Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 340
  • 586
  •   1
Отговори
# 435
Samsara...
Много ми харесаха сравненията с прегръдките, на Азалия и killpop. И аз мисля, че е до мярка. Извадих го, да го "помисля". Не познавам червеното, имам "пчелното" шише. Красив, цветен, омаен, съблазнителен, очарователен, пулсиращ и много женствен е за мен Samsara. Започва стряскащо, като фойерверк! После се укротява и е като звездно небе в топла лятна нощ, с блещукащи звездички. Аромат на тишина, спокойствие, уют, хармония, равновесие и блаженство. Такъв е за мен Samsara. Имайте прекрасен ден! Flowers Rose

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 11:56 от Magda Dimitrova

# 436
  • Burgas, Bulgaria
Flowers Hibiscus Прекрасен ден и от мен, и в чест на темата - парфюм за деня: Le Lion de Chanel , истинска препратка към Shalimar Extrait Guerlain! Purple Heart

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 15:42 от kolevaangela

# 437
Pure Eve е едно чудо. Много нежен, много чист и не толкова невинен, даже изобщо. Много женствен и секси. Не съм спец по описанията, иначе бих написала повече. Трябва да го изровя отнякъде, за да си го припомня.
Невинен е като Ева 🙂.
Днес сутринта го сложих - прелестен е.

# 438
Дойде най-накрая, макар че липите отдавна прецъфтяха. Прекрасно опакован, с картичка надписана на ръка от две от сестрите създателки на марката - Одил и Силви. С една мостричка на друг продукт от линията - не помня вече дали аз я избрах или е бонус. Много красиво лого Heart Eyes
Ароматът не съм тествала още на кожа, на блотер е много, много реалистична цъфнала липа. От начало може би малко цитрус, лека меденост. Сега е просто блажена красива липа.

Изкушавам се от продуктите за тяло, но трябва да ми дойде настроение пак да чакам един месец доставка. Като цяло брандът ме спечели с философията си и личното отношение. Доволна Sunglasses

# 439
Портретът  ми мирише точно на мускалче, супер ярко масло плюс дърво и тамян. Но то това според мен му е чарът, но има и нещо благородно в него, не е селска идилия на нивата, ами каменен замък, поне в моите представи
Истински леко префинен, т.е. осъвременен  мускал откривам в Taif Roses Montale, непоносим за мен. Портретът на Лейдито е много, много далеч от това. Както вече писах POL има общи черти със Soir de Lune, но в последния розата е много по-богата и ярка.
Самсара за мен е само име, така и не си я взех.

Pop Collection CoSTUME NATIONAL for women https://www.fragrantica.com/perfume/CoSTUME-NATIONAL/Pop-Collection-12482.html е много далечно по-плодово подобие на Rose Rose Essentielle Bvlgari for women. Твърде различен вайб за мен, откривам лека бръснарска нотка даже, не че е лош. Но Rose Essentielle е моето нещо.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 16:24 от Никой като Някой

# 440
Radincho, честито!
Много се радвам, блажена красива липа звучи прекрасно 🙂
Аз поръчах малко след теб, нямам търпение да пристигне и моята пратка.

# 441
Днес дойде този разкош - Aeria Sirius.
https://www.parfumo.net/Perfumes/La_Cristallerie_des_Parfums/Aeria_Sirius
Отвсякъде прекрасен! Презентация, шише, капаче, пръскало... Шишето е масивно ръчно духано кристално стъкло в маслинено омбре, капачето - дърво с инкрустирано лого. А ароматът е... за мен съвършен! Все любими нотки и може би най-хубавият с роза, който съм пробвала досега. Абсолютна хармония, мекота, присъствие, много кадифен, много класен. Унисекс, би стоял и на мъж, но за мен повече дамски.
Парфюмът се разгръща с много лека цитрусова нотка в началото и веднага идват розата, ирисът и виолетката. Розата не е сладка, мускалена, тежка и обсебваща, а кадифето е при ириса и теменугата. Представям си ги тъмно пурпурни. Няма кисела нотка от момината сълза, нито плажни лосиони от кокоса. Плътността на аромата идва единствено от мускуса и ванилията, и то много премерено. Любимият ми ветивер е перфектно смесен с уд.
В този парфюм няма истерични изблици, блудкаж или непоносим муск, нищо от нашумелия напоследък ниш.
Брандът е непознат на бг пазара, а и като цяло не е от най-популярните. За сметка на това си е цена, аз имах късмет да отнеса последна бройка от мейкъп за доста по-поносима сума.
Във видеото е интервюто със създателката на марката:
https://www.youtube.com/watch?v=6ZnhscLN7Bk&ab_channel=RedCa … rtonMingleMediaTV
а в другото видео дамата прави прекрасно ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=g1b1_aynhzY&ab_channel=%D0%9 … D1%80%D0%BE%D0%B1
Ето я красотичката ми, не мога да се нарадвам Heart Eyes
Скрит текст:

# 442
Дами, дайте предложение за аромат с кокос, но не  ала лосион за слънце Simple Smile зацлеждам moonlight in heaven ни по принцип не съм голям фен на килиан, бях заглеждала и показания от Rinxie, но го изпуснах докато се чудя, чудесно описание, но явно не е бил за мен Simple Smile

# 443
Убиец е парфюмът на Килиън. За мен е топ летен парфюм, но кокос много няма. По-скоро манго и тропически плодове.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 18:24 от densi

# 444
Убиец е парфюма на Килиън. За мен е топ летен парфюм, но кокос много няма. По-скоро манго и тропически плодове.
Ауу, много обичам такива миризми. Дълги години всяко лято носих Ескада, но последния път усетих промяна в Island kiss.

# 445
Не, няма абсолютно нищо общо с Ескадите. Те са сладки и доста буквални. Този парфюм е по- скоро като колон.

# 446
Момичета, откъде мога да поръчам Monaco Parfums

# 447
От никъде. Буквално никъде.

# 448
  • Варна
Момичета, моля за съвет..

Тук го намерих най-евтино, добре ли е като качество и цена, или да търся другаде.

# 449
  • София
didnik, парфюмът е хубав и силен.
От парфюмите на Шанел имам Шанс Тендър, Коко Мадмоазел и Кристал о Верт, харесвам и Шанс о Фреш и Алюр. Есклузивите не познавам. Навремето само по пирамида бях решила, че Фреш няма да ми хареса, а ще ми хареса o Вив, но при проба се оказа точно обратното. Мадмоазел не носех поне 2-3 години, че в офиса все някой я носеше . Наш клиент чужденец си счупи крака през единия път, когато беше в БГ, и в знак на благодарност за грижите и помощта, която му оказахме, подари на момичетата в офиса по 1 Мадмоазел.
SOTD: Кристал о Верт, летен разкош Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт