, ама писклив да речем, ако въобще улавяш тези нюанси и си ги представяш като мен. Докато едп е мек, плътен като пухкав килим. Като килим, защото е тежък и обширен, заема пространства. Иначе миришат еднакво, но по различен начин.
Аз съм лелче, но не познавам Париж-Венеция, за съжаление.

# 175
Моля за мненията ви, има ли разлика в ароматите (и каква), на Guerlain Samsara EdP и EdT? Много харесвам парфюма, а няма къде да пробвам EdT. Днес съм със стар мой любимец - Bvlgari Omnia Crystalline EdT.
Мисля при старите Герлен колкото по висока концентрация, толкова по-добре. Даже бих казала изобщо при Герлен, поне на моя вкус.....

# 176
AзалияHeart
Мнооого ти благодаря! Много добре и красиво си се изразила! Нямаше да мога да го кажа по този начин, но така усещам парфюма и аз.Чудесно те разбрах! Щом разликата е такава, спирам да го мисля! Благодаря ти!

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 19:52 от Magda Dimitrova

# 177
  • The Evergreen State
Атина, защо не каза по-рано, че камелията била любимото й цвете. Чудих се откъде я измислиха от Шанел и парфюмеристите създали аромат от цвете без аромат, а то какво било.
Мнението ти е мн добро.
...

Благодаря Рали. На канала им в Ютюб имат рубрика Inside Chanel, някъде към 20тина 10 минутни видеа са за Габриел Шанел. Оттам разбрах за камелията. Също при по- големи покупки от сайта им или от бутиците им пак от ютюб знам че слагат декоративни камелии като украса към опаковката.
Един единствен път съм си пазарувала от сайта им (30тицата КМ Интенз). Поръчката ми дойде дори малко по-рано от очакваното а опаковането беше невероятно красиво. Бяха сложили и две мостри в отделна торбичка от кадифе. Много впечатляващо. За Диор съм чувала подобни отзиви от клиенти за безупречно опаковане и доставка отново в Ютюб но не съм поръчвала досега от тях.

# 178
Chanel си е Chanel  :=)
Оценявам по достойнство марката, макар че далеч не познавам всичките им парфюми или пък козметика.

Спомням си като студентка как се влюбих безпаметно в:

Малко по-късно по същия начин харесах и Шанел Мадмоазел Heart

Към днешна дата искам Мадмоазел (intense)!!

Пп:Благодаря за темата Flowers Hibiscus

# 179
Лорелай ,поръчах точно него и чаках днес доставката ,но закъснява нещо. Във фрагрантика го разучих и поръчах без проба. Дано не ме разочарова. Ще пиша утре първи впечатления. Стана ми интересно на какво ли ще ми напомни ,считам че спадам в графа лелки 😃

Общи условия

Активация на акаунт