Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 435
  • 586
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Момичета, бихте ли описали Mugler Innocent EDP? Има ли нещо общо с Angel Nova?

# 271
Здравейте! 

Търсих из ФБ  групите мнения за този магазин, но не намерих. Имате ли наблюдения дали продават оригинали?
https://parfumi-eu.com/produkt-kategoriya/nishovi-parfyumi/
Предполагам, че въпросът ви е по-скоро за темата с изпитаните сайтове. Аз съм с пресни добри впечатления, намерих CH Africa women, който е изчезнал навсякъде другаде. Днес ми се обадиха за потвърждение и утре е при мен. Ще пиша отзиви в другата тема.

# 272
Момичета, бихте ли описали Mugler Innocent EDP? Има ли нещо общо с Angel Nova?
Не бих казала, освен че са плодови, друга прилика не откривам. Innocent е с изявен касис, докато Angel Nova е предимно малинов.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 15:05 от Никой като Някой

# 273
Здравейте, пълен профан съм на тема парфюми и имам нужда от помощ, трудно се с справям с описанията. След 2 пъти прекаран ковид със загуба и възстановяване на обоняние и бременност, тотално ми се промениха предпочитанията за аромати ( може и от възрастта да е). Понякога по улиците се разминавам с жени, които се пръскат с тежки миризми, наподобяващи чай ( според мен). Как да открия подобни аромати? В ежедневието постоянно използвам дезодоранта на Дав със зелен чай ( пристрастена съм към него от 3 години), ако мога да го дам за ориентир. White tea на Е.Арден много ми харесва и се доближава до това, което търся. Скоро питах една жена в парка с какво се е пръскала, отговора беше :" Не знам, нещо Narcotic има в името" Thinking. Някой може ли да ми помогне? Или поне да препоръчате парфюми, в които да има чаени нотки?

# 274
Здравейте!
Много ви моля, да ми кажете (който го има)...
Поръчах за моя племенница Miss Dior edt Roler-Pearl от Dolce. Хубаво, днес го взех, но той е съвсем различен на цвят! Не бих го нарекла розов, отива към бледо кафеникав. Знам, че не може да се вярва на снимките напълно, но ще се успокоя, ако ми кажете, каквото и да е. Иначе е в бяла кутиика, без надпис. А отдолу на шошенцето, успях да прочета, че е тестер и не е за продажба. Благодаря ви, предварително!

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 13:09 от Magda Dimitrova

# 275
  • Бургас
Хелия, вероятно е Narcotic Venus Nasomatto https://www.fragrantica.com/perfume/Nasomatto/Narcotic-Venus-4292.html  Навъдиха се и негови имитации, може да е била с такава.Виж Flowerbomb Viktor&Rolf -https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-1460.html , при мен е със силно изразена чаена нотка.

# 276
Здравейте!
Много ви моля, да ми кажете (който го има)...

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 13:20 от bubanka

# 277
Никой като Някой, това е достатъчно, мисля. Да, така изглежда реално на цвят. Много ти благодаря! Тя си го е харесала и ще се радва детето, "до небето"! Ей, олекна ми! За първи път поръчвам от там. Аз днес... съм с нищо!
Благодаря ти! HugHeartFlowers Rose

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 17:27 от Magda Dimitrova

# 278
Днес нося Love Tuberose, минали са повече от 6 часа от пръскането и в този момент е много кремест, женствен и прекрасен.
Мъжете изпадат във възторг

едит: преди час се напръсках с два нови за мен аромата - Datura Amaretti / Panouge Paris - не ми пасва, тия амарети са остри върху мен и ме дразнят и Prends-Moi (Take Me) / Isabey, който ми харесва много и определено ме очарова Heart

Пипера (с който правя печени бадеми със сол
и не е точно пипер ) балансира разкошно малината и я прави някак подправкова и несладка, кардамона е аха сякаш не ми достига, но може би в повече ще дразни, туберозата, розата и червилото се държат прилично предполагам заради какаото и изобщо парфюма е една прелест. Майстор му е Luca Maffei, който по мое скромно мнение на любител на парфюми с тубероза е направил един от най-красивите и нетрадиционни парфюми с това цвете (Tuberosa Carthusia) и сега отново. Ако на някой му е интересно - другото великолепие за мен е Carnal Flower
Утре ще се парфюмирам нормално, не само на ръка и ще видя как е.
Реакцията на момчетата е "Много хубав и свеж парфюм, това става да се носи", а за първия: "Хм, не знам кой би могъл да носи този парфюм"
Отивам да спортувам и като се прибера мога да добавя нещо по ароматите

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 19:43 от Al Georgieva

# 279
  • София
Днес си взех от разпродажбата на Notino Terra mia. Най-уникалното кафе с лешници, без да е сладко.

Обаче интересно, това е май екстракта.
Страхотно попадение!

# 280
Напълно споделям мнението на Кристалчето и Дари за Girl of Now Forever. Имам само отливка от 10 мл и още не съм й видяла дъното, не ме впечатлява особено. Колкото до Клое натюрел мисля, че не му е сега сезона, някак се губи в топлината. Оставих го за есента. Все пак се надявам да се развие като интересен аромат /има потенциал/, макар и не много траен.
Не познавам Girl of Now, коментиран е в темите, въпреки това бихте ли казали няколко думи за него.

# 281
Аз съм любителка на Girl of Now и Shine, но Forever не харесах и размених скорострелно. Има нещо дразнещо в него, поне за мен.
Последната версия не познавам, но като чета коментарите във фрагрантика, няма да е моето.

# 282
При мен Girl Of Now е фин бадемов парфюм, който има нужда от пространство (и вятър), за да се разкрие напълно. Моите предпочитания са към по-плътни парфюми, а на моята кожа той се оказа сравнително лек. Носила съм го през зимата.

# 283
Ако някой е запознат с парфюмите на Nasomatto , моля да сподели мнение. За сега съм харесала Duro и Narcotic..Ще се радвам на отзиви и евентуални съвети.

# 284
Girl Of Now е бадем, бадем, бадем, байгън да ти дойде. Накъртващ и обземащ цялото ти съзнание.

Общи условия

Активация на акаунт