Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 517
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мързи, много кофти, но не бяхте ли резервирали?

# 151
Явно ще е приключенски юбилей, Мързелота. Да си изкарате добре.

# 152
Мързи, много кофти, но не бяхте ли резервирали?
Изобщо не съм предполагала, че има нужда...

# 153
Мързелотка, да е жива и здрава малката юбилярка!
Екстремно и нервно се е получило, но важното е, че сте стигнали до басейна. Чувам хубави отзиви за градския плаж. Предполагам, че днес ще е по-пълно, като за неделя, но последно миналата седмица приятелка разказваше, че е чисто и приятно.

В дървото на улицата пред нас са се завъдили някакви гигантски хвъркати, които ми приличат на стършели. Не знам как да процедирам - към общината ли да се обърна, някаква фирма ли да търся?

И аз съм като Донси за разходките сред природата. Моите познати са в двете крайности - едните изобщо не се интересуват от подобни неща, другите са хард планинари, с които не мога да се меря. МУ от време на време ми се връзва на акъла за по-лесни и популярни маршрути, но ми се иска да е по-често. Сега го обработвам за Струилица, да видим кога ще кандиса.

# 154
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вчера миха улицата, познайте дали бронята на "новата" ни кола, не е очукана от камъчета, които са загребвали и размятали покрай колите?
Понякога ми писва от такива моменти, уж дребни неща, но ме изкарват от равновесие.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 19:50 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 155
Здрава и щастлива да е порасналата дъщеря на Мързи ❤️🥳🎉

Учихме малкото диване днес да плува! Измори ни много, но има напредък! Тя е като на батерии,не спира за секунда ,изяде храна като за младеж в пубертета и упорито отказва да спи!

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 22:18 от Sissy

# 156
Малкото Сисунче много бонбонесто.

# 157
Много е сладка ❤ Беболина!
Да е жива и здрава малката Мързелотка, весела, щаслива и успешна!

# 158
  • France
Мързелота, и аз да се наредя на опашката за да честитя юбилея. Може да е било стресиращо, но важното е, че сте изкарали добре. Heart
Беболинка е просто чудесна, пу-пу Heart Eyes

# 159
На малкото Сисун таткото, да почва да попълва запаса с пушки. 😍
За планинарката с рокля, кво да кажа? Тия очи ❤️

Аз днес нагушках моя гушльо. Мъж станал, не знам с какво го храни баба му, но се стреснах. Пораснал много.

# 160
Мързелотке, честита да е малката Simple Smile Вярвам, че добре сте си изкарали,

Няма да познаете за какво ще търчим утре сутрин до Лидъл. Ей за тая изтривалка , за откачалки като нас Satisfied

Скрит текст:

# 161
Бонбончеста е много Беболина, малка русалка ще става, щом вече е научена и да плува.

Много приятно си прекарах следобеда, мерейки коридорите и асансьорите на университетската болница. Спешно, лицево челюстна хирургия, рентген, неврохирургия. И защо? Малката вместо да чете между два и четири, яхнала колелото без каска и се пребила в някакви камъни. В лицето е като татуирана и много боли естествено. Слава богу нищо фатално, но веднъж стъпили в триажа, карахме по процедура. Дано все пак не ѝ се затвори едното око, но и да се размине, нюансите на лилаво си личат от сега. Отгоре на всичко, утре е понеделник и съм на тръстиката.

# 162
Леле, Кло, много страшно звучи. Да се оправя бързо малката каскадьорка!

Беболинка е кукличка Heart Eyes

# 163
Така. Освен на дребната, изчезна актът за раждане и на голямата. Някой знае ли в коя община трябва да ходя за дубликат? По постоянен адрес, по настоящ или общината, в която е била болницата, в която са раждани (различни са на двете за по-лесно)?

# 164
Попи, обади се в Есграон службата на първата да питаш.
Примерно на сестра ми е по постоянен адрес, но моят е в общината в района на болницата, различни са.

Общи условия

Активация на акаунт