Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 427
  • 586
  •   1
Отговори
# 255
Искам днес да си поръчам CHANCE EAU TENDREмъгла за коса. Някой може ли да сподели, дали аромата се усеща добре, всяко мнение ми в полезно. Пръскам редовно по косата.
Имам такъв спрей Delina и съм много доволна.
Аз почти не я усещам,  иначе прави косата хубава.... Но честно казано и самия парфюм едва усещам....

# 256
Искам днес да си поръчам CHANCE EAU TENDREмъгла за коса. Някой може ли да сподели, дали аромата се усеща добре, всяко мнение ми в полезно. Пръскам редовно по косата.
Имам такъв спрей Delina и съм много доволна.
Само в комбинация с парфюма, иначе е лек.

# 257
Много благодаря за отговорите Flowers Bouquet !
Поръчах, ще бъде допълнение към парфюма.

Мен вече ми е много отпускарско, нося Iced Star на Mugler, взех си Baileys Colada за допълнително удоволствие. Редувам го с Ocean die Gioia, който много върви и си поръчах още 100мл.
Хареса си и Si Passione Eclat, но много бързо ми се губи. Имам 2х7.5 от него и ще го мисля още.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 20:54 от Dari_77

# 258
Здравейте! 

Търсих из ФБ  групите мнения за този магазин, но не намерих. Имате ли наблюдения дали продават оригинали?
https://parfumi-eu.com/produkt-kategoriya/nishovi-parfyumi/

# 259
  • София
Дами, мисля да поръчам Elie Saab Girl of Now Forever насляпо, че ми излиза без пари https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Girl-of-Now-Forever-53027.html. Може ли 2 думи за него? Сравняват го с Червената обувка (прекалено много усещам розата на моменти в него) и с Angel Nova (който подарих, че ми идваше прекалено плодов, натрапчив и скърцащ).

Колебая се и за сляпа поръчка на Lancome La Nuit Tresor Intense, че няма къде да се пробва, но май ще чакам по-изгодна цена ... Уточнявам, че търся сладък, ванилен, силно женствен аромат, не харесвам доминираща рози и бели цветя, пачули също.

# 260
Дами, мисля да поръчам Elie Saab Girl of Now Forever насляпо, че ми излиза без пари https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Girl-of-Now-Forever-53027.html. Може ли 2 думи за него? Сравняват го с Червената обувка (прекалено много усещам розата на моменти в него) и с Angel Nova (който подарих, че ми идваше прекалено плодов, натрапчив и скърцащ).

Колебая се и за сляпа поръчка на Lancome La Nuit Tresor Intense, че няма къде да се пробва, но май ще чакам по-изгодна цена ... Уточнявам, че търся сладък, ванилен, силно женствен аромат, не харесвам доминираща рози и бели цветя, пачули също.

Най краткото ми описание би бил сладък, добронамерен, наивен и лесен за носене. Би трябвало да има нотка на шамфъстък, аз не я откривам много много. Женствен, не бих го нарекла, по скоро момичешки, сладичък, миличък, не особено оригинален. Ако болшинството мейнстрийм предложения ви допадат, има голяма вероятност да ви хареса и този

# 261
  • Sofia
Днес съм с Ginza Shiseido. Чудесен е в това ветровито време Heart

# 262
  • София

Най краткото ми описание би бил сладък, добронамерен, наивен и лесен за носене. Би трябвало да има нотка на шамфъстък, аз не я откривам много много. Женствен, не бих го нарекла, по скоро момичешки, сладичък, миличък, не особено оригинален. Ако болшинството мейнстрийм предложения ви допадат, има голяма вероятност да ви хареса и този
Благодаря за отзива, трудно си харесвам парфюми, над 90% от това, което се предлага по парфюмериите, не ми харесва, но продължавам да търся. А преобладаващо плодов ли е?

# 263
Пробвах на кожа Scarlet Poppy, но определено не е мой. Обаче си пръснах и Chanel Biarritz, много ми хареса на първо четене, само нетраен ми се видя.
Може ли отзив за Biarritz, отдавна го заглеждам Hands Pray

SOTD - https://www.fragrantica.com/perfume/Porsche-Design/Porsche-Woman-55811.html

# 264

Благодаря за отзива, трудно си харесвам парфюми, над 90% от това, което се предлага по парфюмериите, не ми харесва, но продължавам да търся. А преобладаващо плодов ли е?
Ами те всички са плодови сякаш, помня, че имаше май някаква малина или касис и може би роза, такава комбинация, но да по-скоро плодово сладък, такъв, типичен....

# 265
Mini Rebel, Girl of Now Forever е плодов, сочна, сладка малина. Има и бадем, но не се усеща какво в Girl of Now. Силен, траен, шлейфов, но не е нещо невероятно. Аз рядко го ползвам, харесва ми за разходка на открито. За мен не си прилича с Angel Nova, Червената обувка не я познавам, но ако е като Делина, за мен не прилича изобщо.
Днес пробвах Chloe Naturelle, много е рязък в първите минути, ужас направо. Сега долавям прилика с първообраза, но въобще не е моето нещо. Много нежно момиченце се оказа D&G Peony, но докато се прибера и изчезна. Ако падне на добра промоция сигурно ще си взема. Най-накрая се запознах с Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose , много добре се усеща сладка зряла слива, намирам го за интересен. Имам още две мостри да тествам a drop d'Issey и Donna Born in Roma Yellow Dream, но ще е довечера или утре.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 13:04 от Dari_77

# 266
  • Бургас
Ребел, аз мисля, че Girl of Now Forever не ти трябва още повече, че си доста претенциозна към парфюми.Приятен е, безгрижен , момичешки аромат за мен, незапомнящ се, не е нещо изключително и не вярвам да те влюби в себе си.Няма нищо общо с Червеното Обувче, нито с Angel Nova според мен.И аз супер много харесвам Ginza Shiseido чудя се кога ще удари и неговия час.

# 267
Момичета и тук да питам, JPG By Night Eau de Parfum intense ли се води или съм получила нещо различно?

# 268
Момичета и тук да питам, JPG By Night Eau de Parfum intense ли се води или съм получила нещо различно?
От официалния сайт
https://www.jeanpaulgaultier.com/uk/en/fragrances/range-scandal/ … ean=8435415018456

# 269
Азалия🌸, благодаря Flowers Bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт