Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 428
  • 586
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря.
Някой може ли накратко да каже каква е разликата между Crystal noir edp и edt ?
Сега пръснах на блотер, за да ги сравня отново.
EDT е по-остър, звънлив, изкрящ  някак по-тънък и въздушен. EDP е по-плътен, по-окръглен, дълбок, спокоен.
Няма съществена разлика в аромата, еднакво издръжливи и силни са. Ако не ги сравняваш успоредно трудно ще уловиш разликата. Харесвам си ги и двата, но като че ли една идея предпочитам EDP.
Ако е на оферта който и да вземеш е ок.

# 241
Ще се пробвам пак с въпрос, дано този път някой се смили над мен и ми отговори ☺ По оринцип харесвам друг тип парфюми, но тествах Black Opium и ми допадна за студено време. Намерих го и на добра цена, та се чудя…оценката обаче на Black Opium Nuit Blanche е по-висока, може ли да ми кажете повече за него. Не намерих къде да тествам.

За мен всеки фланкър на Black opium е по-добър от първообраза,  който единствен от линията ми мирише на тежка пот и спарено.
Подкрепям Nuit Blanche е много по - хубав. По- сластен и женствен е.

# 242
Мале, значи носът ми е бъгнат...
Lady, не още не съм в Бургас, сега пътувам за натам. Вчера го пробвах в Сефора Парадайз на листче.
Общо взето винаги тестра му е празен и това ми беше втори опит с 2 години прекъсване в което мога да го подуша.
Ще търся да го пробвам отново.
Иначе не съм се похвалила, но си взех N5 L'eau. Сега съм с него и ми е много приятен. Ще го разносвам на морето заедно с Manifesto L' Eclat. ❤️

# 243
Здравейте ! Моля за помощ при избор на Нишан. Пробвала съм единствено Hacivat, развива се добре на кожата ми, харесва ми. Но се колебая между него и Fan your flames и Vain and naive. Искам единствено да не е сладникав.

# 244
Е, значи Fan your flames не е за теб. Той обаче е много по- хубавият парфюм от двата.

# 245
Нищичко на Nishane не съм пробавала....

Сложила съм в кошницата една Datura Blanche и чета за парфюми, за да си избера петте безплатни мостри

# 246
Дъбовия мъх и кедър няма ли да смекчат сладостта ? Много ли е сладък ?
Е, значи Fan your flames не е за теб. Той обаче е много по- хубавият парфюм от двата.

# 247
  • София
Аз пък днес съм с Coach Wild Rose и много ми харесва в това време. Аз недолюбвам розите тип мускалче, но тази е по-скоро примесена с нар и касис, киселичка, но и сладка едновременно. За НЕрозолюбителите - струва си пробата, цената е ниска (особено сега), бутилката е мнооого красива Heart
И аз не съм фен на розите, единствения аромат с изявена роза, който имам в момента, е Червената обувкана Ерера, но и на нея й се чудя дали ми харесва или не. Къде е най-ниска цената на Coach-a?

# 248
Дъбовия мъх и кедър няма ли да смекчат сладостта ? Много ли е сладък ?
При Нишане според мен сладостта и горчивина или тръпчивост не се смесват, съществуват паралелно някак и се подсилват едно друго, не се смегчават. За мен fan your flames e основно на тема алкохолен кокосов тютюн и цялата комбинация макар определено унисекс, си е сладка. И за мен е по-интересен от Vain, който е по традиционно женски, тема - роза.

# 249
  • Sofia
Къде е най-ниска цената на Coach-a?
За нов и непознат парфюм винаги взимам 30мл и в момента в Дъглас, с 20-те% намаление, цената е съвсем прилична. За по-големите милилитри не знам дали няма някъде и тестер по-изгодно, не съм търсила.

# 250
Karen, densi, много благодаря. Ще търся 30 мл. да поръчам.

# 251
  • by the sea
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
На Шанел много харесвам No 19 Poudree , Coco , CM и Coromandel, бих пробвала повече неща от Les Exclusifs.

Преди няколко дни получих два комплимента в един ден за Latin Lover, първите ми комплименти за него след почти 2 години носене. Не мога да не отбележа, че същия ден бях намазана с Бочко против комари и се чудя дали комплиментите са за нестандартната комбинация Simple Smile
 Заинтересована съм силно от NR Cristal, видях , че е сравняван с една моя любов  Puredistance White, с който тъкмо обмислям да се сдобия, но пред вид цената не е лесно решение.
sotd: последните капки Issey Miyake A scent

# 252
Пробвах на кожа Scarlet Poppy, но определено не е мой. Обаче си пръснах и Chanel Biarritz, много ми хареса на първо четене, само нетраен ми се видя.

# 253
И аз пробвах вчера няколко неща, между тях Coach Wild Rose на кожа. Започна чудесно, но бързо стана много кисел и газиран, без да има противовес в базата (като Захарните Ангели, например). В драйдауна утихна като клон на Бакара, което ме изненада. Нито началото, нито сърцето предполагаха подобна посока.

Днес съм с Prada Candy Kiss. Много любимо, леко нагарчащо нероли с мек муск. Идеален за кротка неделна утрин. Някак си е в унисон с интериора- бял, бежов, чист, спокоен.

# 254
Искам днес да си поръчам CHANCE EAU TENDREмъгла за коса. Някой може ли да сподели, дали аромата се усеща добре, всяко мнение ми в полезно. Пръскам редовно по косата.
Имам такъв спрей Delina и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт