Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 290
  • 586
  •   1
Отговори
# 570
  • The Evergreen State
...Може ли да ме посъветвате  за нещо близко до Бланш на Дюпонт, Вери на Валентино. Доста стари аромати, но аз съм жена на възраст-52 и вече ме гони носталгия по парфюмите от младостта ми. И понеже след по-малко от два месеца иде есен, бих се зарадвала и на нещо близко до Венецията на Ив Роше, или Absolu на Rochas.

Петра не мога да помогна с близки до изброените аромати но и аз забелязвам у себе си някакъв такъв завой да търся аромати от по-преди, аромати с които имам спомени и много добре те разбирам. Чисто напосоки но все пак пробвай Valentino Donna линията както и Bvlgari Splendida, също YSL Mon Paris и Hermes Eau De Merveilles, Givenchy Dahlia Divin и L'interdit. Всички тези се намират и може да допадне нещо.

Честити покупки на всички момичета, със здраве да си ги ползвате!

# 571
И аз да се включа към Шалимарите. Всичките ми допадат и не ги чувствам ретро. Ще им дойде ред за покупка и съм сигурна, че много ще ме радват. Усещам ги много приятни, но и уверени някак. Не мога да го обясня, но са ми в списъка.

# 572
Момичета, ако някой де интересува, Филтре на Шалимар в момента е на около 80 лв  в parfimo, а в makeup мисля имаше за толкова суфле на Шалимар, вижте в съседната тема "изпитани сайтове за парфюми"

# 573
Здравейте. От няколко години не съм изневерявала на Boucheron Quatre, но май започна леко да ми омръзва. Може ли да ме посъветвате  за нещо близко до Бланш на Дюпонт, Вери на Валентино. Доста стари аромати, но аз съм жена на възраст-52 и вече ме гони носталгия по парфюмите от младостта ми. И понеже след по-малко от два месеца иде есен, бих се зарадвала и на нещо близко до Венецията на Ив Роше, или Absolu на Rochas.
Според Фрагрантика:
https://www.fragrantica.com/perfume-finder/?p=29443&p=982&am … p=2147&p=1818

# 574
Интересно, фрагрантика също ми предлага alien, маднуазел и poison. Иначе бих предложила Noa Casharel, Cinema Ив сен Лоран и Allure на Шанел, също и 5 в някакъв вариант (последните два онлайн се намират на добри цени в парфюми шоп)

# 575
Понеже темата на темата е Шанел, ще задам един въпрос. Според вас спреят за коса CHANCE EAU TENDRE до кой аромат е по-близо, на EDP или на EDT?

# 576
Еха, вярно че нямаме нова тема, а месеца започна. Чак сега се усетих.
Относно Шанел този месец за мен е свързан с N5 L'eau. Много ми допада и се чувствам дама когато го нося. Много мой. Имам 50 мл, когато свърши ще подновя с още по-голяма бутилка Simple Smile

# 577
Тази има много малко страници, лято е, няма голяма активност и не знам дали сега да пускам нова тема.
Може утре да пусна.

# 578
  • До сърцето...
Тази има много малко страници, лято е, няма голяма активност и не знам дали сега да пускам нова тема.
Може утре да пусна.
ех, исках да сложа линк към парфюмната тема в тази за сайтовете, май няма да успея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579
  • The Evergreen State
Понеже темата на темата е Шанел, ще задам един въпрос. Според вас спреят за коса CHANCE EAU TENDRE до кой аромат е по-близо, на EDP или на EDT?

Не съм го тествала но мисля че спокойно можеш да го носиш в комбинация и с ЕДП и ЕДТ.

Днес и аз съм с Chanel Chance - Eau Vive.

# 580
Здравейте!
Много ви моля (не успях да го намеря), ако на някой му е удобно, да прати линк, към описанието на kovacheva, за Narciso Rodriguez Poudree. Благодаря! Имайте хубав ден! Heart
Аз, днес... Narciso Crystal (мостра), засега. Yellow Heart

# 581
Успявате ли да изпръскате толкова парфюми? Аз имам 3, които ползвам през зимата и по-хладното време от по 30 мл. За една година успявам да стигна най-много до половината на 30 мл. После ми омръзва или се променя миризмата понякога.
Имам и два за по-топло време. Ами, аз никога няма да изпръскам 5 парфюма.

# 582
Мариголд, радвай се, че не си парфюмно обременена. Това си е страст и хоби, не е като с душ геловете.
Разбира се, за много потребители е същото - ползваш и хвърляш. Първоначалният замисъл на тази тема беше за удоволствието от откриването и опозаването на различни ухания, без оглед на бройки, практичност, или популярност.

# 583
И аз не ги изпръсквам, подарявам или разменям, много ми харесва, така опознавам много аромати без да ми омръзна

# 584
Така е, да, аз просто досега имах по един парфюм, който ползвах по година докато свърши. Отскоро все искам различен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт